875 fazla ama 800 olursa alabilirim hoşuma gitmedi değil
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Lamborghini Aventador
800 de biraz fazla da 750 civarına düşerse alırım sanırım.
şehir içi 6.5 litre falan yakıyosa alabilirim.
Fakir olarak ölmemize üzüleceğim tek şey herhalde dfgh
en az yakmak için kaç bin devirde kullanmak lazım acaba bunu.
12.5 falan
(tu)
hmm iyiymiş, hanıma da alayım
4 kapilisi cikinca ben de alayim bari bi tane
napacan 4 kisiyi bu aracin icinde, tek basina kullanmak lazim bunu motosiklet gibi =), yanina kimi alsan prim yapiyor cunku, oyle belescilik yok =P
Selam,
Giriş katı bir dairem ve yatakodam da garajımla bütün halinde olmadıktan sonra almam ben onu. Gece hafif bir loş ışık vuracaksın üstüne gece... Uykudan uyanınca göz hizanda olacak.
Saygılar.
Giriş katı bir dairem ve yatakodam da garajımla bütün halinde olmadıktan sonra almam ben onu. Gece hafif bir loş ışık vuracaksın üstüne gece... Uykudan uyanınca göz hizanda olacak.
Saygılar.
bu videoyu görüp hemen siparişi verdim.hızlı kargo ile hemen ulaştı.teşekkürler hepsiburada.
o değilde nasıl bir duygu lan acaba böyle arabalar kullanmak
300 eurodan hesaplarsak 2600 gece çeşitli mutluluklar yaşayabilirsin. buda 7 yıldan fazla ediyor sanırım
- Genel Yönetici
Sanayide 100 bine yapıyor bizim ustalar bunu beyler, kanmayın. Amaçlara dini bütün insanların parasını alıp İsrail'e vermek.
// ethical car nasıl oluyor bu arada?
// ethical car nasıl oluyor bu arada?
beygiri az bunun, bizim subaru tokatlar düz yolda.
fordfocus jantı kullanmışlar fakir arabaaı imajı var bedava verseler binmem utanırım
epic bir cevap oldu tşk
*sessizce köşesine çekilir*
*sessizce köşesine çekilir*
bana hitab etmiyor almam
milli piyango yilbasi cekilisi fln ciksa, ilk alacagim sey bu olur herhalde, tabi tam cikarsa =P
insanın kanun kaçağı olası geliyor baktıkça
vergisini ödeyemeyiz lan
Öne çıkan mesajlar