Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 twitterda gördüm şimdi, Bu akşam cnnturkde detaylar aktarılacakmış sanatçılara bir para ödenmeyecek, gelir tamamiyle bölgeye gidecek. Hem bize değişiklik olur, hem tam tadında bi rock festivali olur, hem vanıda görürürüz diyerekten gidicem yüksek ihtimalle. Haberiniz olsun pati :) Detayları aldıkça buradan paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hmm van da değil istanbulda olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 vanda olursa kimse gitmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 vanda olmazsa niye gideyim ki abi ben ne anladık. pff,gay hippi konseri olucak bira içip dağıtıcaz bunelen, negzl heveslenmiştim, silebilirsiniz başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 abi van'da olmasının ne mantığı var millet orda ne hal içinde bir de bu gürültüyü mü çekeceklerdi istnabul'da olur -çok kişi katılır- parası van'a gider yani mantığı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 anladım da gitmişken iki taşta biz kaldırırz diodum. Hani parayı zaten bağışlıyoruz konser olmasada. erzurum ne bilim o civarlarda başka iller de olur yakınında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hahahha abi Van da olmaz tabi ki milletin işi başından aşkın bi de sana sahne ve festival alanı mı kuracaklar millet orda enkaz altında, sen kenarda bira içip eğleniosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 efes blues konserleri iptal edilmiş bu arada başlığı yok buraya sıkıştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sinir oluyorum bir olaydan sonra festivalllerin iptal edilip televizyonlarının yayın kapatmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 işte o tweet gunesduru said: van'a yardım için büyük bir konser düzenlesek? https://twitter.com/#!/gunesduru/status/128208285038940160 aslı, redd, aylin aslım, model, varım falan dediler twitterdan. açıklarlar yakında listeyi amatörler falan da olur. istanbulda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mortis said: hahahha abi Van da olmaz tabi ki milletin işi başından aşkın bi de sana sahne ve festival alanı mı kuracaklar millet orda enkaz altında, sen kenarda bira içip eğleniosun. Aziz Yıldırım'ın Bill Gates'ten zengin olduğuna inanları görmüştüm, ama bu konserin Van'da olma ihtimaline inanmak daha feciymiş. Neyse artık Van'daki konserde Infected Mushroom dinler, depremzedelere LCD dağıtırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tamam yav ustume gelmeyın bi hayaldi öle o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 liste belli olmuş https://twitter.com/#!/vanicinrock/status/128496058899775488/photo/1/large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Suark said: vanda olmazsa niye gideyim ki abi ben ne anladık. Adamlar boş ve düz arazi bulamadıklarından çadır kuramıyor sen ne diyorsun abi gülsem mi ağlasam mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Myshkin said: Suark said: vanda olmazsa niye gideyim ki abi ben ne anladık. Adamlar boş ve düz arazi bulamadıklarından çadır kuramıyor sen ne diyorsun abi gülsem mi ağlasam mı bilemedim bence ağla Suark said: tamam yav ustume gelmeyın bi hayaldi öle o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Suark said: vanda olmazsa niye gideyim ki abi ben ne anladık. pff,gay hippi konseri olucak bira içip dağıtıcaz bunelen, negzl heveslenmiştim, silebilirsiniz başlığı Adamlar donma sıcaklığında aç ve açıkta sızlanırken, sen yan tarafta eğlenceli melodilere eşlik ederi zıplar eğlenirsin. Hakikaten Van'da olmazsa hiçbi anlamı olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aaaaaaa yeter be tamam dedik ya olm neyini quoteluyonuz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 yaw kusura bakma ama hakkaten çok saçmaymış. :D fasdf bence vuralım bi kaç sayfa daha ölene kadar suark. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 enkaz ustunde olur konser, iyi atmosfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 suark ne adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=932n8lcFW1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 S-H said: efes blues konserleri iptal edilmiş bu arada başlığı yok buraya sıkıştırayım abi neden ? neden ciddi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 evet efes blueslar iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 şöyle bir açıklama yapmışlar.3 haftadır planlarını yapıyorduk bir sürü insanı davet ettik otobüs biletlerini aldılar hepsi patladı.çok gereksiz buldum bu iptal olayını duyarlılık yapmak istiyorlarsa toplanan parayı yardım olarak yollayabilirlerdi neyse en azından konser biletlerini iade edebiliyoruz. http://www.facebook.com/bluesfestival/posts/278740468827389 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bu konseri ben vurgun olarak görüyorum. Belki sanatçılar birşey almıyor olabilir, ama organizatörlerin sinekten yağ çıkarma mantığına dayandırıyorum. Yardım etmek istiyorsan yolla abi mesajını yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar