Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık TV İzle(ye)miyorum

saturn

Öne çıkan mesajlar

Daha taksiti bitmemiş televizyonumu izleyemiyorum artık çünkü reklamların gözüme kadar sokulmak istenilmesi beni çok rahatsız etti. Televizyon değil zorla okutulmak istenen reklam dergileri gibi birşey oldu bu meret.O reklamların yükses sesli müzikleri, insanın hafızasında hemen yer eden anlamsız müzikleri, o ürünü kullananların kullanmayanlara göre üstün gösterilmesi. Aynı reklamların bir reklam arasında 45656456456 defa dönüp durması. En önemli yeri atladım: Bitmek bilmeyen reklamlar ve dizi, film ne izleniyorsa onunla bağlantını koparmalar ve bölük pörçük izlenip zevk alınmayan saatler. Neyse neyse diye diye bardak taştı artık.

Sloganım ise şu: Reklam dergisine dönen TV , internet siteleri ve gazetelere HAYIR
Sosyal ağlarda paylaş

Internet her derde deva sanirim 5-6 yildir 2 gun ust uste TV karsisinda dizi fln izlemisligim yoktur. Sabah kahvaltida evdekiler actigi icin mecburen NTV sesi duyuyorum sadece... Diziler fln direk internete dusuyor zaten kaldiki TR yapimi diziler hep ayni onlari izlemiyorum zaten. Yeni ev tuttum sirf bunun icin TV almadim 27" PC yetiyor zaten cok gerekirse stream olarak izlerim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

saturn said:

Daha taksiti bitmemiş televizyonumu izleyemiyorum artık çünkü reklamların gözüme kadar sokulmak istenilmesi beni çok rahatsız etti. Televizyon değil zorla okutulmak istenen reklam dergileri gibi birşey oldu bu meret.O reklamların yükses sesli müzikleri, insanın hafızasında hemen yer eden anlamsız müzikleri, o ürünü kullananların kullanmayanlara göre üstün gösterilmesi. Aynı reklamların bir reklam arasında 45656456456 defa dönüp durması. En önemli yeri atladım: Bitmek bilmeyen reklamlar ve dizi, film ne izleniyorsa onunla bağlantını koparmalar ve bölük pörçük izlenip zevk alınmayan saatler. Neyse neyse diye diye bardak taştı artık.

Sloganım ise şu: Reklam dergisine dönen TV , internet siteleri ve gazetelere HAYIR

Tv sen zevk alasın diye yok. Yıkanmış beynine daha fazla cila atsın diye var. Yeni dünya düzenine hoşgeldiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Acunun programlarını görünce midem bulanıyor ya.

TV akşam yemeğinde sadece NTV de haberleri izliyorum. 2-3 ay önceye kadar TV izlemiyorum ki ben lolol diyip internetten eşek yüküyle dizi izliyordum. Artık onu da azalttım.

İleride çocuğumun da günde 5-6 saat TV karşısında beyin çürütmesini istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi, buyuk ekranli TV gayet guzel bir sey. Bilgisayar ekranina tikilip kalmiyosun, misafirli misafirsiz dizi/film izliyosun, konsolun varsa oyun oynuyosun.

Ha bu kadar sansurle TV olarak amacina hizmet etmedigi muhakkak ama. Digiturk'u iptal ettirdik biz, kablo tv var klasik 40 kusur kanali olan standart paketli. Nat geo ya da cnbc-e takiliyoruz en fazla. Bir de arada Kanal 8 ya da TNT ( guzel filmler oluyor ) o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...