fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Çamur değil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 combat çok köt değil mi ya farklı şeyler mi izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Autotarget'a alışmışsanız, evet size garip geliyor olabilir. Ama FPS türü bir oyun için nesi kötü anlamadım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 abi bence combat çok iyi niye beğenmiyorsunuz anlamadım autotarget yok işte bundan daha güzel ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 counter strike gibi fps oyunlarında über ping time aranırken bu oyunda dagara dagara sağa sola ateş etmek kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bence tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Wow gençliğine garip geliyor bence. Alacan targeta, mısır patlağı yerken 1-2-1-2 yapcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 büyük konuşma bence. oyun açıldığında 1-2 lag çıkıp ATTIM BEN SİKİL YEAAA diyip qq larsın, üzülen sen olursun :/ MMO oyundan bahsediyoruz, serverları iyi olmadıktan sonra >150 pinglerde oynarsan o fps yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Valla ruslar bile bunu War Thunder, World of Tank gibi oyunlarda becerebildikten sonra ben öyle ping ming olacağını pek sanmıyorum. Onlar çok eskilerde kaldı. 8mb düşüğü kullanan kaldı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 dreagloth said: combat çok köt değil mi ya farklı şeyler mi izliyoruz. yep, vasat direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 BF gibi combat bekliyorsaniz daha cok beklersiniz, adamlar 500k ya canavar gibi oyun yapiyorlar daha ne. düsündukleri vaad ettiklerinin %50 sini versinler fitim ben :D iskembeden atmasin kimse hele bir testlere baslayalim, o zaman gorecegiz ak göt kara götü B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 güzel oyun bu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Üç saatlik twitch yayını. Geçen ay yayınlanmış. atlaya atlaya izleyin. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 anarchy online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ks onaylamaları gelmiş eve gidince hesaba ekleyeceğim. Mart gibi beta başlıyor ve beklentimin üstünde çıktığı takdirde founder a yükseltmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 https://www.therepopulation.com/index.php/early-adopter/testing-schedule closed alpha ya geçtiler yaklaşık 500 kadar tester aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 senin varmı beta hesabın bülent certhas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 cık. 100$ fundlamak lazım. benim beta eylül'de başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Welcome to Alpha 3 of the Repopulation!!! bu da baslamis yaw, hangi birine baksak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Alpha3 den ilk izlenimim: hahahaha bu ne leynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 O kadar mı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 sadece 5 dak. bakabildim, isim vardi. ama ilk tepkim boyle oldu, belki sonra acilir, hakkini yemeyeyim simdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 O oyun iyi olacakti ya. Bi tekrar bak iyice bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 baktim ama goremedim malisef, daha olmamis ilk 30dak. sonunda sikildim kapattim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar