di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Selamlar, Arkadasimin babasinin benim ustumde cok emegi var, ne zaman sikissam yardimima kosmustur hayati boyunca maddi manevi olarak ve adam ilk okul mezunu olmasina ragmen astronomi konularina fazlasiyla merakli. Bu yuzden kendisine bikmadan usanmadan izleyebilecegi bir belgesel seti alip hediye etmek istiyorum. Formul, hesap, kitap pek uygun degil ama boyle anneye anlatir gibi anlatan belgeseller tam O'na gore. Onerileriniz ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bbc nin arşivinden arat bir tane seç,bbc den cıktıysa hepsi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 into the universe net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Through the wormhole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 D&R da falan bi arada NG ve Discovery belgesellerinin dvdlerini satiyorlardi. Bulabilirsen onlardan al mutlaka hem cok ucuz hem de cok guzel belgeseller. Hep TV de izledigim icin isimlerini bilemiyorum ama yillarca izledim bi tanesi bile kotu degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Belgeselin dublajinin Turkce olmasi lazim bu arada. Yoksa dunyalari indirip gonderecektim DVD olarak. D&R'dakiler benim de aklima geldi ama adam bu kanallarda cikanlari hic kacirmadigindan kesin izlemistir diye dusundum. Yeni nesil belgesel var mi diye gidip bakayim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Netflix'de How the Universe Works diye bir şey çok popüler, onu indirip bakabilirsin bir. Amerikalıların standart eğitim seviyesini düşününce senin konuyla ilgili olan amcaya basit bile gelebilir ama. Onun dışında The Universe diye 5 sezonluk bir belgesel serisi buldum şimdi aynı yerde. O çok daha iyi olur gibi görünüyor. İlk bölüme baktım biraz şimdi, istediğin gibi tam diye düşünüyorum. Bana öğretti bir bölümden parçalar birşeyler. Ama Türkçe bulabilir misin bunları bilmiyorum. Bu: http://www.imdb.com/title/tt1051155/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 through the wormhole +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 A space oddyssey trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 gerge'nin dediği the universe serisi, benim de amcam inanılmaz meraklıdır kozmolojiye ve devamlı izliyorduk geçen yıl. hala veriyor history o seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Cosmos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fede said: into the universe net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 türkçesini bulabilirsen; "Alien Planet" var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 belgesel değil ama çok hoşuna gidebilir, Frequently Asked Questions About Time Travel (2009) uzayda değil aslında ama bilimkurgu asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 oddsyseous 2013 diye bi film vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu;) HellHound said: Cosmos ayrıca alex filipenkonun 60-65 lecturelık dvdleri var böyle ,ay neden bazen büyük neden bazen küçük görünür, gökkuşağı nyie oluşur, gökyüzü niye mavidir gibi çok temel konulardan başlayıp süpernovalara kadar gider... NOVA gösterimleri var(biz okulda her pazartesi ve cumaları bir tane izliyoruz).pbs.org'un, içinde astronomiyle ilgili tonla video var onlara da bakablrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar