Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 oyunun sonu ile ilgili spoiler ya ben nasılsa trevor ölmez diye trevoru öldürdüm. pişmanım adam yok seçemiyomuyuz birdaha?? geri gelmesi lazım o karakterin :( birde deathwish yapsam ne olucaktı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Aiko said: oyunun sonu ile ilgili spoiler ya ben nasılsa trevor ölmez diye trevoru öldürdüm. pişmanım adam yok seçemiyomuyuz birdaha?? geri gelmesi lazım o karakterin :( birde deathwish yapsam ne olucaktı ?? Deathwish deseydin hepsi kurtulacaktı. önceki save den başlamaktan başka yapacak bir şey yok trevorı geri getirmek için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 oha adam öldürmüş lan. ben kıyamadım resmen sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 online gta aglama duvari, 80hr gameplayle karakteri cloudda kaybolan bir suru insan var. Rockstar patch cikariyor oyun daha da bozuluyor. Single'da tek save ilerliyorsaniz ekstra saveler alin, online bozabiliyor save'inizi bi anda %25 progress gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oha uyardığın iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Online karakterin bozulursa singledaki save corrupt oluyor, gorev yapamiyosun / karakter degistiremiyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 aktif sekilde online oynayan arkadaslar kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ben alışamadım ya onlinea.bi tek deathmatch ve araba yarışı gördüm şimdiye kadar.bütün görevler böyle mi? bi araba yarışına katıldım.daha önceki yarışta sormamıştı bişey, bunda pilot mu copilot mu olcaksın diye sordu.meğer waypoint yokmuş, copilot yolu tarif ediyomuş.bende de chat kapalı, direk sistemi kapattım utancımdan dfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 http://i.imgur.com/9CHAn77.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mehanix said: aktif sekilde online oynayan arkadaslar kimler? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben online geldiğinden beri single'ı bıraktım sadece online takılıyorum oyunu açınca. %25'te bıraktım story mode'u. PS4'e falan gelince oynayacağım sanırım. Öncelikle Paticik crew'a katılın, aktif oynayanları direkt görürsünüz. Tekrarlıyorum, Paticik Crew'a katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ya ben crew'a katıldım ama aynı zamanda rdr crew'ine de katılmıstım daha once. simdi gta'da online mode'a girince rdr olarak gorunuyo benim crew. nasıl duzelticez onu, cıkıyım mı digerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 toggie said: ya ben crew'a katıldım ama aynı zamanda rdr crew'ine de katılmıstım daha once. simdi gta'da online mode'a girince rdr olarak gorunuyo benim crew. nasıl duzelticez onu, cıkıyım mı digerinden? crew ekranından aktif crew seçmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben RAKI diye crew kurmustum 6 7 kiş varız birleştirelim gucleri:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 super / sports alsam diyorum şöyle 140,000 civarı ne var (online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bir şey sorucam, Ben xboxda oynuyorum, paticik crew'e xboxda oynayanlarda katılabiliyor mu yoksa illa ps3 mü lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: Bir şey sorucam, Ben xboxda oynuyorum, paticik crew'e xboxda oynayanlarda katılabiliyor mu yoksa illa ps3 mü lazım? ps3 lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 haydaa kesin bilgi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 BlaCk said: haydaa kesin bilgi mi? psn ile xbox ın networkleri farklı.. nasıl ki pc networklerle oynamayamıyorsun buda bu şekilde keşke olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Deathwish ile bitirdim oyunu hayırlısıylan sonunda. iyiydi gayet güzeldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mehanix dün hile açtı yarışlarda. hep kendi arabasıyla oynuyodu. bişe sorucam online'da garaj alırsam birden fazla araca tracker ekleyebiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aiko said: mehanix dün hile açtı yarışlarda. hep kendi arabasıyla oynuyodu. bişe sorucam online'da garaj alırsam birden fazla araca tracker ekleyebiliyor muyum ? son viraj fenaydı:)) garajını alınca koyabılıyorsun sanırım satın aldıgın arabalarda kendiliginden oluyor ztn... bu arada yarışta custom cars on acılı durumda olunca kendı garajındakı arabalarla yarışabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aoLAs6URyk4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Video'ya çok güldüm. 8-9 sene evvel internet IRC'de takılırken alamancı voice chat siteleri açılmıştı. Birbirinden acaip tipler giriyordu. Arkadaşlarla girip birbirine katıyorduk ortamı. Küfürler havada uçuyordu. Hayatımda en çok güldüğüm zamanlardan biriydi heralde. O günleri hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mehanix said: Aiko said: mehanix dün hile açtı yarışlarda. hep kendi arabasıyla oynuyodu. bişe sorucam online'da garaj alırsam birden fazla araca tracker ekleyebiliyor muyum ? son viraj fenaydı:)) garajını alınca koyabılıyorsun sanırım satın aldıgın arabalarda kendiliginden oluyor ztn... bu arada yarışta custom cars on acılı durumda olunca kendı garajındakı arabalarla yarışabiliyorsun.. yaa demin 200bindolara ev satın aldım. oraya gidiyim derken meraktan senin arabaya stickybomb koyup patlattım. 30bin dolara yakın param gitti borca düştüm kalaşnikof alcam param gitti yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar