aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kan bogaz/genizden geliyor, ora net. Öyle dramatize edilecek bir sürekliliği yok ama, lavaboya gidip kan öksürmüyorum. Sabah kalk, yüzü yıka, kan tükür, saat aralıklarıyla tükürmeye devam, yatmaya yakın kalmıyor, repeat. Kana takılmayın yani, tad degismesi açtırdı topigi. Sigaranın tadı bildiğin limonlu nane gibi, şaka yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi sorunun oncelikle gerizekali olman. Siktir git bi doktora gorun. Hayir ofisim de yakin evine, dove dove goturtme kendini bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Neymis ? Aramizda House var miymis ? Var tabi. Nijeryali. Burda ise almislar garibani, cenazende gotune pamuk tikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 IS THIS WAT ŞEFKAT TOKADI FEELS LIKE http://2.bp.blogspot.com/-EPamv73RyZQ/TXPqVYDr85I/AAAAAAAAF_M/V5r0KfpoNWQ/s1600/Is%2BThis%2BReal%2BLife%2B-%2BOr%2BIs%2BThis%2BJust%2BFanta%2BSea.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Şu yazdığıklarını yaşayıp doktora gitmeyecek kadar aptal olacağını sanmıyordum Ahmet ulan valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Vajinusmus Cerebralis. +18 Beyin Amcıklaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yörüngede doktor vardır işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bayagi az durdu bu sefer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ölmüş mü arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 lan yine mi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Yasak oldugunu bile bile "AHMETIM BEN" diye bagiriyor hirbo. Gider tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ya iki gün sonra başka bi feykle gelir, daha birinci mesajında ahmet üslubu hissedilir ikinci gün yine banlanır falan. Sıkılana kadar devam eder böyle ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya üslup iyi güzel de xunn ne demişti diye arayıp bulamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar