df Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bf4 next gen kodu da gönderiuomuş 10 dolara alacaklarmış ps4 versiyonunu o kodla. o tarz bir şey yaparsa almak mantıklı şimdi ama aksi halde gereksiz olur o parayı vermek. sabredin az =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 http://i.imgur.com/3Jo87jy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Zavvi kargolayıp göndermiş. Süper ya 17sine kadar elimde olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Aral söz verdiği gibi 16sında kargoya vermezse olay çıkarıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 LathspeLL said: Onca laf ettim current gen versiyonu için ama sanırım gidip alıcam çıkınca. bende oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 psn'den bastim preorderi simdi.. ps4'un ciktigi zaman pek vaktim olmayacagini bildigim icin, good ol' ps3'e sarildik yine.. artik oldugu kadar =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Abi videolara baktığım zaman grafiklerin atmosfer olarak, ortam ışıklandırması olarak falan inanılmaz iyi olduğunu görüyorum. http://i.imgur.com/HOuJIu2.gif https://vimeo.com/74529217 Videonun başında dalgalardan atlarken şimşek çakıyor, şehrin aydınlanması falan inanılmaz. Günün her saati, her hava durumu, her mevsimi çok iyi gözüküyor. Red Dead Redemption'da da öyleydi, manzara inanılmaz iyiydi. İzlediğim videoların hepsinde framerate düzgün gibi görünüyor, hiç oynama görmedim. Birde çözünürlük/netlik meselesini öğrensem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ps4'e alirim yeeea diyordum, http://img.pandawhale.com/50178-I-couldnt-resist--Django-uncha-4zsB.gif bastim preorderi ps3 icin. akalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 psn den mi alalım araldan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 A-RAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yazıcıoğlunu bekleyin derim, oraya daha ucuz gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Aral'dan hiç bir şey alınmaz! Kargo tarihlerini 19'una ertelemiş diyorlardı.Hatta CE alan bazı kişilerin siparişlerini iptal etmişler. Sayın müşterimiz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz ve aralgame.com üzerinden sipariş verdiğiniz için teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki GTA V Collector’s Edition ürünü ön sipariş avantajı ile aralgame.com üzerinden satışa sunulmuş ve sizlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştır. Fakat ülkemizden gelen bu yoğun talebe karşılık verilememiş ve ülkemize ayrılan adetlerde kısıtlamalara gidilmiştir. Yoğun uğraşlarımıza rağmen maalesef ki talebe karşılık verilememiştir. Sonuç olarak siz değerli müşterimizin bu ürün ile ilgili yaptığınız siparişin iptal edilerek, ödeme tutarı sizlerin hesabınıza iadesi gerçekleştirilmiştir. Aral Game olarak müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz olduğundan dolayı, sizlerin aralgame.com hesabınıza GTA V Standart veya PS3 GTA V Special Edition ürünleri için kullanabileceğiniz 40 TL hediye çeki yüklenmiştir. Bu yaşanan üzücü durumdan dolayı göstereceğiniz anlayıştan ötürü sizlere saygıyla teşekkür eder, aralgame.com üzerinden edindiğiniz ürünlerle keyifli dakikalar geçirmenizi temenni ederiz. *Ön sipariş tarihi bitimine kadar; · PS3 GTA V Standart 180 TL yerine 140 TL, · PS3 GTA V Special Edition 225 TL yerine 185 TL Üzerinden satışına devam edilmektedir. *Ön sipariş tarihi bitiminden sonra yukarıda bulunan ilk fiyatlar geçerli olacaktır. Bu tarihten sonra siz de indirimli fiyatlar üzerinden sipariş vermek istediğiniz surette, bizimle iletişime geçmeniz durumunda 40 TL değerindeki hediye çekine ek olarak ekstra indirim uygulanarak; · PS3 GTA V Standart 220 TL yerine 140 TL , · PS3 GTA V Special Edition 280 TL yerine 185 TL Yukarıdaki fiyatlar üzerinden satın alabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ne kadar daha ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 xbox için almayı düşünüyorum adamların dediğine göre bir fark yok görsel olarak benim internette gördüğüm xboxta biraz daha aydınlık ortam sanki onun dışında bir fark var mı bilginiz var mı? topicte genelde ps3 için konuşulmuşta emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 RDR kadar bir fark yok ps3 ve xbox versiyonlari arasinda. iciniz rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 LathspeLL said: Abi videolara baktığım zaman grafiklerin atmosfer olarak, ortam ışıklandırması olarak falan inanılmaz iyi olduğunu görüyorum. http://i.imgur.com/HOuJIu2.gif https://vimeo.com/74529217 Videonun başında dalgalardan atlarken şimşek çakıyor, şehrin aydınlanması falan inanılmaz. Günün her saati, her hava durumu, her mevsimi çok iyi gözüküyor. Red Dead Redemption'da da öyleydi, manzara inanılmaz iyiydi. İzlediğim videoların hepsinde framerate düzgün gibi görünüyor, hiç oynama görmedim. Birde çözünürlük/netlik meselesini öğrensem yeter bana. Hİİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ınını ıvrıdını ne güzel gif öyle http://25.media.tumblr.com/tumblr_m884kuqDmT1qem02jo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ps3 grafikleri iyi gibi lan hakkaten. alsam mı acaba sdfs ac3 oynarken çok takılıyordu oyun bende. fps düşüyordu hep. ondan kıllanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Aynı kıllanma oranından ötürü kafayı yiyeceğim zaten. Pazartesi ya da salı yazıcıya geldiğinde gidicem, oyunu deneyerek alıcam resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 AC3 teki takılma olayı yok bunda. En azından X Box'ta yani. Çok fazla loading bile yok oyunda yani. Bir start menusunu açarken bekletiyor hep sdf. AC 3 baya kötüydü o takılmaları, devamlı loadingler fln da öyle değil GTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://i.imgur.com/kLtEfB8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Zaten videoları izleyince akıcılığı şaşırttı beni, grafikler daha iyi, daha fazla şey oluyor ekranda, ışıklandırma daha iyi ama akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 breaking bad dlc when? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pc torrenti de mi cıkmıs bunun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 warez gruplar abarttilar artik, ps3 den pc ye convert edip kirip sunuyorlar. pc surumu varmis yokmus artik sorun degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar