LM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 adam atarlı dagılın XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bizim yeğende protoss ile başladı geçen ay 4gate gösterdik adama başka taktik yaptıramıyoz arkadaş en iyisi bu deyip dalıyo platinlere biz 8 aydır silver gold arası geziniyoz zergte buda benim über noob olduğumu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 itiraf başlığına döndü burası ahah bende red alert 2 ftw kafasındaki ev arakdaşıma sc aldırdım toss 4 gate gösterdim bıraktım, şimdi arada benden maç falan alıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 4gate rahat tutluyor az scout yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 platine kadar kimse scout nedir bilmiyo ki zaten :) işçiyide haritanın neresinde bu adam diye yolluyolar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 baybety said: bizim yeğende protoss ile başladı geçen ay 4gate gösterdik adama başka taktik yaptıramıyoz arkadaş en iyisi bu deyip dalıyo platinlere biz 8 aydır silver gold arası geziniyoz zergte buda benim über noob olduğumu gösterir. true story sırf su olay yüzünden ladder oynamıorum artık hadi noob'um ama BM diyebileceğin türden oyuncuların 80% gold altında toplandığı icin resmen oyundan keyif alamaz hale geliyorsun. yenilince oyundan cıkmayan ekranın dışına bina uçuran mı dersin. kalan parası ile haritaya sağa sola pylon atıp xxx has defeated yazanmı dersin chat'e cok değişik kafadan insanlar var silver'da birde böle 2v2 maçları efsane oluyor dakika 1 LOL WTF YOU'RE DOING! NOOB! modunda takılan takım arkadaşları efsane tavrını görsen dersin gosu adam yanlışlıkla silverlerle mücadeleye düsmüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Silver hakkikaten efsaneymiş ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 silver hakikaten efsane ama ciddiyim adam double barracks atmış marin rush geliyo dersin hazırlar ordunu adamı beklemeye koyulursun ulan neden gelmiyo bu deyip bi bakarsın adam exp almış işletmiş tankları marauderleri hazırlamış kapıda beklliyo beni protoss exp nin önünü kapamış exp alcak dersin adam zealotlar ördek sırası biçiminde senin basene gelmeye replaya baktığında tek baseden hiç gaz toplamadan 6 tane Gateway atmış zealot geliyo aslında silverde oynamak daha zor masterde oynamaktan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 scorch said: true story sırf su olay yüzünden ladder oynamıorum artık hadi noob'um ama BM diyebileceğin türden oyuncuların 80% gold altında toplandığı icin resmen oyundan keyif alamaz hale geliyorsun. yenilince oyundan cıkmayan ekranın dışına bina uçuran mı dersin. kalan parası ile haritaya sağa sola pylon atıp xxx has defeated yazanmı dersin chat'e cok değişik kafadan insanlar var silver'da birde böle 2v2 maçları efsane oluyor dakika 1 LOL WTF YOU'RE DOING! NOOB! modunda takılan takım arkadaşları efsane tavrını görsen dersin gosu adam yanlışlıkla silverlerle mücadeleye düsmüs. Açıkçası şu an benim main hesabımda yaklaşık 50 kişi blocklu (temizlediğim halde) ki bunun 3 katı da ben millette blocklanmışımdır.Diğer hesabımı saymıyorum bile.BM adamlar FU idiot noob diyenler WTF NOOB diye isyan edenler o kadar çok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Rush yapmaya kalkıpta eline gözüne bulaştırıp sonra noob deyip çıkanlar olmuyor mu Onlara bitiyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 rocker_tr said: Rush yapmaya kalkıpta eline gözüne bulaştırıp sonra noob deyip çıkanlar olmuyor mu Onlara bitiyorum. ^^ daha dün akşam protosun biri double gaz atıp dt yapmaya kalkınca darkshrineyi farkettiğimde iptal edip 4 gate çekmeye kalkınca ve eline yüzüne bulaştırınca 1500 biriken gazı ile bana nooob diye bağıran protosa bir alkış istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hahahahaa yarıldım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar