Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

van`da atv taslandi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Ha işte, nasıl pkk nın ekmeğine yağ sürülüyor...Bir yandan doğulu vatandaştan, sürü halinde, kendinden geçmişçesine ''nefret'' etme gazı, diğer yandan devam eden pkk saldırıları. Adamların tam istediği ortam işte. Şimdi doğuda yaşayan vatandaşa nefretçiler daha gaza gelecek, pkk aldığı moralle daha bir coşacak, al işte... Bir sürü eğitimli, aydın, akıllı geçinen insan da hala tüm bunları göremeyip nefretine nefret katmaya devam etsin... Yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

endless_night said:

kermit said:

Dun gocuk altinda kurtarilmaya calisip, kurtarilan hatta. Hastaneye giderken hayatini kaybeden 13 yasindaki yusuf adindaki cocuk kus avlar gibi asker avliyodu. Sonra deprem oldu kurtarin beni diye yardim istedi. Tabi ya.

ben hem ordaki öğretmenlere hem o çocukları masum insanları gördükçe içim acıdı elimden geldikce bahışda yardımdada bulundum.benim sözüm şuanki durumda bile hala askere polise saldırıda bulunan insanlara yazık gerçekden.

yahu hocam askere bomba atan pkk lı,

ikincisi bu yazılanlardan sonra medyaya yansıyanlardan sonra, sen ordaki %90 cahil olan bir halktan ne bekliyorsun ki, depremden sonra bu atv deki hanım abla gibi abuk sabuk konuşan , onlar kürt gebersinler diyenler yüzünden şu an pkk orda propagandanın kralını yapıyor.

Biri gidip facebookda size yardım yok alın size türk bayrağı derse.

öbürüde iyi gece ısınmak için onu yakarız o zaman der.

sonra vay efendim bayrak yaktılar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların evi barkı yıkılmış çocuğu göcük altında olacak, gece hava -2 kar soğuk, biri kalkıp adama sen kürtsün yok sana battaniye yardım, al sana türk bayrağı diyecek, sonra başka bir kadın tv de, sen bana kesin taş atmışsındır hatta kesin pkklısındır yok sana yardım haddini bil diyecek.

sonra o adam o bayrağı yaktığı zaman , yada eline alıp taşı atv yi taşladığı zaman, bayrak yakan , taş atan pis terörist olacak.

ne güzel dimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Taş atmaktan öte tepkiler de verilecektir. Tepki koyma kültürü biraz farklı tabi

münferit abi. ayrımcılığı körüklemeye gerek yok.

taş atana, teröriste, sempatizana tepkli, nefret, iğrenme doğrudur, öfke de haklıdır. ama genele yaymaya gerek yok.

yoksa terörist hep terörist işte, bayrak da yakar araba da. taş da atar, roket de.
Sosyal ağlarda paylaş

ailemden iki kişiyi pkk ile çatışırken doğuda kaybettiğimden mütevellit, bu olaylar ile ilgili aklı en rahat kişi benim sanırım.
pkk destekçisi, desteklemeyeni, askeri, polisi elele bir barış çemberi oluştursun. tam ortaya da,

http://picdit.files.wordpress.com/2008/07/nuclear1.jpg?w=400&h=305

problemsolved.jpg

bi de neyzen tevfik var, hiç değinmiyorum oraya
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de tam tersi olunca "bilmem kimler törörüst mü! onlar mı yapıyor bunları!!!"

tersi olunca "tepki ama bu, tepki ama!"

sanki atv aracının sahibi müge anlı, sürücüsü de kameramanı da müge anlı.

kadına sinirlen, kalk git masum adama saldır.

pkk'lıya sinirlen, sıradan vatandaşa saldırdan farkı var mı? yooo

e peki saldıranlar normal mi?

yooooo
Sosyal ağlarda paylaş

baya aynı abi.

ha evet
haklısın

müge anlı dediğinin kim olduğunu biliyoruz, tipini falan biliyoruz. dava açma hakkımız var vs. mesela bi yayın aracı olmadığını, lastik tekerlekli araç olmadığını söyleyebiliyoruz.

ama teröristin alnında terörist olduğu yazmıyor. haklısın. kim olduğu belli değil. karışıyor halkın arasına. ayırt edemiyorsun. yüzüne bakıp insan sanıyorsun. sonra gelip ailene, canına, malına zarar vermeye kasıyor.

hakikaten aynı değilmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de,

orda saldıran adamın kafası,psikolojisi belli.

Burada onları bir tutan adamın kafası belli.

şehit yakını falan değilse aynı durumda değiller abi. Değiller yani.

Ki, ben ATV kameramanıysam; istifayı verebilirim akabinde. Veya kadını şikayet edebilirim
Kürtsem değiştiremem bu durumu
Sosyal ağlarda paylaş

buradakilerin de psikolojisi belli.

evladını gönderiyorsun, gerizekalı bi grup saldırsın da öldürsün diye.

halk tepkili doğal olarak.

onlar yaparken "tu kaka" diyecek büzük yok ise "ama tepki gösterdiiii" de demeyeceksin. yutucaksın lafını.

ya da popoya popo diyeceksin, nerede olursa olsun.

yerse tabii.

yiyor mu?
yoo

anca pozitif ayrımcılık, sizi sevgikelebekleri sizi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

buradakilerin de psikolojisi belli.

evladını gönderiyorsun, gerizekalı bi grup saldırsın da öldürsün diye.

halk tepkili doğal olarak.

onlar yaparken "tu kaka" diyecek büzük yok ise "ama tepki gösterdiiii" de demeyeceksin. yutucaksın lafını.

ya da popoya popo diyeceksin, nerede olursa olsun.

yerse tabii.

yiyor mu?
yoo

anca pozitif ayrımcılık, sizi sevgikelebekleri sizi

e onlar yaparken tu kaka diyoruz zaten,ama bu ayrı bir konu. Benim mesela deprem sırasında bir sürü vanlı arkadaşım vardı vanla e hiçbirisi pkk destekçisi değil, n'olcak şimdi?

ya bak şunu düşün, yarın bulundugun sehirde bi felaket olsa, insanlar onunla ilgili kesin bi laf edicekler.
Konyada olsa "hıh zaten dini alet ediolardı oh olsun" diyen izmirliler olacak
izmirde olsa " allahsızlar allahlarından buldular" diyenler olacak.

Böyle şeylerin faydası yok, bunlar yaralar. İnsanlığa sığmaz bi kere,kaldı ki o tarafı "öteki" ilan etmek, bölmekten başka şey değil. orada ki 500bin insandan 1 tanesi bile onlardan değilse, bu o tarafa acımaya yardım etmeye ve empati yapmaya değer.
çünkü 1 insan bile çok şeyi değiştirir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...