Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Del Bosque Konusu

sabonis

Öne çıkan mesajlar

del bosque daha istifa etmedi yada kovulmadı basındakiler hemen sallamaya basladılar... Hemen kimleri getirmedilerki... Fatih Terim, Mustafa Denizliyi hemen getirdiler oooof turk basını...

Bide samet aybabayı getirdi demin ahmet cakar bu ne be...

Bu arada sorunu hala del bosquede deil oyunculardaki ruhsuzlukta goruyorum bence ii bir menejer daa ii olur bence...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 27 Eylül 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
kulislerde Ferguson ve Marinho nun adı geçiyor.
Demirören büyük ölçüde anlaşmış
yönetim onaylarsa marinho fergusonun yardımcılığını yapıcakmış.

hayırlısı neyse o olsun.

bu ferguson alex'mi?[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

bizim tdnin en fazla 1 haftası var ondan sonra yolcu kesin gibi bişi yerine kim gelcek onu çok merak ediyorum kanal d de mustafa denizli fatih terim fln dedilerde eğer fatih terim bu takıma gelirse ki zannetmiyorum ama olduki geldi diyorum gidene kdr bjkyi tutmam dünyada öyle gıcık bi herif olamaz ahada bayrağımıda kaldırım yazın bunu kaza bela gelirse hatırlatırsınız...[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 27 Eylül 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
black uzgunum ama Alex ferguson geldi diyelim hadi cok sahane bide mourhinomu gelcek yaninda? uefayi falan almis bi adam?

bence sizi kulis biraz yuksekten ucuo :P FB de bir ara giggsi aliodu ona benzedi heueh

onu bırakın siz,fb bi ara ronaldo'yu alıyodu uahuaehşömndsvdvs[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ota boka mesaj yazan, 1000 tane şey idda edip kırk yılda bir biri tutunca koşa koşa topic açanlar nası yazıyosa biz de ööle yazıyoruz.. "Yunanistan bu maçı alır veya berabere kalır" bakın ben demedim mi diye topic açan kıtlar gibi..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blind, 27 Eylül 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
said:
Patik, 27 Eylül 2004 02:30 tarihinde demiş ki:
Bjk'ye gelen adamın karıyerı 0 lanıyor bea.Koskoca adam ne hallere geldı.Amma pısman olmustur sımdı geldıgıne bu takıma.

Fbye gelen aşıyor ya ortega lol

evet bir teknik direktör olarak çok şeyler bekliyodu FB ortegadan ama olmadı...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
[yem]FB de çok kekoymuş ozm blackrose cum ortegadan neden t.d lük bekliyolar ki?[/yem]

;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

turk futbolunun ogutucusu denilen takim turkiye milli futbol takiminin buyuk kismi,eskidendi onlar.
alex'ide hepiniz gordunuz izlediniz,e bi susun.patlamis olan birsey yok 43985739487 tane transfer yapip patlama olaylari bizden gecti sizinkilerde zamanla tecrube kazanirlar.
Sosyal ağlarda paylaş

o belediye spor da amma belediye takımı ha
adamlar toplamışlar elin gavurlarını valla türkler böyle oynasa avrupanın ağzına sıçar ama nerde o azim ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...