kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 hangi pokumanlari kullaniyorsunuz? flying-aqua-undead gidiyorum ben bu aralar.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ay başında alacam anca mist of pandaria'yı pet olayından bahsedin hele biraz bakalım. çok farkediomu ben mesela böle fashion petleri düsünüyorum kullanmayı şu better against mechanic vs bayaa farkediyor mu? o konuda uygun taş kağıt makas yapmazsak yenemiyormuyuz rakibi? nedir bi izan izahat yapsanız?
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mop almana gerek yok, her paketle oynanıyor pokemon. Petlerin birbirine göre üstünlükleri var ama size karşıgüçlü bir rakibi yenmek imkansız değil. Sadece skilleri iyi denk getirsenizde ezemiyorsunuz. Bir de 3 petinizide aynı tip düşmana göre seçmişseniz ve karşınıza 3'lü bir pet grubu direk sizin antiniz gelirse, muhtemelen kaybedersiniz o combatı. Çok ballı olmanız lazım.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 suxmış o olay yahu. şu ce petleri falan feats of strenght petleri falan sanırım hepsi aynı dragonkin'e karşı iyi de dragonkin ne varki whelpler dışında?
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 deathwing peti yargılıyor mu, öyle ise acayim oynu hemen sopalıym milleti :D
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 konsept olduğu gibi dofus'tan arak. 4-5 sene önce falan pandala island diye bi exp çıkarmıştı. mimariden tiplemelere kadar herşey aynı.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 panda savaşçı konseptini ne kadar değiştirebilirsin ki. tip zaten panda...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sufi said: konsept olduğu gibi dofus'tan arak. lolwhat?
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 BENCE KUNGFU PANDANDAN ARAK SAYGILAR
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 toggie bak duyuluşu bile redifli: dofus panda exp çıkarmış wow panda exp çıkarmış hece ölçüsü tutmuyor ama, serbest nazım.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 arak panda diyince aklıma bu geliyo http://forum.paticik.com/read.php?18,3673703,page=1
Meov Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sufi said: konsept olduğu gibi dofus'tan arak. 4-5 sene önce falan pandala island diye bi exp çıkarmıştı. mimariden tiplemelere kadar herşey aynı. hmm ne olacaktı özgünlük adına uçan pandarian spaceshipler mi yapacaklardı? ayrıca neden öyle salak bir oyundan esinlensinler? hayır fanboy flm değilimde abartıyorsunuz bazen, koskoca şirket binlerce çalışanı var ortada adamlar iyi ya da kötü üretiyor bir şeyler, senin soy ağacını parayla alırlar lan isteseler asdasf
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Dofus'undan, Kunfu Panda'sına, WC3'ünden, WoW'una kadar hepsi Samwise Didier'den çalmış contenti.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 koskoca şirkete ayıbettim galba, çok utanıyorum :(
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 scorch said: ay başında alacam anca mist of pandaria'yı pet olayından bahsedin hele biraz bakalım. çok farkediomu ben mesela böle fashion petleri düsünüyorum kullanmayı şu better against mechanic vs bayaa farkediyor mu? o konuda uygun taş kağıt makas yapmazsak yenemiyormuyuz rakibi? nedir bi izan izahat yapsanız? Tyraeli ciakrinca karsindaki adam zaten kufur edip birakir ehuehu
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 satılıomu simdi bunlar iyi para eder mi acep tyrael falan sdfşksl
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Viktor said: scorch said: ay başında alacam anca mist of pandaria'yı pet olayından bahsedin hele biraz bakalım. çok farkediomu ben mesela böle fashion petleri düsünüyorum kullanmayı şu better against mechanic vs bayaa farkediyor mu? o konuda uygun taş kağıt makas yapmazsak yenemiyormuyuz rakibi? nedir bi izan izahat yapsanız? Tyraeli ciakrinca karsindaki adam zaten kufur edip birakir ehuehu 250mm cannon>tyreal
scorch Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 tyrael eh bişeymiş dün oynadım biraz, fena değil stun atıp üstüne ekstra dmg vuran skill iyimiş. ama panderan monk peti harika, bufflanıp 1 turn 2.turn de 1 shot çekiyor levelindeki petlere sdfs 2 pet battle kazandım adam 1 shot petini kaybedince beyaz bayrak çekti. şimdi benim sorum var, aynı anda lvl 5 sonrası monk ile beraber pet battle kassam hem level hem pet battle gider mi? proffession kasar gibi yani daha doğrusu battleground leveling gibi. pvp stili. sormamın sebebi bayaaa casual oynacağım haftada bir kaç saatten fazla ayıramam. efektif olur mu böyle diye.
Haste Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 o kadar yapcak seyin arasında bi 30dk ayırdım bügün buna oynanır bi şeymiş,bi ara kasarım bunada..
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 oyunu bıraktyım bunu oynadım bılmem kac saat. bişi sorucam, bi zamanında sağdan soldan gelmiş petlerin quality level'ı yok. ne oluyo bunların quality lvl'ı?
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hangi sagdan soldan gelen,drop olan vendorda satılanları diyosan lvl 1 den başlıyosun işte kendin yaklarsan lvl li oluyor,yakaladıkarından rare ler cıkıyor onlar cok iyi gidip uyduruk petleri kasma lvl 10 ve 20 de cıkan özellikler cok iyi olabiliyor lvl 10 olmadan pek anlayamıyosun özelligini.bende 150 pet vardı celestial dragon hediyesi var cok rahatlatıyo işini 2 tanede ona uygun rare koydum yanina 5-10 maç üst üste aldıgım oluyor bazen cok ters özellikli takım cıkarsa karsına zaten bi sey yapamıyosun..
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ha evet yok pardon onların yeride farkı AH de zaten sanırım rare kıvamında onlar ..
Öne çıkan mesajlar