tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 alan var mı hali hazırda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oha varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bende aldım, nasılsa wow sub devam ediyordu =) eh diabloyuda alacaktım iyi oldu boyle. Güzel yapmışlar, bide beleşten betaya girerim işte oh mis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben de alayım dedim bu ara çok boşum, en karlı ne şekilde olur acaba? 6 şar aylık 2 tane mi alsam, yoksa normal 12.99 her ay mı ödesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 E nakit sikintin yoksa, ne kadar uzun vadeli alirsan o kadar az oduyorsun aylik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya ben aldım da eğer bir sene daha bu boktan cataclysmi oynamak zorunda kalacaksam hafiften pişman oldum gibi. oyuna giriyorum trugold transmute edip çıkıyorum. yapacak hiç bir şey yok. 4.2 ne kadar tutacak bakalım oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bir kaybın yok ki abi. çok uygun bir fiyata wow oynamış olcaksın. ben de hayattan dönmem diyordum. ne bileyim ahde takılırım, karakter kasarım. e zaten diablo cıktıgında wowdan çok sıkılırsan zamanının çoğunu diabloda geçirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu kampanya ne kadar sürecek, diablo3 çıktığında geçerli olacaksa o zamana kadar beklerim, ne yapcam şimdi wow u açıp, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 raid yapcaksan deathwingi kescen, 5 men yapcan 3-5 kere, bide yıllardır biriktirdiğin oldskool itemlarla orgrimmar turu yapıp çıkcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ulan zerre kadar sevemedim baglanamadim su WoW'a. Kampanya sahane ama alsam ayda 5 dk girip oynamicam, adim gibi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi anlamadım ki ucuza mı geliyo diablo nedir? zaten wow oynayan adamlar için bu, oynamayanlar niye kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Iste oynasam gayet ucuza gelecekti. Diablo cikinca 100-150 lira isticekler yine burda en assa. E WoW oynuyor olsam gayet alinasi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 oynamayanlar kasmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 benim gibi 4-5 aydır oynamayan adamlar da, ulan nasıl olsa diablo alıcam arada bir de wowa girerim diyerek alıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 diablo 3 betaya entry de vermiyormus. Kedi canini blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 di said: Iste oynasam gayet ucuza gelecekti. Diablo cikinca 100-150 lira isticekler yine burda en assa. E WoW oynuyor olsam gayet alinasi olurdu. diablo 3 en az 170 filan sfdaasfd, dolar 1.5 civari iken 150 liraya SC2 aldik, her sekil daha ucuza geliyor ki duzenli wow oyniyan adam icin beles zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 60$ iste, ciktigi zaman dolar nolur allah bilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 starcraft 2'yi 140 liradan itelemisti aral. kutu derseniz yine 150 lira falan bayilirsiniz arala, collector da 200 ustu olur net. digital derseniz o da 60 dolar. release tarihi 120 tlye dayanir asdfgfdg. 300 liraya yillik gamecard aliyorsunuz diablo 3 geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 2x6 aylik alirsan 230'a falan geliyor senelik wow + d3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Hem 1 sene (bile bile)* wow oynayacağını bilip hem parası olan insan düşünmesin hiç. Yok olm zaten aydan ay a ödüuyorum anca denk getiriyorum parayı, diyabloda çıkınca yemez içmez onuda o zaman alırız diyenlerde beklesin ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 aydan aya oduyosan da oluyo ki, zaten kesin 12 ay daha oynarim ben diyen icin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 <- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Abi şey şimdi, WoW hesabını 1 senelik açıyosun Diablo beleşe geliyo ya, hangisini oynicaksın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar