Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

hakem niyetini enginin tertemiz kaptıgı topa faul verip üstüne engine itirazdan sarı vererek kendini belli etmişti ztn

işte şimd ibireysel yetenek lazım oluyor takıma.ama o yok işte.bi keita olsa diyebilirdim ki bişi yapar 3-2 biter falan
Sosyal ağlarda paylaş

yan hakemler kafayı yemiş durumda, kaç tane gereksiz faulü sağdaki yakın çizgideki verdi, diğer hakem de sağolsun saçma sapan bi kırmızı kart verdi, hakemlere sarı kart örneği de gösterebileceğin net bir müdahale

hatta yugoslav faülünün biraz geliştirilmiş versiyonu da diyebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Red said:

musleranın gördüpü kırmızı karttan bile daha net kırmızı kart dğeil bu

o nasil cumle eheh

pozisyon nasildi? servetin gordugunu okuyunca kesin dogrudur dedim ama cok fazla isyan var twitterda dsaf.

erman toroglu sıtayla oldu

BU POZİSYON ÇOK NET BİR BİÇİMDE PENALTI DEĞİL.

gibi:).
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sag kanada uzun top attilar servetle gaziantepli eleman vardi orda sadece, servet formasinin kol kismindan cekip birakti oyle ayi gibi bi saat cekip sundurmedi de.

Ayrica o herif o topu alsa bile ilerde baska antepli falan yoktu taaaaa sol kanatta bi herif vardi ona da top atilmaz o saatten sonra yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten orta hakem pozisyona baya uzakti ortasahanin ortasi civarindaydi belki az daha geride. Boyle durumlarda bu herifin yan hakemin kararina guvenmesi falan gerekmiyor muydu ? Neyin sovunu yapti bu lavuk kendi kendine anlamadim gitti. Resmen biri gitsin suratina bi tokat atsin kendine getirsin istedim hakemi , kafam atti surda bi keyifli mac izlicektim
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi izledim twitterdan da kanada acilan kontrolu bile saglanmamis bir topa `mutlak` gol demek...

Dunyanin parasini aliyorsunuz ve puan cetvelini bildigin yapboz gibi siz belirliyorsunuz. Allah askina yazik gunah boyle kabiliyetsiz hakemlerden gina geldi. Beceremiyorsaniz gidin yabanci hakem getirin bu nedir ya saka mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...