Bugün eve geldim biraz twitter günlüklerine baktım biraz da facebook, midem bulandı okuduklarımdan ötürü hemen kapattım. Sonra düşündüm ve birşeyin farkına vardım. Aslında depreme üzüldüm ancak sırf şu taze şehit haberlerinden ötürü bunu dışa vuramadım. Çünkü terör örgütünün istediği buydu. Terör örgütünün bende oluşturmak istediği algı, oradaki halk terör örgütüne ait orası ayrı bir ırk yeri onlarda bunu istiyor bizden ayrılmak istyiorlar falan filan. Noluyor lan dedim bir an kendime, kimin memleketinden toprak koparıyor bu itler? Kimin kardeşinden kimi ayırıyor bunlar dedim. Ki öyle. Nefretim kürtlere değil, teröre destek verenlere, polise taş atan zavallı kürt çocuklarını sokağa salanlara. Terörist cenazenie katılıp biji apo sloganı atanlara. Adamlar resmen bunu istiyor ve bunu elde etmişler. En azından beni elde edemediler bu açıdan memnunum. Yazdığım yazıları okudum ve aslında nefretimi tam kusmam gereken yer ve zaman burası değil insanların acılarının taze olduğu ve depremin bir araç olmaması gerektiğinden ötürü yazdıklarımın ağır olduğu kanısına vardım. Tekrar söylüyorum yazdıklarımda zaten kürtlere veya vana itham edilen bir söz yoktu zaten ama yanlış zaman ve yanlış konu üzerinden yazıldığı için burada yazdıklarımı okuyan kürt türk farketmez insanlığı ilgilendiren bir konu olduğu için herkesten özür dilerim. Umarım bu konuda memleket olarak çok aşama kaydeder ve içimizde oluşturulan bu kırgınlığı bir an önce ortadan kaldırarak terör örgütünün oyunlarını tezgahlamasına daha fazla izin vermeyiz...
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
bu nasıl insanlık ya?!
bu gün iyi olmuş gebersin diyenler, bayrak gönderelim diye sayfa açanlar vb.. hepsi ama hepsi pkk nın ekmeğine yağ sürüyor. istediklerini alıyor adamlar.
bunu farkedemiyecek kadar kör ne yazık ki bizim insanımız. o polise askere taş atanlar küçük çocuklar, bu gün kendilerini kurtaran askerin polisin boynuna sarılacak, sen bu sevgiyi gösterebilsen onlara o çocukların eline taş verdiğinde birileri durup düşünecek ben ne yapıyorum diye, ama nefret ekersen büyüdüklerinde taş değil kurşun sıkacaklar.
30 senedir pkk bizim kürtlere karşı nefretimizle var oldu , biz nefret ettikçe pkk var olmaya devam edicek.
bunu farkedemiyecek kadar kör ne yazık ki bizim insanımız. o polise askere taş atanlar küçük çocuklar, bu gün kendilerini kurtaran askerin polisin boynuna sarılacak, sen bu sevgiyi gösterebilsen onlara o çocukların eline taş verdiğinde birileri durup düşünecek ben ne yapıyorum diye, ama nefret ekersen büyüdüklerinde taş değil kurşun sıkacaklar.
30 senedir pkk bizim kürtlere karşı nefretimizle var oldu , biz nefret ettikçe pkk var olmaya devam edicek.
facebuk
sen nefret etmesende.onlar öyle olacak tinu bunu anlamıosun bş türlü işte
pkk bahane aradıktan sonra bulur.nefret etmesen kötü baktın der bişi der.ki adamlar senin onu sevmeni istemiyor.sevgiyi napsın adam
pkk bahane aradıktan sonra bulur.nefret etmesen kötü baktın der bişi der.ki adamlar senin onu sevmeni istemiyor.sevgiyi napsın adam
facebuk
işte bak bu gönderdiğin videodaki çocuklardan bahsediyordum tam olarak.
bu yüzden bitmiyor pkk,nefretle büyüyor beyinleri yıkanarak büyüyor bu çocuklar, çünkü nefret öğretiliyor onlara, ve bizde buna çanak tutuyoruz, bu depremden sonra yazılanlar , yapılanlar hepsi ders olarak anlatılacak bu çocuklara pkk tarafından, bakın diyecekler işte size türk milleti, sizin ananız babanız toprak altındayken gebersinler diyen türk milleti, belki o zaman bir çocuk çıkarda hayır asker beni kurtardı der, polis bana battaniye verdi korudu der, diye ümit ediyorum.
bak insan bu işte.
haksız mı olur peki öyle derse
devlet yardım ediyo tamam ama batıdaki halkın büyük kısmı da doğudakilere oh olsun diyo. sen o yaşta çocuk olsan, başına böyle büyük bi felaket geldikten sonra bi de üstüne böyle hayvanlık yapsalar sen de aynı şeyi dersin. pkknın ders filan vermesine gerek yok
devlet yardım ediyo tamam ama batıdaki halkın büyük kısmı da doğudakilere oh olsun diyo. sen o yaşta çocuk olsan, başına böyle büyük bi felaket geldikten sonra bi de üstüne böyle hayvanlık yapsalar sen de aynı şeyi dersin. pkknın ders filan vermesine gerek yok
Öne çıkan mesajlar