Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl insanlık ya?!

cerebralis

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

öle olsa rüzgar ekmezlerdi ama di mi?

rüzgarın yalnızca yurdum insanının bir bölümü tarafından ekildiğini düşünmüyorum tabi. çok rüzgarlar ekildi bu ülkede ve ekilmekte... tüm ekimi bir bölüm insan yapıyor ve ortaya bu kadar çok nefret çıkıyor olamaz. en kompleks olmayan beyin bile bunun ayırdına varabilir, biraz düşünme, analiz yapma yetisine sahipse...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YAZIKLAR OLSUN SİZLERE KÖPEK SOYLARI...HANİ NEREDE BDPLİLERİNİZ PKK KÖPEKLERİNİZ SOYU BOZUKLAR....AZ BİLE SİZE RABBİM ACIDI 10 ŞİDDETİNDE OLMASI LAZIMDI ORADA DEPREMİN KANINIZIN KURUMASI İÇİN.....ÇAKAL SÜRÜLERİ....AZ BİLE SİZE BU CEZA...TOPSUZ TÜFEKSİZ SİLAHSIZ ALLAH VERDİ SİZİN CEZANIZI...AKLI OLAN TÜRK HALKI BU SOYSUZ MİLLETE YARDIM YAPMASIN ....GİTSİN BDP'LİLER YARDIM YAPSIN...DOMUZSUNUZ SİZ DOMUZ.....KENDİ PİSLİĞİNİZDE YOKOLMAYA MAHKUMSUNUZ NANKÖR MİLLETSİNİZ BE NANKÖR MİLLET...
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bırakın şunu kürtler desin, "biz bu polise taş attık, molotof attık, geldi adamlar canla başla bizi kurtardı helal olsun" desin. sen gidip adamı kurtarıp, "lan bak taş attın ama seni kurtarıyorum ha kıymetini bil" deyince bir kıymeti kalmıyor.

evet söylenen haklı, sana taş atanı bugün çekip kurtarıyorsun, çünkü sen görevini yapıyorsun, türk devletinin büyüklüğnü gösteriyorsun. bunun üstüne artık bir şey demenin, oradaki insanları daha fazla rencide etmenin alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok daşa kusura bakma adam gibi eğitilmiş ve olayları kendi düşünceleriyle analiz etmeye becerebilen bir insanın vereceği tepki bu değildir. PKKnın zaten Türk-Kürt gerilimi yaratmaya çalıştığı ortada onun unutulacak bir tarafı yok. Ama PKKnın işlerine alet olan kürtler ne kadar suçluysa bu nefretin bu şekilde körüklenmesinden zevk alan Türk halkı da o kadar suçlu.

Yani çok basit mantık. Suçu neye göre tanımlıyoruz? PKK'nın hedefine ulaşmasına ne kadar yardımcı olduğuna göre tanımlıyoruz. PKKnın hedefi ne, bu ülkedeki Kürt nefretini kontrol edilemeyecek hale getirip ülkenin bölünmesine sebep olmak. Bu Vanlılara, Kürtlere bu kadar küfreden insanlar dönüp de devlete bir hesap sorun önce. Bu depremde olanlar hala devletin orda adam gibi alt yapı kuramadığını birebir kanıtı. E ne bekliyor insanlar bu durumda doğudaki insandan ellerindeki bir miktar parayı da vatan severlik duyguları içersinde almadıkları hizmete mi yatırmalarını mı?

dasaaa said:

hiiç okumadım.vaktim de yok zaten.

ama ortaya çıkan durum tipik pkk sempatizanı insanların ikiyüzlülüğünün diğerlerinin midesini bulandırmasından ibarettir.

kusmuşlar.ha bu iyi bişi değildir. nefret kusmaları berbat bişydir ama, hocanın"hırsızın hiç mi suçu yok?" demesi gibi "kusan suçlu da, kusmaya sebep verecek kadar tiksinti verenin hiç mi suçu yok?"

var baba var. sevgi pıtırcıklığı yapmaya niyetim yok doğrusu, ondan açık ve net var diyorum.

"onca sene şiddeti, nefreti körüklerken ne bekliyorlardı ki?" diye de sormak da gerek aslında. sen/ben ayrımını en keskin çizgilerle ayıran, kanla boyayan bu adamların yanında duranlar, onlara destek çıkanlar, entel görünmek için yamananlar ne bekliyorlardı hakikaten?

pis bir olay ama bu mu insanlık derseniz "budur!" derim.
gelip birisinin ağzına sıçıp, sonrasında "ay bu kızdı! çok ayıp!" demek ne kadar insanlıksa, bunun öncesi ne kadar insanlıksa o kadar insanlıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülke zaten bölünmüş haberimiz yokmuş. Psikolojik bölünmeden sonra zaten fizyolojik olarak bölünmemiş olmanın bir manası yok zaten.

Neyse zaten ben Türkiye'den hiç umutlu değilim ne olursa olsun umrumda değil. Oradaki insanlara yardım etmek için elimden geleni yapıyorum bence sizde bu cahil insanlara şaşırmak yerine elinizden gelen yardımı yapmaya çalışın. Biraz araştırırsanız kesin bir şeyler bulursunuz yardımcı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

acaba van depreminde "ilahi adalet diyen dallama şerefsiz puştlar"
bu gölcük depremini yaşadılarmı
umarım aileleri can çekişerek ölür.

Şunu diyerek tırnak içindeki arkadaşlardan hiç bir farkın kalmadığının farkında mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün eve geldim biraz twitter günlüklerine baktım biraz da facebook, midem bulandı okuduklarımdan ötürü hemen kapattım. Sonra düşündüm ve birşeyin farkına vardım. Aslında depreme üzüldüm ancak sırf şu taze şehit haberlerinden ötürü bunu dışa vuramadım. Çünkü terör örgütünün istediği buydu. Terör örgütünün bende oluşturmak istediği algı, oradaki halk terör örgütüne ait orası ayrı bir ırk yeri onlarda bunu istiyor bizden ayrılmak istyiorlar falan filan. Noluyor lan dedim bir an kendime, kimin memleketinden toprak koparıyor bu itler? Kimin kardeşinden kimi ayırıyor bunlar dedim. Ki öyle. Nefretim kürtlere değil, teröre destek verenlere, polise taş atan zavallı kürt çocuklarını sokağa salanlara. Terörist cenazenie katılıp biji apo sloganı atanlara. Adamlar resmen bunu istiyor ve bunu elde etmişler. En azından beni elde edemediler bu açıdan memnunum. Yazdığım yazıları okudum ve aslında nefretimi tam kusmam gereken yer ve zaman burası değil insanların acılarının taze olduğu ve depremin bir araç olmaması gerektiğinden ötürü yazdıklarımın ağır olduğu kanısına vardım. Tekrar söylüyorum yazdıklarımda zaten kürtlere veya vana itham edilen bir söz yoktu zaten ama yanlış zaman ve yanlış konu üzerinden yazıldığı için burada yazdıklarımı okuyan kürt türk farketmez insanlığı ilgilendiren bir konu olduğu için herkesten özür dilerim. Umarım bu konuda memleket olarak çok aşama kaydeder ve içimizde oluşturulan bu kırgınlığı bir an önce ortadan kaldırarak terör örgütünün oyunlarını tezgahlamasına daha fazla izin vermeyiz...
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün iyi olmuş gebersin diyenler, bayrak gönderelim diye sayfa açanlar vb.. hepsi ama hepsi pkk nın ekmeğine yağ sürüyor. istediklerini alıyor adamlar.

bunu farkedemiyecek kadar kör ne yazık ki bizim insanımız. o polise askere taş atanlar küçük çocuklar, bu gün kendilerini kurtaran askerin polisin boynuna sarılacak, sen bu sevgiyi gösterebilsen onlara o çocukların eline taş verdiğinde birileri durup düşünecek ben ne yapıyorum diye, ama nefret ekersen büyüdüklerinde taş değil kurşun sıkacaklar.

30 senedir pkk bizim kürtlere karşı nefretimizle var oldu , biz nefret ettikçe pkk var olmaya devam edicek.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

facebuk

sen nefret etmesende.onlar öyle olacak tinu bunu anlamıosun bş türlü işte

pkk bahane aradıktan sonra bulur.nefret etmesen kötü baktın der bişi der.ki adamlar senin onu sevmeni istemiyor.sevgiyi napsın adam

işte bak bu gönderdiğin videodaki çocuklardan bahsediyordum tam olarak.

bu yüzden bitmiyor pkk,nefretle büyüyor beyinleri yıkanarak büyüyor bu çocuklar, çünkü nefret öğretiliyor onlara, ve bizde buna çanak tutuyoruz, bu depremden sonra yazılanlar , yapılanlar hepsi ders olarak anlatılacak bu çocuklara pkk tarafından, bakın diyecekler işte size türk milleti, sizin ananız babanız toprak altındayken gebersinler diyen türk milleti, belki o zaman bir çocuk çıkarda hayır asker beni kurtardı der, polis bana battaniye verdi korudu der, diye ümit ediyorum.

bak insan bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

haksız mı olur peki öyle derse
devlet yardım ediyo tamam ama batıdaki halkın büyük kısmı da doğudakilere oh olsun diyo. sen o yaşta çocuk olsan, başına böyle büyük bi felaket geldikten sonra bi de üstüne böyle hayvanlık yapsalar sen de aynı şeyi dersin. pkknın ders filan vermesine gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...