THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu hafta iki yorgun takim mac yapacak bjk moral olarak cok ustun olacak ama genede pek sans tanimiyorum ts alir yoluan devam eder bir ligde umudumuz kaldi zaten.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 TS bence bu şekilde elenmesinden sonra Akçaabat'tan bile 2, 3 yer.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hersene 5 atarız tsye mutlaka. zor günlerin dostu işte :) o yüzden bu maçı 7-0 alırız diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 eet yats kaybetsin hatta fenerde puan kaybetsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hakemin kuddisi olmasi sebebiyle : bjk alir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 niye parasını mı ödediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 trabzon beşiktaşı tekrar söndürecek bence[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Patos, 01 Ekim 2004 21:57 tarihinde demiş ki: hakemin kuddisi olmasi sebebiyle : bjk alir. Kuddisi olmasa alamicaz sanki.o zmn yarınki maçta çulcu çulcu olması sebebiyle : fb alır mı diyelim yani ayıp ayıp :) 1-3 alırız bu maçı goller deli ibo(sağ ayak) ;) carew ve pancu diye içime doğdu...bakalım görücez ama bododaki maç gibi kazanma hırslarını sahaya yansıtsınlar yenilelim ben razıyım[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: cemad, 01 Ekim 2004 21:41 tarihinde demiş ki: hersene 5 atarız tsye mutlaka. zor günlerin dostu işte :) o yüzden bu maçı 7-0 alırız diyorum Durun hele once bı 1 gol atında sonra 2 3 e gelınde 7 yı sonra dusunursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 böyle defansı trabzon darmadağın eder. biz tıss futbolcu carew napar bilmem. Ama büyük ihtimal yeniliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yavaş ya nereyi darmadağın ediyo, dur derler adama hehe..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bizim defans şu anda gayet iyi. orta saha çok kötü ama. ne defansa ne forvete yardım etmedikleri için o bölgeler de açık veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben 3 pas bile yapamayan takımdan umutlu olamam. dün ilker yasin saydı sırf geriye 6 pas oynandı tek atakta.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yenebiliriz..Çünkü ts çökmüş vaziette..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 en azından bizden daha iyi durumdalar.. Ama avni akerde bin kişilik orkestramız bi gol daha atırrır. Olmadı kahveleri basarız. öcümüzü alırız :P[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Valla İnönü'de olsa o muhteşem taraftar desteğiyle bir şeyler yapardı BJK ama Trabzonda çok zor... Trabzon gerçi tepetaklak oldu avrupada ama bu yüzden lige de asılabilir. Hele çok zengin olmasa da iyi oturmuş bir kadrosu var o sayede avantajlı... TS alır gibi geliyor bana. Bakalım nolacak...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 aslında ben trabzonun neden elendiğini çaktım.Adamları yormayıp puan almaya devam edip 1. olmak ben öle düşündüm + bjk de kimmiş cemad ın dediğinin tersi olmasın :) bjk yi severim ama trabzon yener[signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Ekim 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bence zevksiz bir maç olucak.. klasik bjk ve umit dolu trabzonspor işte bu iki takım hep aynı oldu ligde bjk den ses soluk cıkmaz hiç trabzonda kendi halinde takılır durur ligde arada bir çıkar sampiyonluga oynuyomuş havası verir sonra gene iner asagı..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yaw fener maçları asıl zevksiz yapma ya varmı trabzon gibi zevk veren maç? [signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 02 Ekim 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ts avrupada tecrubesiz oldugu icin yeniliyo yoksa turkiye liginde su an ts cok ii bencede ts yener gibi geliyo hadi bakalim bjk de bodo u yendi diye cok gaza gelmesin bence direk soner sonucta bodo nun turkiyede orta dereceli bir takimdan farki yok sadece adi Uefa maci olarak gecti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kahveleri basmayinda bizimkiler gene cevirmesin yolda otobusleri.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Tahmin yapmaya başlayalım Bence TS:2 BJK:1 biter diyorum[signature][hline]-Teker teker gelin -Yok ya biz o kadar enayimiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 inşallah trabzon kazanır da trabzon sampiyon olsun... Trabzonun sampiyonlugu için anadolu takımları yardımcı olur biz de yardımcı olalım :) :) :) Neyse saka bi yana umarım bjk guzel oynarda kim kazanırsa kazansın onemli olan bjknin guzel oynaması...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Umarım yeneriz. Pek umutlu değilim ama olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ya ben mac satildi hakem bjk nin tarafini tutacak die solemedim o lafi. kuddisi turkiyenin en beceriksiz ve ayni zamanda hata yaptikca daha cok hata yapan, guzel oynayan takimin oyununu ve morelini bozan bir hakemi. yani bi hata yapicak seyirciden tepki alacak ve inadina hala hata yapmaya devam edicek. bu tabii benim dusuncem, iki takimin da galibiyet ya da malubiyeti beni ilgilendirmez.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar