Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yalnız böyle bi durumda iyi olmuş teroristler vs diyen insanlara bişi diyemeyiz bence bu duruma gelinmesi gayet normal.ne bekliyordunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 terörist vanda apartmandamı yaşıyo az kafayı çalıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 çoğu terörist ordaki insanların. sonuçta kürtçe konuşuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 terorist yada destekçisi ne fark eder istanbuldaki terorist yandaşları nerde yaşıyor.gösteri için dağdan mı iniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: bu duruma gelinmesi gayet normal.ne bekliyordunuz yani insan olunmasını? insan taklidi de kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Linç edilen adama ne üzülüyorsunuz diyen kişi konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 vanda fay hattımı varmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben en azından samimi buluyorum geçtğimiz 2 gün kürt ve terorist nefreti oluşan ortamda etmediği küfür lanet kalmayan fakat ertesi gün kürt kardeşlerim depreme maruz kaldı vs diye üzülenden daha iyidir tabiki orda her depremi yaşayan terorist değil.ama bu tepkiyi normal buluyorum.insan taklidi yapmaktan daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 çevik kuvvet binası ile öğrenci yurdu çökmüş, teröristler öldü diye sevinen salaklar bilsin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 faşizmin samimiyeti olsa ne olur olmasa ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Myshkin said: Linç edilen adama ne üzülüyorsunuz diyen kişi konuştu. kaddafi ile türk halkını ciddi ciddi bir tutuyorsan yıkıl git karşımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şartlı insanlık olmaz, gerizekalılık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 dögüşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yetemeyince hakarete başvuranları modlara havale ediyorum. Red said: ben en azından samimi buluyorum geçtğimiz 2 gün kürt ve terorist nefreti oluşan ortamda etmediği küfür lanet kalmayan fakat ertesi gün kürt kardeşlerim depreme maruz kaldı vs diye üzülenden daha iyidir tabiki orda her depremi yaşayan terorist değil.ama bu tepkiyi normal buluyorum.insan taklidi yapmaktan daha samimi red kusura bakma da HAYLİ tutarsız olmuş, kendi kendinin cevabını vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ayrıca kaddafiye sadece "zulm eden lider" oplarak bakmak siyasete dümdüz ve televizoyndan takip ettiği gibi bakmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Myshkin said: Şartlı insanlık olmaz, gerizekalılık olur. hahahaha :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 escape said: ayrıca kaddafiye sadece "zulm eden lider" oplarak bakmak siyasete dümdüz ve televizoyndan takip ettiği gibi bakmaktır. şu başlıkta kaddafi'nin bahsini açmak da güzelmiş. daha neler çıkacak bakalım. ------- p.s: escape'e değil ayrı olsun şu. başka başlıklardan kuyruk acısı olan özelden veya saldırı amacıyla başka bir başlık açıp orada toplayabilir, burayı bulandırmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tutarsızlık değil ki.ayrıca öyle söyleyenlerde bunu biliyordur muhtemelen ama baktıgın zaman şu teror olayları tazeliğinde böyle masum vatandaş ayırmaksızın genelleme bi kürt nefreti tepkisi normal geliyor. baktıgın zaman adamların kalesi olan şehirlerden biri.destekçilerinin binlerce oldugunu da bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sam ne gerildin abi ya. bven sadece myskinmi ne o arkadaşn senn daha önce sölediğin bişeyi belirtmesi üzerine yorumumu yaptım geçti bitti o. dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 inşallah onu diyenlerin dairelerini etkileyecek bir 9 da vardır, değerleri pkk'lılardan fazla değil insan namında. ayırdım işte orayı escape, sana değildi o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 amin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 buradaki moral faggotlardan bazılarını norveçteki saldırı başlığında espriler yaparken görmüştüm sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok troller aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 e sam senin yaptıgın çok mu insnalık oluyor şimdi ahahah vandaki deprem iyi olmuş diyenlerin evi yıkılsın bedduası. baya tutarlısınız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 faşistlerin yaşamasına gerek yok aslında. başkasının hayatına kast eden / sevinen insanlar ölebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar