Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lamborghini Aventador

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[video]http://youtu.be/0RCfgkhUSeA?feature=oembed" width="459">

lamborghini'nin son eseri; 6.5 litre motor 700 beygir guc ve 690 nm tork. 0-100 2.9 saniye. maks hiz da 350 km/sa

turkiye fiyatini da galericilar 875 bin euro olarak bicmisler simdilik, belki ciktiktan 6 ay sora 800 bin seviyesine duser gibi geliyor bana, gene de 2 milyon tl ediyor su anda mevcut haliyle. tabi bizim icin hayal rakamlar bu rakamlar ama boyle bir araca binmenin keyfi herhalde farkli olurdu. ilerde imkan olursa 1 gunluk de olsa kiralamak sart =)
Mesaj tarihi:
Selam,

Giriş katı bir dairem ve yatakodam da garajımla bütün halinde olmadıktan sonra almam ben onu. Gece hafif bir loş ışık vuracaksın üstüne gece... Uykudan uyanınca göz hizanda olacak.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Giriş katı bir dairem ve yatakodam da garajımla bütün halinde olmadıktan sonra almam ben onu. Gece hafif bir loş ışık vuracaksın üstüne gece... Uykudan uyanınca göz hizanda olacak.

Saygılar.

(tu)
Mesaj tarihi:

bu videoyu görüp hemen siparişi verdim.hızlı kargo ile hemen ulaştı.teşekkürler hepsiburada.

o değilde nasıl bir duygu lan acaba böyle arabalar kullanmak

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sanayide 100 bine yapıyor bizim ustalar bunu beyler, kanmayın. Amaçlara dini bütün insanların parasını alıp İsrail'e vermek.

// ethical car nasıl oluyor bu arada?
Mesaj tarihi:
Loxias said:

300 eurodan hesaplarsak 2600 gece çeşitli mutluluklar yaşayabilirsin. buda 7 yıldan fazla ediyor sanırım

bu otomobili alirsan 2600 gece boyunca zaten o mutluluklar sana bedavadan gelir =)
  • Yeni Oluştur...