sandalye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 TGBliler Bodrumda Amerikan askerinin kafasına çuval geçirmiş. Göğsüm kabardı her TGB eyleminde olduğu gibi. TGBnin kendi sitesindeki haberi: http://tgb.gen.tr/haberler/4859--tgb-amerikan-askerinin-kafasina-cuval-gecirdi Diğer kaynaklar: http://www.stargazete.com/guncel/soke-oldu-haber-391395.htm http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&Date=&ArticleID=1066953&CategoryID=77 http://www.sabah.com.tr/Gundem/2011/10/20/amerikan-askerinin-basina-cuval-gecirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bunu yapınca ne oldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 anlamazsın napolyon ufak ufak uza sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 angry mobluk konusunda angry birds ile yarışıyoruz yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 obama açıklama yapmış "çok korktuk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Tenekeadam said: anlamazsın napolyon ufak ufak uza sen madem sen anladın anlat bakalım ne oldu şimdi sokakta dolaşan adamı taciz edince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 amerikan askeri dedikleri 2-3 tane amerikalı nörd turist olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 rte açıklama yapmış kulaklarını çekecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Hiç kasamam birader kendimi, derya olsam testin kadar vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ahahah hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 polat alemdar yapınca rerore tgb yapınca İŞTE KAHRAMAN GENÇLİK. malsınız yemin ediyorum. okuduğunu anlamayanlar için açıklama: bu olayı gerçekleştiren arkadaşlara sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen niye heycanlandın ki mal olmayan insan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 nick entry catismasi olmus orda dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bodrum'da gezen askere çuval geçirince onurumuz mu kurtulmuş oldu red? kurtlar vadisi en süper diziymiş lan kıymetini bilememişiz. ayrıca tgb'ye mi üyesin neden üstüne alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tenekeadam dışında savunan olmamış zaten alevlenmeyin. onada sorunca ismi gibi tın sesi geldi. sokakta yürüyen adamın kafasına çuval geçirince kime ne yararı oluyo anca haber içeriği olur ama alay konusu olur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 oradaki gariban askeri yakalayıp dövüp kafasıan çuval geçirince hiçbir şey olmaz. orada ülke olarak ve hükümet olarak adam gibi tepki koyabilseydik, amerikadan resmi özür ve hatta belki tazminat (işi kara yormak için değil, adamlara bedel ödettirmek için) alsaydık, işte o zaman olurdu bu, bu saatten sonra da oluru yok. geçti borun pazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bu tgb'liler haxx0r ülkücüleri geçti lan daha kötüsü adamlar reelde yapıyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 24 şehide verilen en anlamlı tepki olduğunu düşünüyorum bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ne alaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tabi tepki göstermeye göstermeye tepkinin ne olduğunu unutmamız normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ahmedinejad said: polat alemdar yapınca rerore tgb yapınca İŞTE KAHRAMAN GENÇLİK. malsınız yemin ediyorum. ne diosun abicim ya ? azıcık farkedin tanımadığınız insanlarla konuştuğunuzu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Napolyon canım ya kıyamam, olayı savunduğumu zannediyorsun değil mi? Yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 en azından iyi bi trolleme,guzel olmus begendim,en azından o adamlar "simdi turkler neden böyle davrandı ki" diye araştırır öğrenir 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Catzee said: ahmedinejad said: polat alemdar yapınca rerore tgb yapınca İŞTE KAHRAMAN GENÇLİK. malsınız yemin ediyorum. ne diosun abicim ya ? azıcık farkedin tanımadığınız insanlarla konuştuğunuzu ? ya allah allah bu işi yapanlara söylüyorum ben, varsa şikayeti olan etsin. illa ne yazdım diye dekoder mi koyayım yazdığımın sonuna. orada kimi eleştirdiğimi göremiyor musunuz cidden? ha eğer bu olayı ciddi ciddi savunan varsa o lafın da muhatabıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Göğsümüz kabardı, çılgına döndük. ABD'li arkadaşlara boy boy fotoğraflarla mailler attım. Dış basında milli gücümüzü yansıtan haberler çıktı; "TGB'liler yine yaptı yapacağını..." "TGB Dünyayı titretti!" ""Eyvah! TGB üyeleri!" sdafsdgsdg Bu tarz soytarı eylemlerin zamanı değil artık. Kaldı ki memlekette şu an çok daha önemli olaylar dönüyor. Çok daha farklı durumlar. Çuval dediğin olay 2003 olayı. 8 sene delay mı olur lan bi beyinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar