Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 İşi alırsın umarım reyiz. son 27 dakka dım dım dım
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ilk maaşla topiktekilere bira mı ısmarlıcan?
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 insallah isi almisindir. ama haftanin songünü felan bilemiyorum.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 adamı bi yere çağırmışlardır belki YARIM SAATE GEL BAŞLA diye
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lan isin boku cikti:S bir erp sirketiiyle gorusuyordum ve bu hoca da referans olacakti bu erp sirketine. hocayla konustum, bu erp yazilimini uygulayacak bir fabrikaya hoca beni onermis ve muhtemelen direkman alacaklar. kafam allak bullak oldu, fabrika izmirin diger ucunda, aile sirketi, patron olarak hatun var. isler duzelcek derken iyice karisti. edit: istediginiz bira olsun.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 h ttp://images.cheezburger.com/completestore/2011/1/15/6d00f39e-e558-4f10-827e-e0eb409123aa.jpg
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yani adamlar referansını bile aramamış aslında? o firmadan hayır gelmez, hocanın önerdiğine git. 1 sene takılırsın, işi beğenirsen yükselirsin zaten arkanda hocanın desteği ile; ha beğenmezsen da uyuşmadık der çıkar gidersin.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Holy said: yani adamlar referansını bile aramamış aslında? hah benim de aklıma ilk olarak bu geldi. ama internetteki ilan hala açık görünüyor. değerlendirme sürecine geçtiler mi onu bile bilmiyorum. iş şartları çok uygun aynı zamanda. o firmada ısrarım bu yüzden zaten. diğer tarafa gelelim, fabrika aile şirketi, bilgi işlem departmanının başına geçirecekler yeni kurulan, bu erpnin uygulanmasına bakacağım muhtemelen. aile şirketlerinden korkuyorum ya.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aile şirketleri iyidir. acemi olurlar, hortumlarsın fırsatını bulursan.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 MrLevie said: lan isin boku cikti:S bir erp sirketiiyle gorusuyordum ve bu hoca da referans olacakti bu erp sirketine. hocayla konustum, bu erp yazilimini uygulayacak bir fabrikaya hoca beni onermis ve muhtemelen direkman alacaklar. kafam allak bullak oldu, fabrika izmirin diger ucunda, aile sirketi, patron olarak hatun var. isler duzelcek derken iyice karisti. edit: istediginiz bira olsun. birincisi yeni mezunsun zaten is bulman deneyimli olanlara nazaran cok daha zor. hem kendini gelistirirsin hemde ilerde is degistirirsen cok rahat is bulursun. (erkek oldugunu varsayiyorum) kendi deneyimimden yola cikarak söylüyorum bayan patron her zaman on numaradir eger cirkin bisi degilsen ara sira hafif kur yaparak rahat edebilirsin, ha git ellet demiyorum ama anladin sen onu.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 anladık tabi hepimiz. git ellet demiyorum ama el atarsa ses çıkarma sdfsdf
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aile şirketi sakat aman dikkatli düşün
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 MrLevie said: lan isin boku cikti:S bir erp sirketiiyle gorusuyordum ve bu hoca da referans olacakti bu erp sirketine. Netsis lemi görüşüyordun?
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 pazartesi görüşücem. belli değil. kadınlarla aram allahtan iyi. patronla problem olmaz aramda yani...
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hevesini kırmak gibi olmasın ama aile şirketleri leştir. Bir git bak ama iyi karar ver.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sensin leş sdf O değil de aile şirketlerinde kadın patronla çalışmak çok tatsız olabilir ben uyarayım.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 stajlarımdan birini aile şirketinde yapmıştım ama, deri fabrikası olmasından mıdır bilinmez hayatımda çektiğim en acı tecrübelerdendi... patronla telefonda konuştum genç bişi gibi görünüyor. pardon duyuluyor=) problem çıkmaz sanıyorum. yani umarım.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 adamin moralini bozmayin. kendiside dedi gerekirse sevisecek gerisi gelir zaten.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Birde gidiyormuş patron kızıl bomba gibin bişi çıkıyormuş sdf
Öne çıkan mesajlar