Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl insanlık ya?!

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

Red said:

diğer konuda dedim.burda da söylüyorum

şu yazılanlar gayet normal.insanlar bu hale kendi kendine gelmedi. masum insanları da kapsadığı için kötü tabi.ama bu tarz tepkiler olağan.

şu deprem 2 ay sonra olsa böyle olmazdı.şuan teröre ve teroristin destek buldugu herkese tepkili dönem.daha 2 gün olmuş.millet gazını alamadı işte.

hemen insanlık ölmüş.faşistler.hitlerin evlatları falan diye yüklenmenin bir anlamı yok bence

kürt türk birbirine düşürürsen böyle olur ne bekliyordunuz onu anlamıyorum

ay canım ya, kürtler bu duruma zaten kana susamışlıklarından geldiler.

http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2011-09-29+23%3A24%3A03&res=2011-09-29+23%3A25%3A03
Sosyal ağlarda paylaş

VAN'LILAR GEÇMİŞ OLSUN....
HER ŞEYE RAĞMEN TÜRK MİLLETİ BU KARA GÜNDE YANINIZDADIR...
Deprem bölgesinin Belediye Başkanları çağrıda bulunuyor :
*İş makinelerini buraya gönderin*.....İş makinalarını yaktınız...
*Doktorları buraya gönderin*............Doktorları öldürdünüz...
*Polis gelsin,emniyeti sağlasın*..........Polisleri şehit edip,taşladınız...
*Belediyelerimize para gönderin*.......Paraları PKK ya aktardınız...
*Mehmetçik bize yardım etsin*..........Mehmetçiği şehit edenlere yardım ettiniz...

AMA BİZ İNSANIZ...TÜRK MİLLETİYİZ...HER ŞEYE RAĞMEN HALA SİZE KARDEŞİMİZ DİYORUZ...VE BEKLEYİN YARDIMA GELİYORUZ !...

elall be
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar şaşırdınız ki. pkk yüzünden kürtlerden nefret eden türk takımı tabii ki var. e orada da yoğunluk kürt olduğuna göre. yeni bişeymiş gibi, çok sıradışı bi olaymış gibi ortaya sürülmesine anlam veremedim.

ki hepiniz biliyorsunuz ki o şekilde tepki verenlerin neredeyse tamamı o lafları pkkya destek veren vatandaşlara sarf ediyor. etliye sütlüye karışmayan kürdün zarar görmesini isteyen %5 belki vardır o yorumların içinden.
Sosyal ağlarda paylaş

humanizm düşüncesi insanoğlunun en büyük düşmanı sanırım. insanı ve insandan çıkan her şeyi değerli ve iyi kabul etmek. halbuki bir çok konuda yırtıcı dediğimiz hayvandan çok daha vahşiyiz ve zeki varlıklar olduğumuz için tehlikeliyiz.

aquila doğru diyor. tam da insanlık yapmış bunlar aslında. saf insan denen şey bu, üstüne sen eğitim, aile terbiyesi, ahlak, evrensel değerler gibi şeyi eklemezsen insan dediğin şey tam olarak bu.
Sosyal ağlarda paylaş

orda yazılanlara normal diyenleri aklım almıyor.

nası normal ya, nası normal, yahu orda kücücuk bebekler enkaz altında , cocuklar enkaz altında, neymiş askerler ölmüşmüş, ulan o ölen askerlerden bir tanesininde ailesi orda göcük altında belki, hay ben bunların beyinlerine sıçayım.

bu depremden sonra "siz kürtsünüz siz böylesiniz ama bakın biz yüce türkler size yine yardım ediyoruz" kafası nasıl bir iğrençliktir nasıl bir aşağılıktır ya...
Sosyal ağlarda paylaş

orada yazılanlar normal ama iyi şeyler değil. hani nasıl olur aklım almıyor diyorsunuz ya, akıl alır şeyler onlar, çünkü vahşet ve öldürme güdüsü damarlarımızda geziyor ne kadar evrilirsek evrilelim.

ama artık iyiyi kötüyü biliyoruz şükür. yazdıkları normal ama çok çok kötü şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olursa olsun Van Türkiye Cumhuriyeti'nin bir şehridir. Görüşü düşüncesi ne olursa olsun tabi ki yardım edilecektir. Lanet okuyanlar gerçekten denyo, öküz cahil insanlar. Moda oldu zaten şu sıralar bunlar.

ama şöyle de bir gerçek var ki,

Doktor'u öğretmeni öldürdüler, iş makinelerini yaktılar yıktılar. Artık daha iyi görmeleri lazım yaşadıkları coğrafyayı onlara gerçekten sahip çıkan "kavramı"
Sosyal ağlarda paylaş

abi olayı hemen masum insanlara indiriosunuz işte

çok art niyetli düşünce oluyor bu.yani biliosunuz işte tepkiler teror yandaşları için.

hani 2 gündür gündem teror olmasa tamam dicem ama.giden laflar onlara gidiyor işte.illa ama orda masumlar ölüyor demeye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Ne olursa olsun Van Türkiye Cumhuriyeti'nin bir şehridir. Görüşü düşüncesi ne olursa olsun tabi ki yardım edilecektir. Lanet okuyanlar gerçekten denyo, öküz cahil insanlar. Moda oldu zaten şu sıralar bunlar.

Doktor'u öğretmeni öldürdüler, iş makinelerini yaktılar yıktılar. Artık daha iyi görmeleri lazım yaşadıkları coğrafyayı onlara gerçekten sahip çıkan "kavramı"

efendilerimiz lütfettiler. ya kıçında donu olmayan adamların da şöyle yorumları yok mu deli ediyor insanı...
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

bu gerçekdışı optimistlik olmuş kusura bakma

ayrıca redin dediği gayet doğru. söylenilen şeyler doğru olmayabilir ama söylenmeleri yanlış değil. o insanları o hale getiren kendi içlerinde uyuyan canavar değil
Sosyal ağlarda paylaş

bugun taksimden bindim otobüse bindim akşama doğru,baya büyük bir kalabalık eylem yapmış dağılıyordu,arkama 3 adam oturdu,otobus hıncahınc kalabalık,ağzında sakız cak cak elinde cep telefonu ırmagının akışına ölürüm türkiyem calıyor diger elde tespih,25 dk boyunca ascan kescen ben olsam söyle yapardım hepsini öldürcen tarzı seyler dedi,anlamadıgım benim kulagımın dibinde niye butun yolculuk boyunca ölürüm türkiyem calıyorsun ve bu insan gorunumlu hayvana kimse bir şey diyemedi,diyen direk bölücü muamelesi görcekti,biz böyle bir milletiz işte,haluk bilginerin de dedigi gibi zeki müren gibi türkiye,tamam herkesin tepkisini yürümesini anlıyorum ama bu kadar mı göstermelik olur be kardeşim,biriniz de cıkıp herhangi bir siyasi parti mensubuna,üst düzey askere bi laf sokun,hic biri mi suclu degil,bir terörist mi suclu
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

dusuncelihayvan said:

efendilerimiz lütfettiler. ya kıçında donu olmayan adamların da şöyle yorumları yok mu deli ediyor insanı...

adamın donunu nerden biliyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi olayı hemen masum insanlara indiriosunuz işte

çok art niyetli düşünce oluyor bu.yani biliosunuz işte tepkiler teror yandaşları için.

hani 2 gündür gündem teror olmasa tamam dicem ama.giden laflar onlara gidiyor işte.illa ama orda masumlar ölüyor demeye gerek yok

red, olan şey deprem arkadaşım deprem... göcük altında kalan her insan masumdur. bütün sorun bu işte bu bakış açısı, "kürt işte içinde mutlaka pkklıda vardır gebersinler" kafası.

Senelerce bu bakış açısı yüzünden bitmiyor pkk, ordaki her kürt vatandaşa potansiyel terörist gözüyle bakarsan, er geç o dağ çıkmayan adamda alır eline silahı dağa çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...