bottomsup Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 nani korede 4 gate öğrenmişde gelmiş asdfsdffhjkll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hayvan gibi maçlar oluyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hiç maç oynandı mı? şuan herhangi bir maç yok bakıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ilk tur bitmis adsfads.f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 wowun yeni videosu: http://www.youtube.com/watch?v=olM8a_rOZ8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 İlk tur maçları yapıldı: Naniwa 2-1 Major Toodming 2-0 Ret DIMAGA 2-1 KiLLeR Sheth 2-0 Loner Sen 2-0 JazBas NesTea 2-1 BRAT_OK MVP 2-0 mOOnGLaDe SeleCT 2-0 Nifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 GÜRLE DIMAGA GÜRLE! ULTRA FLANK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Nasıl çalışıyor Dimaga'nın kafası acaba? Rakibim marine marauder tank yapıyor, o zaman ultralisk ypamaya ve 5. base'i almamaya devam etmeliyim! Yarım saat önce bitirdiği maçı verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ABI BROODLORD YAP ARTIK mal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Adrenal Glands @ 35min. üzüldüm lan bildiin. yenebilirdi ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Multiplayer paneli restream: http://tr.twitch.tv/gimpplet Shredder ve swarm host'un konsepti çok hoş olmuş. İkisi de düşük sayıda üniteyle choke point'leri tutmayı kolaylaştırıyor. Böylece death ball'ları daha az göreceğiz ve oyun BW'ye biraz daha benzeyecek bu yönden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 onunle beraber, thorun fazla üniteye bölünmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Replicant biraz saçma ve gereksiz bir ünite. Muhtemelen beta aşamasına bile gelmeden çıkarılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 thor'un fazla üniteye bölünmesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 inanılmaz değişikler abi gerçekten, saçlarım beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Oyun çıkmadan önce de neler neler vardı. Sadece atıyorlar ortaya, sonra hiçbişey vermeyip üstünede olanı yok ediyorlar. Sonra da denge yaptık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Her şeyi geçtim de basılır basılmaz kullanılır kullanılmaz orası ayrı konu ama Carrier'dan ne istediler be !?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sabonis said: thor'un fazla üniteye bölünmesi ? thor deilde dah aufakj daha ucuz gliathkafası uniteler basıcaz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 inyourmind said: Her şeyi geçtim de basılır basılmaz kullanılır kullanılmaz orası ayrı konu ama Carrier'dan ne istediler be !?!?!Carrier yerine gelen Tempest pek kalıcı değil bence. Ana rolü alan etkili hava saldırıları ama yüksek sayıda basılan light hava ünitesi olarak bir tek Mutalisk var. Bu durumda da bu ünite sadece bir matchupta ve o matchupın da sadece belli durumlarında basılacak, pek iyi bir konsept değil. 3 Toss ünitesi için de söyleyeiliriz bunu. Replicant zaten saçma sapan bir şey, birkaç haftaya oyundan çıkarılır, oracle fena değil ama daha ilginç bir harrass ünitesi düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 _Spartacus_ said: inyourmind said: Her şeyi geçtim de basılır basılmaz kullanılır kullanılmaz orası ayrı konu ama Carrier'dan ne istediler be !?!?!Carrier yerine gelen Tempest pek kalıcı değil bence. Ana rolü alan etkili hava saldırıları ama yüksek sayıda basılan light hava ünitesi olarak bir tek Mutalisk var. Bu durumda da bu ünite sadece bir matchupta ve o matchupın da sadece belli durumlarında basılacak, pek iyi bir konsept değil. 3 Toss ünitesi için de söyleyeiliriz bunu. Replicant zaten saçma sapan bir şey, birkaç haftaya oyundan çıkarılır, oracle fena değil ama daha ilginç bir harrass ünitesi düşünülebilir. Desu said: ya sen bi şey söylersin ardından ben bi şey söylerim uzar gider.Her neyse yazmıyorum bi şey, her yazdıgım şeyin arkasından spartacus muhalefeti görmekten sıkıldım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Muhalefet kelimesinin anlamına bak git TDK'dan ya da ilkokul kitaplarındaki "okuduğumuzu anlayalım" bölümlerini yeniden gözden geçir. Ben senin o mesajına karşı mı çıkıyorum, dediğini çürütmeye mi çalışıyorum, "Carrier bence çıkarılmalıydı, doğru yapmışlar" mı diyorum? İki dakika düşünün mesaj atmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 tartışma platformu abi burası komiklik yapmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ben onu orada x unit geldi diye y unit geldi diye yada şu güçlü şu güçsüz diye değil, nasıl terran'dan marine'i kaldırınca terran'ın terran olmayacağı zerg'ten zergling'i kaldırınca zerg olmayacağı dermişçesine protoss'lardan carrier'ı kaldırınca zealotsuz protoss gibi olacağımızı belli etmek adına yazdım.Ha yoksa unit tartışması yapacaksak hiç yapamayız çünkü gelmeden kullanmadan yorum yapmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 2. gün başlıyor: http://eu.battle.net/blizzcon/en/live-stream/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar