Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guzelinden sukelasindan uzay belgeseli ?


di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Arkadasimin babasinin benim ustumde cok emegi var, ne zaman sikissam yardimima kosmustur hayati boyunca maddi manevi olarak ve adam ilk okul mezunu olmasina ragmen astronomi konularina fazlasiyla merakli. Bu yuzden kendisine bikmadan usanmadan izleyebilecegi bir belgesel seti alip hediye etmek istiyorum.

Formul, hesap, kitap pek uygun degil ama boyle anneye anlatir gibi anlatan belgeseller tam O'na gore.

Onerileriniz ne olur ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belgeselin dublajinin Turkce olmasi lazim bu arada. Yoksa dunyalari indirip gonderecektim DVD olarak.

D&R'dakiler benim de aklima geldi ama adam bu kanallarda cikanlari hic kacirmadigindan kesin izlemistir diye dusundum. Yeni nesil belgesel var mi diye gidip bakayim yine de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Netflix'de How the Universe Works diye bir şey çok popüler, onu indirip bakabilirsin bir. Amerikalıların standart eğitim seviyesini düşününce senin konuyla ilgili olan amcaya basit bile gelebilir ama.

Onun dışında The Universe diye 5 sezonluk bir belgesel serisi buldum şimdi aynı yerde. O çok daha iyi olur gibi görünüyor. İlk bölüme baktım biraz şimdi, istediğin gibi tam diye düşünüyorum. Bana öğretti bir bölümden parçalar birşeyler. Ama Türkçe bulabilir misin bunları bilmiyorum.

Bu: http://www.imdb.com/title/tt1051155/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu;)
HellHound said:


ayrıca alex filipenkonun 60-65 lecturelık dvdleri var böyle ,ay neden bazen büyük neden bazen küçük görünür, gökkuşağı nyie oluşur, gökyüzü niye mavidir gibi çok temel konulardan başlayıp süpernovalara kadar gider...

NOVA gösterimleri var(biz okulda her pazartesi ve cumaları bir tane izliyoruz).pbs.org'un, içinde astronomiyle ilgili tonla video var onlara da bakablrsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...