Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 aylık wow subscription ve diablo3 beleş kampanyası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben aldım da eğer bir sene daha bu boktan cataclysmi oynamak zorunda kalacaksam hafiften pişman oldum gibi.

oyuna giriyorum trugold transmute edip çıkıyorum. yapacak hiç bir şey yok. 4.2 ne kadar tutacak bakalım oyunda.
Mesaj tarihi:
bir kaybın yok ki abi. çok uygun bir fiyata wow oynamış olcaksın. ben de hayattan dönmem diyordum. ne bileyim ahde takılırım, karakter kasarım. e zaten diablo cıktıgında wowdan çok sıkılırsan zamanının çoğunu diabloda geçirirsin.
Mesaj tarihi:
Iste oynasam gayet ucuza gelecekti. Diablo cikinca 100-150 lira isticekler yine burda en assa. E WoW oynuyor olsam gayet alinasi olurdu.
Mesaj tarihi:
di said:

Iste oynasam gayet ucuza gelecekti. Diablo cikinca 100-150 lira isticekler yine burda en assa. E WoW oynuyor olsam gayet alinasi olurdu.

diablo 3 en az 170 filan sfdaasfd, dolar 1.5 civari iken 150 liraya SC2 aldik, her sekil daha ucuza geliyor ki duzenli wow oyniyan adam icin beles zaten
Mesaj tarihi:
starcraft 2'yi 140 liradan itelemisti aral.
kutu derseniz yine 150 lira falan bayilirsiniz arala, collector da 200 ustu olur net.
digital derseniz o da 60 dolar. release tarihi 120 tlye dayanir asdfgfdg.

300 liraya yillik gamecard aliyorsunuz diablo 3 geliyor.
Mesaj tarihi:
Hem 1 sene (bile bile)* wow oynayacağını bilip hem parası olan insan düşünmesin hiç.
Yok olm zaten aydan ay a ödüuyorum anca denk getiriyorum parayı, diyabloda çıkınca yemez içmez onuda o zaman alırız diyenlerde beklesin ty.
  • Yeni Oluştur...