Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
emma çok güzel hatun değil ztn.sevimli kız.yoksa bu filmde o bardaki hatunların hepsi emmayı tokatlar :)

ses tonu falan samimi.böyle sanki lisede sınıf arkadaşımmış gibi izlenim bırakıyor bende sdfs
Mesaj tarihi:
film hakkaten iyiydi, 2 hafta kadar once sinemada izlemistim. Su siralar sinemadan ciktiktan sonra verdigim paraya uzulmedigim midnight in paris ile birlikte ikinci film.
Mesaj tarihi:
Red said:

emma çok güzel hatun değil ztn.sevimli kız.yoksa bu filmde o bardaki hatunların hepsi emmayı tokatlar :)

ses tonu falan samimi.böyle sanki lisede sınıf arkadaşımmış gibi izlenim bırakıyor bende sdfs

hatun naughty, kırbaç manyağı yapar demiyosun da "samimi" diyosun hehe :p
Mesaj tarihi:
Steve Carell executive producer'lığını yapmış. Bence nedeni "komediyi yapıyorum ama dram'da yapabilirim" diyebilmek. Filmin sonunda gayet altından kalkıyor dramanın.

Ben beğendim filmi, eğlencelik, kızla gidilesi. Kızlar Ryan Gossling'e bakıyor biz Emma'ya. Babysitter'da çirkin görünüyor ama yüzü güzel, manken olur zaten kesin.

Ryan Gossling'i de adam bulamadılar diye aldılar heralde, filmin yarısından sonra ki haline oturuyor am başında ki playboy havasını canlandıracak 10 tane adam var ondan önce.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Babysitter'da çirkin görünüyor ama yüzü güzel

abi manken olamaz muhtemelen, suratında yara izi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

ayrıca tamam sempatik bişi de fareye benziyor yaw=)

edit: yara izi fotolarda görünmüyor. olabilir o zamn sdf
Mesaj tarihi:
abi babysitter a manken demek falan gerçekten muthiş

kız bildiğin eblek.kulak göz burun.hani özen gösterilmemiş bi calısmanın eseri resmen.
Mesaj tarihi:
boş vakitte eğlendiren bi film. baya güldürdüğü yerler oldu. ben aslında hakkında hiçbir şey bilmeden indirdim (ryan gosling heyecanıyla) steve carrell çıktı. iyiydi ya ama adam çok kas yapmış ne gerek var ryancığım. biz seni normal boyutlarında sevmiştik.
emma stone baya cicişti. hikaye de güzel ama şu an (izledikten bir hafta sonra) aklımda çok da bişey kalmadı.
marisa tomei hiç sevmiyorum. yine gereksiz buldum olduğu bütün sahneleri.
Mesaj tarihi:
Marisa Tomei aynı şekilde bende hiç sevmiyorum o oynamasaymış da olurmuş. Babysitter'ında manken potansiyeli yoktu ama güzel bi kızdı işte.

Son olarakta MORE EMMA
Mesaj tarihi:
Emma'nın sesi çatlak olduğundan sempatik geliyor millete... yoksa ahım şahım bir güzelliği yok. çatlak ses ergen özelliği çağrıştırıyor millete güzel geliyor.
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Emma cok tatli. Film de komikli eglenceli guzel.

Fuck! Seriously? It's like you're photoshopped.

süperdi burası.

bence gayet hoş filmdi. eğlendim izlerken. hele ki ev de karşılaşma sahnesi hahahha

Dave geldikten sonra gosling'in tepkisi süperdi ya. saati çıkarışı filan hahaha

• Yeni Oluştur...