Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere Avrupa Birliğinden çıkabilir

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İngiltere, Avrupa Birliği üyeliğini sorguluyor. Avam Kamarası'nda pazartesi günü yapılacak oturumda, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkma konusunun referanduma götürülüp götürülmemesi ele alınacak.

Parlamento oturumundan bağlayıcı bir karar çıkması beklenmiyor. Ancak iktidardaki Muhafazakar Parti'den bazı milletvekilleri, son kriz karşısında İngiltere'nin Avrupa Birliği üyeliğine son vermesi gerektiğini savunuyor.

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ise Avrupa Birliği üyeliği konusunda referandum kararı alınması halinde, bunun ekonomiyi sarsacağı uyarısında bulundu.

Gözlemciler, oturumda referandum kararı alınmasını beklemediklerini belirtiyor.

Avrupa Birliği liderleri, yarın ve çarşamba günü biraraya gelerek, avro bölgesinde yaşanan bu en büyük krizden çıkış yollarını görüşecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Dingiltere'nin ihtiyacı yok tabi birliğe, çıkıyo. Biz daha şu listeyi dolduramadan dağılcak birlik sdfasd http://en.wikipedia.org/wiki/Accession_of_Turkey_to_the_European_Union#Negotiation_progress

Gerçi insanlar hava karardıktan sonra sokaklarda yürümeye korkuyo, EU'da olsan ne yazar olmasan ne yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

İngiltere, Avrupa Birliği üyeliğini sorguluyor. Avam Kamarası'nda pazartesi günü yapılacak oturumda, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkma konusunun referanduma götürülüp götürülmemesi ele alınacak.

Parlamento oturumundan bağlayıcı bir karar çıkması beklenmiyor. Ancak iktidardaki Muhafazakar Parti'den bazı milletvekilleri , son kriz karşısında İngiltere'nin Avrupa Birliği üyeliğine son vermesi gerektiğini savunuyor.

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague ise Avrupa Birliği üyeliği konusunda referandum kararı alınması halinde, bunun ekonomiyi sarsacağı uyarısında bulundu.

Gözlemciler, oturumda referandum kararı alınmasını beklemediklerini belirtiyor.

Avrupa Birliği liderleri, yarın ve çarşamba günü biraraya gelerek, avro bölgesinde yaşanan bu en büyük krizden çıkış yollarını görüşecek.

demekki neymiş
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizler çıkarsa biz de çıkmış sayılırız

ayrıca çıksalar nolur. serbest seyahat hakkını kaldıracaklarını düşünmüyorum. sadece kendilerini avrupa birliği ülkelerine yardımla mükellef kılacak olası kararlardan kaçızlamak için böyle bir adım atılabilir. ne yardım edicem elin yunanına, ispanyoluna, hele hele irlandalısına der avam kamarası.

avam, pis, leş herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizler ve amerikalilar aslinda mantiken yunanlilarla bizim gibi olmalilar. ingiltere biz oluyoruz, amerika da yunanistan. ama amerikanin avantaji tarih boyunca hep farkli bir kitada olusu oldu. kimse oraya kadar uzanamiyor =)

ingilterenin eu dan cikmasi meselesine gelirsek de, zaten bir olayi kalmadi eu'nun, bence euyu kaldirsinlar sadece serbest dolasim ve gumruk olayi kalksin, onun disinda ulkeler bagimsiz olsun birbirinden, para birimleri de eski birimlere donebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...