calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hayırlı olsun. durumlar nedir zamdan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 dütün rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bir de "azalttım" seçeneği vardı ama eklemeyi unutmuşum. artıkın modlar düzeltirse eklenir, değiştiremiyore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lan bazen bakiyorum adamim dotunde pantolonu zor duruyo, ama elinden sigarasini dusurmuyo. cok garip bi milletiz vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 azalttım olmadıgından eskisiyle aynı yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 @reyou aga rte moduna bürünme, sigara dediğin alışkanlık bağımlılık. karnın aç, cebinde son bi sigaralık paran var gidip sigara alıyosun böyle bişi bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 benim bi lafım var bu konuyla ilgili.bana lükslerimi verin ihtiyaçlarım olmadan da yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 vay hacı laf güzelmiş, panda resmi fln da çiziyo musun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 @calimero lafim size degilki dfsdfdsds ya hani dolmus kuyrugunda beklersin, bakarsin kaldirim kenarinda, mahsun kirmizigul modunda oturan, 35-40 yaslarinda zayifliktan kamburu cikmis, ustunde mavi cizgili 1 haftadir ustunden cikarmadigi gomlegi ile buyuk olasiliklada 3 aydir issiz adamlardan bahsediyorum siz gencecik yagiz delikanlilarsiniz, cigerler taptaze daha, uni bitirip adam akilli bi ise girip paranizi cikarirsiniz. benim lafim bu kumenin disinda kalanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yo anladım onu da, senin sigaraya karşı hissettiğin bağımlılığın aynısını o adam da hissediyo. ha haroyin gibi parası için ananı babanı dövmüyosun, ama onun bi level altı yani :P ben bıraktım bu arada, ancak bırakması kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben burda battlefield 3 almak için 30 bin defa düşünürken anamla babam gidip kendilerine 4 tane sigara alıyorlar 2 günde bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bf3 için babanla ananı döv, ananın bileziklerini bozdurup bf3 al ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yemek beğenmediği için annesini kesenler var.bu normal kaçar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ne kadar olduki sigara, benim en son hatirladigim winston 5tl idi yil 2005 falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben sigara içiyorum ama sigara daha da pahalı olmalı bence bugün pasaportta çay içiyoruz max 10 yaşında velet tam 45 dakika muhabbetn içine etti abi bi sigara abi bi sigara diye. 6 yaşından beri içiyorum diyor, ki şaşırmadım biliyorum zaten de bunları gördükçe sigara 30 lira olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 stok yaptim bitince dusuncem artik bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 zaten hiç içmiyodum problem officer? :D seçeneği eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ^ bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 eskisinden farki yok yetmiyo mu birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ardeth said: zaten hiç içmiyodum problem officer? :D seçeneği eksik edit: gülünç ifade tiksinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 karneyle falan dağıtsınlar sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Fakirler ortaya çıkmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Genwa said: karneyle falan dağıtsınlar sigarayı kanka 1 puanla cameli kacirdim yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 azalttım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hem tütüne geçtim hem azalttım hem de popom kuru kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar