Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Van için Rock

Suark

Öne çıkan mesajlar

twitterda gördüm şimdi, Bu akşam cnnturkde detaylar aktarılacakmış

sanatçılara bir para ödenmeyecek, gelir tamamiyle bölgeye gidecek. Hem bize değişiklik olur, hem tam tadında
bi rock festivali olur, hem vanıda görürürüz diyerekten gidicem yüksek ihtimalle.

Haberiniz olsun pati :) Detayları aldıkça buradan paylaşırım
Sosyal ağlarda paylaş

işte o tweet

gunesduru said:

van'a yardım için büyük bir konser düzenlesek?

https://twitter.com/#!/gunesduru/status/128208285038940160

aslı, redd, aylin aslım, model, varım falan dediler twitterdan. açıklarlar yakında listeyi amatörler falan da olur. istanbulda olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

hahahha abi Van da olmaz tabi ki milletin işi başından aşkın bi de sana sahne ve festival alanı mı kuracaklar

millet orda enkaz altında, sen kenarda bira içip eğleniosun.

Aziz Yıldırım'ın Bill Gates'ten zengin olduğuna inanları görmüştüm, ama
bu konserin Van'da olma ihtimaline inanmak daha feciymiş. Neyse artık Van'daki konserde Infected Mushroom dinler, depremzedelere LCD dağıtırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Suark said:

vanda olmazsa niye gideyim ki abi ben ne anladık.

Adamlar boş ve düz arazi bulamadıklarından çadır kuramıyor sen ne diyorsun abi gülsem mi ağlasam mı bilemedim

bence ağla

Suark said:

tamam yav ustume gelmeyın bi hayaldi öle o =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

vanda olmazsa niye gideyim ki abi ben ne anladık.
pff,gay hippi konseri olucak bira içip dağıtıcaz bunelen, negzl heveslenmiştim, silebilirsiniz başlığı

Adamlar donma sıcaklığında aç ve açıkta sızlanırken, sen yan tarafta eğlenceli melodilere eşlik ederi zıplar eğlenirsin. Hakikaten Van'da olmazsa hiçbi anlamı olmaz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir açıklama yapmışlar.3 haftadır planlarını yapıyorduk bir sürü insanı davet ettik otobüs biletlerini aldılar hepsi patladı.çok gereksiz buldum bu iptal olayını duyarlılık yapmak istiyorlarsa toplanan parayı yardım olarak yollayabilirlerdi neyse en azından konser biletlerini iade edebiliyoruz.

http://www.facebook.com/bluesfestival/posts/278740468827389
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...