Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ulan pis konsolcular kışt kışt gidin kendi bölümünüze, biz oynayamayacaz daha 1 sene adamlar 3te mi oynasak 4te mi diye tartışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 eagle eyela oynamak lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 4 teki grafik motoru ama gelişmiş haliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 x360 sürümleri erken düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 abi yine arabada kokpit kamerası yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kokpit kamerası yok ama 4 farklı kamera varmış. dayanamadım açtım x box için torrenti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 pc ye kadar bekliim dicektim amma yok duramıcam.nerden alabılırız en ucuz su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 df said: şirketin ps3'ü alıp eve getirdim geçenlerde yanında last of us ve red dead redemption ile. 1 saat sonra paketleyip geri götürdüm. bi aim alamadım analogla. alışınca nasıl oluyo bilmem ama alışma sürecini çekemeyecek kadar nefret ettim =) seve seve pc bekleyeceğim. 1.5 sene iyi beklemeler o zaman haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 o aim e bir süre sonra alışıyorsun ya.başta zorlanıyorsun ama 1-2 saat oynayınca iyi kötü alışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sorieno said: Ne zaman veriyormuş şimdi Aral Kargo'ya? Rome'ları bir gün önceden vermişti de, tam release günü elimizde olmuştu. aral'a mail atmıştım ben bu konuda 16sında pre-orderları kargoya vereceklerini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 İyi kötü alışılıyor da kompedan oyunculuk zor ya analog aimiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yok mu ps icin mouse klavye? ya da xbox icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 eagle eye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BlaCk said: df said: şirketin ps3'ü alıp eve getirdim geçenlerde yanında last of us ve red dead redemption ile. 1 saat sonra paketleyip geri götürdüm. bi aim alamadım analogla. alışınca nasıl oluyo bilmem ama alışma sürecini çekemeyecek kadar nefret ettim =) seve seve pc bekleyeceğim. 1.5 sene iyi beklemeler o zaman haha 6 ay fln arayla çıktı her zaman. gta4 fiyaskosundan sonra zaten deli gibi beklemedim. çok koymaz =) ayrıca ps4 çıktığı hafta ps4 kafe açıyorum emekli olan babam başında durur diye. en kötü orada oynarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 o zaman sıkıntı yok gardaaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Eagle Eye da çözüm değil. Klavyeyi mouse'u sabitleyip oynayamıyorsun ki televizyon karşısında. Ya da desktop'un monitörüne bağlayacaksın konsolu, anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 zipzip said: eagle eye aha! nefismis. monitore bagla oyna mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ps4 mouse keyboard full destekle geliyormus bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 sahi mi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 valla ben yeni uyanmis olabilirim :) ama oyleymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ps4'te destek varda sonuçta çıkan oyunlarda olmayacak çoğunda büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 evet simdi onu okuyordum destek var ancak top ureticideymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 top uretici de destek versin ps4 ve gta 5 beraber alayim. eagle eye in yorumlarda falan duzgun calismiyo diye seyler var aninda gerdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 2 tane daha var o urunlerden. birisi xim edge mi ne en iyisi falan deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 multi oyunlardan destek veren fazla çıkmaz. neticede controller ile oynayan hep daha fazla olacak, onların arasına mouse ile oynayanları sokmakta hile gibi olur sdf mouse desteği bekleyene kadar controller ile oynamaya alışsanız daha çabuk olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar