saturn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Daha taksiti bitmemiş televizyonumu izleyemiyorum artık çünkü reklamların gözüme kadar sokulmak istenilmesi beni çok rahatsız etti. Televizyon değil zorla okutulmak istenen reklam dergileri gibi birşey oldu bu meret.O reklamların yükses sesli müzikleri, insanın hafızasında hemen yer eden anlamsız müzikleri, o ürünü kullananların kullanmayanlara göre üstün gösterilmesi. Aynı reklamların bir reklam arasında 45656456456 defa dönüp durması. En önemli yeri atladım: Bitmek bilmeyen reklamlar ve dizi, film ne izleniyorsa onunla bağlantını koparmalar ve bölük pörçük izlenip zevk alınmayan saatler. Neyse neyse diye diye bardak taştı artık. Sloganım ise şu: Reklam dergisine dönen TV , internet siteleri ve gazetelere HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 digiturk al izlemek istedigin programları kaydet ertesi gun reklamları gecerek izle profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ben 3-4 yıldır tv izlemiyorum. Belki tatillerde eve dönünce akşamları e2 falan açıyorum. Internet ve bilgisayar fazlasıyla ihtiyaçlarımı karşılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sene 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 televizyon denilen şey zaten artık haber izlemek için, bi de dvdni blurayini takıp izlemek içindir. gerisi tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 reklam yoksa dizi de yok film de yok sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Internet her derde deva sanirim 5-6 yildir 2 gun ust uste TV karsisinda dizi fln izlemisligim yoktur. Sabah kahvaltida evdekiler actigi icin mecburen NTV sesi duyuyorum sadece... Diziler fln direk internete dusuyor zaten kaldiki TR yapimi diziler hep ayni onlari izlemiyorum zaten. Yeni ev tuttum sirf bunun icin TV almadim 27" PC yetiyor zaten cok gerekirse stream olarak izlerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 saturn said: Daha taksiti bitmemiş televizyonumu izleyemiyorum artık çünkü reklamların gözüme kadar sokulmak istenilmesi beni çok rahatsız etti. Televizyon değil zorla okutulmak istenen reklam dergileri gibi birşey oldu bu meret.O reklamların yükses sesli müzikleri, insanın hafızasında hemen yer eden anlamsız müzikleri, o ürünü kullananların kullanmayanlara göre üstün gösterilmesi. Aynı reklamların bir reklam arasında 45656456456 defa dönüp durması. En önemli yeri atladım: Bitmek bilmeyen reklamlar ve dizi, film ne izleniyorsa onunla bağlantını koparmalar ve bölük pörçük izlenip zevk alınmayan saatler. Neyse neyse diye diye bardak taştı artık. Sloganım ise şu: Reklam dergisine dönen TV , internet siteleri ve gazetelere HAYIR Tv sen zevk alasın diye yok. Yıkanmış beynine daha fazla cila atsın diye var. Yeni dünya düzenine hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hoşbulduk. iç dış yıkama yaptırcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tv'yi tek neden için açar izlerim; galatasaray maçları. yabancı ve yerli takip ettiğim toplam 2 3 dizi var. onları da açar internetten izlerim. eyleminde yanındayım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 televizyonda bişey izlemek tamamen işkence, hani bir anda bağıra çağıra giren reklamları geçtim onlara yıllarıdr biraz alıştık da film/dizi vs. sırasında ekranın yarısını kaplayan reklam koymak tam bir öküzlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Bilgisayara bağlamak için bir led alacam ucuzlasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Dramın büyükmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Cok dertlisin kardes. Senin icin agliyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Acunun programlarını görünce midem bulanıyor ya. TV akşam yemeğinde sadece NTV de haberleri izliyorum. 2-3 ay önceye kadar TV izlemiyorum ki ben lolol diyip internetten eşek yüküyle dizi izliyordum. Artık onu da azalttım. İleride çocuğumun da günde 5-6 saat TV karşısında beyin çürütmesini istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Dsmart a ne demelı .tv reklamları dahılınde bırde onların ekran altı reklamları var .fılm mac dızı ızlerken cart dıye gelıyor.Bırde yanlıslıkla o ekranda ıken kanal degıstırmeye calısırsan uydu kılıtlenıyor. hadı bakalım reset le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 NTV haber kanalı mı? AKP kapalı yayını yapan led ekranlardan bir tanesi sanıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 monitor olarak kullan TV'yi cidden bak bağla HDMI portundan indir dizilerini öyle izle. En azından 1 saatte 10 dk kazanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben TV izlemekten zevk alıyorum ya. kilitleniyorum tüm reklamları falan da izliyorum. yemek yerken tv izleyemiyorum mesela. gözümü ayıramıyorum çünkü tv den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Evimde TV yok acayip üstün entel bir insanım bu yüzden böyle biline :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bilgisayar+internet varken tv gereksiz, tvye harcıyacağınız paraya upgrade yaparsınız hem ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yok abi, buyuk ekranli TV gayet guzel bir sey. Bilgisayar ekranina tikilip kalmiyosun, misafirli misafirsiz dizi/film izliyosun, konsolun varsa oyun oynuyosun. Ha bu kadar sansurle TV olarak amacina hizmet etmedigi muhakkak ama. Digiturk'u iptal ettirdik biz, kablo tv var klasik 40 kusur kanali olan standart paketli. Nat geo ya da cnbc-e takiliyoruz en fazla. Bir de arada Kanal 8 ya da TNT ( guzel filmler oluyor ) o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 acunun programları dizilerde ndaha iyi. bi ezel için tv izliyordum işte oturup harbi harbi.o da gidince şimdi maks dmsartta film yakalarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Sen epeydir tv izlememişsin zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar