Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben bunu gaza gelip yaptim ve wow'a geri dondum gecenlerde ama dort gundur falan girmiyorum oyuna. cok enteresan. hic oynayasim da yok yanlis yaptim galiba. neyse beles diablo iyidir. bize kutusuyla oyunu gonderecekler mi acaba yoksa sadece download hakki mi verecekler acaba nedir acaba yanie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kutuyla ugrasmazlar diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 wow o kadar bayık ki, almayı dusunuyodum bunu ama tamamen vazgecmis durumdayım. herifler de panda'ya kadar wow surunur diye tahmin etmis olacaklarından boyle bir kampanya yapmıs olmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben baya baya pişman oldum çünkü wow'da yapacak hiç bir şey yok. 4.3 de bakalım bir şeyler olursa artık. tüm karakter slotları da dolu, bari yeni slot verseler. hoş onu da parayla satar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ben achievement yapıyorum. Slotlar dolduğu için yeni karaktere de başlamıyorum. Dur bakalım hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bende vazgeçtim verdim 50 lira 2 ay açtırdım. Söverim ilerde kendime yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yeni talent sistemi gelince guzel bir hareketlenme olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sırf transmogrifeknjqbjjqwbhkwejweqwelhedehödöhedehödö için bile oynanır Ki raid finder'ın acayip tutcağını düşünüyorum ben. Haftasonu evdesin, canın sıkılmış, gir wowa, bir daha muhtemelen görmeyeceğin rastgele heriflerle raidlere ak. Ne trade chat var ne master looter var, alt paradise olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 gittim aldım ben de bu beleş d3 kampanyasını.6 ay açtırdım bi de.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4 gündür girmiyorum lan.Oyunu nasıl kolaylaştırmışlar.Yapacak hiçbişi yok.Elinden gelse bot bile satacak blizz.meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Peki bu dalgayi alinca hemen ardindan mi o 12 ayi kullaniyoruz ? Diyelim ki ben bu anlasmayi kabul ettim, o 12 ayi kafama gore bir ay acip 2 ay kapatip sonra 3 ay falan acabiliyor muyum ? Heralde bu kadar da yapmamislardir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 açamıyosun. direkt başlattığın tarihten itibaren kesintisiz 12 ay üyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ben 2 aylık prepaid ile oynuyorum. Katılmak istediğimde kredi kartı istedi. Zaten hayatımız taahhüt birde bunu eklememek için almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Kredi kartı önemsiz bir ayrıntı orda, Senden bir ödeme planı sunmanı istiyor o sebeple kredi kartı bilgisi talep ediyor. Ama para falan çekmediği gibi kampanyaya dahil olur olur olmaz ödeme planını değiştirip kredi kartını iptal edebilirsin hesaptan. Hatta en temizi kampanyaya sanal kredi kartı ile katılmak. Ama işte ödeme aksatmaman lazım, yoksa hesabın kapanırsa, tekrar hesabı açtığında D3'ü silmiş olabilirler. Böyle bir hakları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 FreEmoon said: Kredi kartı önemsiz bir ayrıntı orda, Senden bir ödeme planı sunmanı istiyor o sebeple kredi kartı bilgisi talep ediyor. Ama para falan çekmediği gibi kampanyaya dahil olur olur olmaz ödeme planını değiştirip kredi kartını iptal edebilirsin hesaptan. Hatta en temizi kampanyaya sanal kredi kartı ile katılmak. Ama işte ödeme aksatmaman lazım, yoksa hesabın kapanırsa, tekrar hesabı açtığında D3'ü silmiş olabilirler. Böyle bir hakları var. oldu hocam :) online oynanan bir oyunda tek akıllı bizdik gibi bişi oluyor sizin dediğiniz :) para hesaplarına yatmadığı an D3 de gider wow da hatta dolandırıcı mısın kardeşim sen diip eldeki emek verdiğin battle.net account unu bile alabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Valla o yazıdan nasıl bir anlam çıkardın da dolandırıcılık noktasına geldin anlamadım. Ama Blizzard senden 12 aylık para istemiyor, kredi kartına 12 taksit falanda talep etmiyor. Kampanya tamamen taahhüt üstüne kurulu. Sen parayı düzenli ödedikten sonra kimse "efendim hesabınızda kredi kartını silmişsiniz", "yok bu kredi kartı sanal" , "kredi kartının limiti yok" falan diye birşey yapmaz. Bu kampanyaya katılırken kabul ettiğiniz sözleşme çok net "sen 1 yıl aralıksız wow oynada nasıl oynarsan oyna" diyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 battle.net hesabını bile kapatabilir demek için 40 koli LCD almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 lsd de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hayır lcd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 alin bu yeniyi iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 iceri alacaginiza anlatin da ogrenelim olm. bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 paticik forumları dahilinde lsd -> lcd. bunun bu hale gelmesine sebep olan bir muhabbet, o muhabbetin geçtiği bir topic var ama şu an ben bulamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bir paket kısa malbuş'a atarım linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 en iyi kafa eski crt kafası http://www.televisions.com/Images/Articles/2009/A1071/white/460/old_crt_tv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Holy said: paticik forumları dahilinde lsd -> lcd. bunun bu hale gelmesine sebep olan bir muhabbet, o muhabbetin geçtiği bir topic var ama şu an ben bulamam. birden fazla var topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben şimdi ödeme yapmasam artık, hesabı oynamak istemesem ne gibi bir yaptırımı var bana. verdiği mountu silsin eyvallah. diablo yu da vermesin. para falan alacak mı ayrıca ileride oynamak istersem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar