Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Van'da deprem, 6.6

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2.47de olmuş ama henuz bi haber yok medyada.
Gecen hafta ordaydım ve Van merkeze o kadar yakın bi depremde çok sayıda bina yıkılmıs olabilir hepsi nerdeyse hepsi hasarlıydı. Umarım kimseye bişi olmamıştır.
Mesaj tarihi:

Bu ne lan bi çeşit brave new world taktiği falan mı "çocuklar depremden korkmak yerine depremi sevsin, deprem olunca eğlensinler yaşasın yüzümüze boya sürecekler" diye.

Fin said:

şunu yapan zihniyetin allah belasını versin gerçi tsunami sonrası japonya'dan gelen cocuklarada tsunami izletmiş bi ülkeyiz

Valla hiç bişey anlamadım bu fotoğraftan. Acaba üniversite terk bir çocuk psikoloğunun cin fikri mi?

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/2/9/129102046293696948.jpg

yapmaya değer bir fotoğraf
Mesaj tarihi:
Cadirin yanmasinin hukumetle alakasi yok. 50 sebepten yanabilir cadir.
PKKnin Medyaya duyurulmayan bir suru sabotaji bizaat ben biliyorum. İnsanlar uyurken cadira tüten bez atip bogulanlar veya tek kizin kaldigi cadira dalip tecavuzler falan. Yani illa TCyi kotulucem diye sacmalamayin.
Mesaj tarihi:
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 00.15'te merkez üssü Van'ın merkez ilçesine bağlı Kavurma köyü olan 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi.
Mesaj tarihi:
said:
2)doğu anadolu(gürcistan,muş ve hakkari üçgeninde)"4.4" büyüklüğünde deprem 6 saat sonra 30 saat içinde olmassa 65 saat sonra "5.4" olur.Doğu anadolunun mesafesinde iyon denizi civarı içinde aynı depremler geçerlidir.

adam tutturuyor mu lan1 O_O_O
Mesaj tarihi:
adam bütün izmiri saymış geriye ne kaldı la

"Bayraklı, Konak Alsancak, Urla, Karşıyaka, Mavişehir ve Bornova Ovası’nda ciddi problemler olacak."
Mesaj tarihi:
Frederike Geerdink'in retweet yaptığı Zozan Özgökçe "Van çadır kentleri asker koruyor.Peki askerlerden çadır kentlerdeki kadınları kim koruyacak?Bir komutan gorevden alınmış.İstismar olmus" demiş. Nedir bu iş?
Mesaj tarihi:
feminist zırvası. zannetmem öyle bir şey olacağını.

said:
Ben Zozan Özgökçe. Bu topraklarda yaşayan feminist anti-militarist bir Kürt kadını olarak militarizmi ve militarizmin dayandığı tüm değerleri reddediyorum. ..

ok
  • Yeni Oluştur...