Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ne olmus resime cocuklari eglendiriyorlar. kafalari dagiliyor iste ne güzel terapi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tecavüz edilen kişinin suratına tecavüz yazıp bıyık falan çizmek gibi gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 5.0'lık yeni bir deprem olmuş az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 2.47de olmuş ama henuz bi haber yok medyada. Gecen hafta ordaydım ve Van merkeze o kadar yakın bi depremde çok sayıda bina yıkılmıs olabilir hepsi nerdeyse hepsi hasarlıydı. Umarım kimseye bişi olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 2011.11.30 02:47:21 38.4550 43.4075 2.8 -.- 5.0 -.- KURUBAS- (VAN) İlksel 2011.11.30 01:56:02 38.6935 43.2248 5.0 -.- 2.8 -.- AGARTI- (VAN) İlksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 2.8 km, 5.0, yuzeye yakinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Amerikalılar doğrulamışmı bizimkilerin belirsizliği çok yüksek te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben dogruladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bu ne lan bi çeşit brave new world taktiği falan mı "çocuklar depremden korkmak yerine depremi sevsin, deprem olunca eğlensinler yaşasın yüzümüze boya sürecekler" diye. Fin said: şunu yapan zihniyetin allah belasını versin gerçi tsunami sonrası japonya'dan gelen cocuklarada tsunami izletmiş bi ülkeyiz Valla hiç bişey anlamadım bu fotoğraftan. Acaba üniversite terk bir çocuk psikoloğunun cin fikri mi? http://images.cheezburger.com/completestore/2010/2/9/129102046293696948.jpg yapmaya değer bir fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bi çadır daha yanmış ve 1 çocuk daha ölmüş. Hükümet çalışıyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Cadirin yanmasinin hukumetle alakasi yok. 50 sebepten yanabilir cadir. PKKnin Medyaya duyurulmayan bir suru sabotaji bizaat ben biliyorum. İnsanlar uyurken cadira tüten bez atip bogulanlar veya tek kizin kaldigi cadira dalip tecavuzler falan. Yani illa TCyi kotulucem diye sacmalamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 "Çadırda değil sarayda kalıyorsunuz resmen yauvv" diyen de babamdı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Diyen babanmiydi bilmiyorum ama cadirlar kotu degil sartlari dusundugunuzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 00.15'te merkez üssü Van'ın merkez ilçesine bağlı Kavurma köyü olan 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://www.veysikurtdeprem.com/haber_detay.aspx?id=456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 said: 2)doğu anadolu(gürcistan,muş ve hakkari üçgeninde)"4.4" büyüklüğünde deprem 6 saat sonra 30 saat içinde olmassa 65 saat sonra "5.4" olur.Doğu anadolunun mesafesinde iyon denizi civarı içinde aynı depremler geçerlidir. adam tutturuyor mu lan1 O_O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Valla ege denizinde deprem olmş hiç yazmıyo. 5.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Prof. Ahmet Ercan: İzmir'de 7.2 bekliyoruz. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19397487.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Gavurluk orantısıyla baktığımızda 7.2 çok az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 adam bütün izmiri saymış geriye ne kaldı la "Bayraklı, Konak Alsancak, Urla, Karşıyaka, Mavişehir ve Bornova Ovası’nda ciddi problemler olacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Frederike Geerdink'in retweet yaptığı Zozan Özgökçe "Van çadır kentleri asker koruyor.Peki askerlerden çadır kentlerdeki kadınları kim koruyacak?Bir komutan gorevden alınmış.İstismar olmus" demiş. Nedir bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 feminist zırvası. zannetmem öyle bir şey olacağını. said: Ben Zozan Özgökçe. Bu topraklarda yaşayan feminist anti-militarist bir Kürt kadını olarak militarizmi ve militarizmin dayandığı tüm değerleri reddediyorum. .. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 O lafları ben de demin gördüm, ben mi çok öküzüm de bir tek bana mı itici geliyor bu tipler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar