Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hakem niyetini enginin tertemiz kaptıgı topa faul verip üstüne engine itirazdan sarı vererek kendini belli etmişti ztn işte şimd ibireysel yetenek lazım oluyor takıma.ama o yok işte.bi keita olsa diyebilirdim ki bişi yapar 3-2 biter falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 maçı açtım, direk kırmızıyı verdi adam. böyle kırmızı mı olur ya, şuurunu yitirmiş bu hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 oahah kardeşim geldi kırmızı yedik bide diyor iyiki izlemiyorum maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu hakemlerle lig bitmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kartın sebebini anlayan var mı? boyle son adam mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yan hakemler kafayı yemiş durumda, kaç tane gereksiz faulü sağdaki yakın çizgideki verdi, diğer hakem de sağolsun saçma sapan bi kırmızı kart verdi, hakemlere sarı kart örneği de gösterebileceğin net bir müdahale hatta yugoslav faülünün biraz geliştirilmiş versiyonu da diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Valla dikkatli baktım Servet'in ağzı açılmıyor, çekmeyi sakatlamaya yönelik hareket olarak değerlendiremeyeceğine göre bariz gol şansı olarak değerlendirmiş hakem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ya pozisyona en yakin adam kanattaki hakem o da 2-3 kere "sari sari" diye bagirdi , orta hakem nasil bir okuzdur anlamadim gitti. Durduk yere macin zevkinin icine etti. Yenip yenmemiz okadar umrumda degil de mac izlenir guzel gidiyordu icine etti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Red said: musleranın gördüpü kırmızı karttan bile daha net kırmızı kart dğeil bu o nasil cumle eheh pozisyon nasildi? servetin gordugunu okuyunca kesin dogrudur dedim ama cok fazla isyan var twitterda dsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 meloyu atamayınca , ilk fırsatta birini atıcağı belliydi.Piyango servete çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kırmızı yanlış adama çıktı 1dk öncesinde melo adamın bacağı yırtıyordu bide kalk kalk diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Masquerade said: Red said: musleranın gördüpü kırmızı karttan bile daha net kırmızı kart dğeil bu o nasil cumle eheh pozisyon nasildi? servetin gordugunu okuyunca kesin dogrudur dedim ama cok fazla isyan var twitterda dsaf. erman toroglu sıtayla oldu BU POZİSYON ÇOK NET BİR BİÇİMDE PENALTI DEĞİL. gibi:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ya sag kanada uzun top attilar servetle gaziantepli eleman vardi orda sadece, servet formasinin kol kismindan cekip birakti oyle ayi gibi bi saat cekip sundurmedi de. Ayrica o herif o topu alsa bile ilerde baska antepli falan yoktu taaaaa sol kanatta bi herif vardi ona da top atilmaz o saatten sonra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 terimin yerinde olsam.3-3-3 oynatırım :) soksun sercanıda.kaybedicek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ayrıca o topu alamazdı, muslara alırdı o topu zaten muslera gitti aldı hemne topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 hagi olsaydı 2. yarı elmanderi cıkarıp mustafa sarpı sokardı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Kırmızı çok ağır oldu bence, son adam kuralını çok abartıyorlar. Bjk maçında da 2 kırmızı almıştık ama yoruma açıkdı 2side. Ki Servetin faul yaptığı yer bunlardan bile uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Zaten orta hakem pozisyona baya uzakti ortasahanin ortasi civarindaydi belki az daha geride. Boyle durumlarda bu herifin yan hakemin kararina guvenmesi falan gerekmiyor muydu ? Neyin sovunu yapti bu lavuk kendi kendine anlamadim gitti. Resmen biri gitsin suratina bi tokat atsin kendine getirsin istedim hakemi , kafam atti surda bi keyifli mac izlicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 TD yada Başkan olsa takımı maçtan çekerim yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şu riera ve eboue götünü kaldırcaksalar tam zamanı eboue resmen kazımın çevreği bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 antepin penaltisi verilmediğinde hakkaten terim çekilseydi maçtan belliydi böyle olacağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Simdi izledim twitterdan da kanada acilan kontrolu bile saglanmamis bir topa `mutlak` gol demek... Dunyanin parasini aliyorsunuz ve puan cetvelini bildigin yapboz gibi siz belirliyorsunuz. Allah askina yazik gunah boyle kabiliyetsiz hakemlerden gina geldi. Beceremiyorsaniz gidin yabanci hakem getirin bu nedir ya saka mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 antepin penaltısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 maçın başında gökhan zanın kontrolsüz girdiği pozisyon penaltı hakemler kötü konusunda hem fikiriz ama düğmeye basan yok rahat olsun içiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar