Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 emma çok güzel hatun değil ztn.sevimli kız.yoksa bu filmde o bardaki hatunların hepsi emmayı tokatlar :) ses tonu falan samimi.böyle sanki lisede sınıf arkadaşımmış gibi izlenim bırakıyor bende sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 çok eğlenceli bi film herşey tam tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 alperozg said: bu kadar iyi yorumu bir ara görünce izlenecekler listesinin en üst sırasına yükseldi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 film hakkaten iyiydi, 2 hafta kadar once sinemada izlemistim. Su siralar sinemadan ciktiktan sonra verdigim paraya uzulmedigim midnight in paris ile birlikte ikinci film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Red said: emma çok güzel hatun değil ztn.sevimli kız.yoksa bu filmde o bardaki hatunların hepsi emmayı tokatlar :) ses tonu falan samimi.böyle sanki lisede sınıf arkadaşımmış gibi izlenim bırakıyor bende sdfs hatun naughty, kırbaç manyağı yapar demiyosun da "samimi" diyosun hehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Steve Carell executive producer'lığını yapmış. Bence nedeni "komediyi yapıyorum ama dram'da yapabilirim" diyebilmek. Filmin sonunda gayet altından kalkıyor dramanın. Ben beğendim filmi, eğlencelik, kızla gidilesi. Kızlar Ryan Gossling'e bakıyor biz Emma'ya. Babysitter'da çirkin görünüyor ama yüzü güzel, manken olur zaten kesin. Ryan Gossling'i de adam bulamadılar diye aldılar heralde, filmin yarısından sonra ki haline oturuyor am başında ki playboy havasını canlandıracak 10 tane adam var ondan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 LathspeLL said: Babysitter'da çirkin görünüyor ama yüzü güzel abi manken olamaz muhtemelen, suratında yara izi vardı yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca tamam sempatik bişi de fareye benziyor yaw=) edit: yara izi fotolarda görünmüyor. olabilir o zamn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bir çok sıska manken var gerçek hayatta görseniz "ANNEE! BU NE!" dersiniz ama fotoğrafta inanılmaz çıkıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi babysitter a manken demek falan gerçekten muthiş kız bildiğin eblek.kulak göz burun.hani özen gösterilmemiş bi calısmanın eseri resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 aboo ne çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 boş vakitte eğlendiren bi film. baya güldürdüğü yerler oldu. ben aslında hakkında hiçbir şey bilmeden indirdim (ryan gosling heyecanıyla) steve carrell çıktı. iyiydi ya ama adam çok kas yapmış ne gerek var ryancığım. biz seni normal boyutlarında sevmiştik. emma stone baya cicişti. hikaye de güzel ama şu an (izledikten bir hafta sonra) aklımda çok da bişey kalmadı. marisa tomei hiç sevmiyorum. yine gereksiz buldum olduğu bütün sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Tyrannus said: emma az var ya.yetmedi Ee pauselasaydın sen de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Marisa Tomei aynı şekilde bende hiç sevmiyorum o oynamasaymış da olurmuş. Babysitter'ında manken potansiyeli yoktu ama güzel bi kızdı işte. Son olarakta MORE EMMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 marisa tomeiyi sevmeyen adam degildir, bak adam degilsiniz demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben zaten değilim ehaheuaehuaeheuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 sen muafsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Emma cok tatli. Film de komikli eglenceli guzel. Fuck! Seriously? It's like you're photoshopped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Emma'nın sesi çatlak olduğundan sempatik geliyor millete... yoksa ahım şahım bir güzelliği yok. çatlak ses ergen özelliği çağrıştırıyor millete güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 aquila said: marisa tomeiyi sevmeyen adam degildir, bak adam degilsiniz demiyorum... The Wrestler.. Hnnnnnggg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ooo Marisa Tomei varmis, izlenir. http://www.youtube.com/watch?v=46ib1cy8XpA 240p yapinca ses duzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Deacon said: Emma cok tatli. Film de komikli eglenceli guzel. Fuck! Seriously? It's like you're photoshopped. süperdi burası. bence gayet hoş filmdi. eğlendim izlerken. hele ki ev de karşılaşma sahnesi hahahha Dave geldikten sonra gosling'in tepkisi süperdi ya. saati çıkarışı filan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yüzük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 AHJasjdgasd Film eğenceliydi ama açıkara en iyi sahne, üçünün bi araya gelip giişmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sonunda izledim, 3 gün boyunca bölük pörçük izledim rezil ettim filmi ama yine de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar