Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK-TS

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

said:
Patos, 01 Ekim 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
hakemin kuddisi olmasi sebebiyle : bjk alir.

Kuddisi olmasa alamicaz sanki.o zmn yarınki maçta çulcu çulcu olması sebebiyle : fb alır mı diyelim yani ayıp ayıp :)
1-3 alırız bu maçı goller deli ibo(sağ ayak) ;) carew ve pancu
diye içime doğdu...bakalım görücez ama bododaki maç gibi kazanma hırslarını sahaya yansıtsınlar yenilelim ben razıyım[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

Valla İnönü'de olsa o muhteşem taraftar desteğiyle bir şeyler yapardı BJK ama Trabzonda çok zor... Trabzon gerçi tepetaklak oldu avrupada ama bu yüzden lige de asılabilir. Hele çok zengin olmasa da iyi oturmuş bir kadrosu var o sayede avantajlı... TS alır gibi geliyor bana. Bakalım nolacak...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında ben trabzonun neden elendiğini çaktım.Adamları yormayıp puan almaya devam edip 1. olmak ben öle düşündüm + bjk de kimmiş cemad ın dediğinin tersi olmasın :)

bjk yi severim ama trabzon yener[signature][hline](_::_____::_)

[Bu mesaj Erutan tarafından 02 Ekim 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ts avrupada tecrubesiz oldugu icin yeniliyo yoksa turkiye liginde su an ts cok ii bencede ts yener gibi geliyo hadi bakalim

bjk de bodo u yendi diye cok gaza gelmesin bence direk soner sonucta bodo nun turkiyede orta dereceli bir takimdan farki yok sadece adi Uefa maci olarak gecti..
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah trabzon kazanır da trabzon sampiyon olsun... Trabzonun sampiyonlugu için anadolu takımları yardımcı olur biz de yardımcı olalım :) :) :)

Neyse saka bi yana umarım bjk guzel oynarda kim kazanırsa kazansın onemli olan bjknin guzel oynaması...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben mac satildi hakem bjk nin tarafini tutacak die solemedim o lafi.
kuddisi turkiyenin en beceriksiz ve ayni zamanda hata yaptikca daha cok hata yapan, guzel oynayan takimin oyununu ve morelini bozan bir hakemi.
yani bi hata yapicak seyirciden tepki alacak ve inadina hala hata yapmaya devam edicek. bu tabii benim dusuncem, iki takimin da galibiyet ya da malubiyeti beni ilgilendirmez.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...