Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

bunca zaman nerdeydi blizzard madem bu kadar ilgi duyuyordu bu olayı hondan önce yapması gerekiyordu bana göre.

Bence pastadan bu kadar dilim almalarına izin vermeleri bile güzel.

Sen oyunu yap, map creater'ı yap, motoru ver, milyondolarlar uçsun.

Kendi versiyonunu sun, aç gözlü ol.

Common sense weeps.
Mesaj tarihi:
LOL, HON ve Dota 2 tabi ki bundan daha iyi. Hatta şu haliyle Dota 1 bile daha iyi diyebilirim. Çok amatör duruyor diğerlerinin yanında. Zaten esprili yaklaşımlarıda "ben yarışta değilim" demek.
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

HON DAHA İYİ BUNDAN
LOL DE BOK GİBİ

ya gerçekten inanılmaz saçma oyunlar ikisi de. bu ikisini oynıyacağıma gidip normal dota oynarım yani. ayrıca blizzardın dota işinie girmesi, yani böyle bir şey ile uğraşması çok gereksiz. koskoca blizzardsın öyle bir oyun yapmışsın ki millet yıllarca, durmadan yaratıkların geldiği bir mapinde hapsolmuş. bırak takılsınlar. siz diablo3'tür, sc2 expdır bunlarla uğraşın be aga.
Mesaj tarihi:
Dota gibi bir oyun Blizzard bünyesindeydi bunca yıldır, blizzard dota'nın tüm haklarını alıp bugün dota2'yi kendi çıkarsaydı çok iyi olurdu diye düşünüyorum. Şu saatten sonra alın size Thrall,Arthas,Zeratul demenin pek bir faydası yok bence.
Mesaj tarihi:
sc2si olanlara eğlence olsun diye cıkarttıkları bişi bu, satılmıycak bile pay kapma gibi bi dertleri yok. neden olmasın diye yapmış adamlar işte.
Mesaj tarihi:
şaka mı yapiosunuz abi

adamlar afedersiniz ama DAŞŞŞAK geçmiş,

ciddi ciddi yorum yapmışsınız çok geç blizzard vs die haha

herifler geyiğine mod olarak çıkariolar işte.
Mesaj tarihi:
modlar için olan sunumu izlediniz mi bilmiyorum ama blizzard bunu paraya vuracak demedi demeyin. mod sistemini geliştiriyorlar hots'da ve parayla satmak için seçenek ekliyorlar.
  • Yeni Oluştur...