Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

Gosser said:

of abi ne kürt avından bahsediyosun sen?

yahu meclisteki insanlar bizim seçtiğimiz bizim fikirlerimizi dile getiren adamlar degil mi ?

gayette düzgün yapıyolar işlerini aslında.

şimdi şehit verdik halk kızgın devlete birşeyler yapın diyorlar.
kim diyor bunu HALK diyor meclistekiler degil. Halk söleyince bunu mecliste gündeme gelmek zorunda bu olay yoksa iktidar düşer zaten.

E ama sen bu olayı unutturursan, meclise devamlı baskı yapmazsa halk ve medya birşey elde edemezsin ki ?

2 gün sonra gündem değişiyor, HALK başka birşey ile uraşıyor mecliste doğal olarak problemi çözmek yerine kamuoyunun algısını yönetiyor, yani bırakıyorlar olayı başka şeyler tartışıyolar.

Yani bunlar şumu oluyor?

gayette düzgün yapıyolar işlerini aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

işte demeye getirdiğim o, insanların aklından silmezsen unutmazlar.

Bak çok basit 2 çözüm
Kürt sorunu çözülene kadar
süper ligi ve basket maçları yayınlarını iptal et. Maçları iptal et.

Filmleri vizyondan kaldır
Televizyon kanalarrı 7/24 bunları versin
Tiyatrolar vs sürekli olarak bunlarla ilgili oyunlar oynasın

İnternette kısıtlama değil de, herkes internetini açtığında bir uyarı ver "şu anda 1 kişi ölüyor farkında mısın" diye

Bilboardlarada asabilirsin bişiler.

Bak diyorum yap bunları, nasıl çözülüyor bu sorun. Max 1 ay

this, ama insanlara bunlar çok ütopik geliyor halbuki mümkün şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:

oyle birsey yaparlarsa halk ayaklanir.
genocide yaparlar, al basina belayi ermeni sorunu vol2.
sonra beraber bi ulke kurarlar artik ermokurdistan diye serefsizler

Başka ülkeler dediğini yapıyor zaten biz yaparsak problem olur başımıza ve türkiyenin her hareketi diğer ülkelerin direkt ilgi alanında ama devletin abi suç allah allah kapatın gözünüzü 3 kez lanetleyin terörü birşey kalmaz.

Askeriyenin en demirbaşlarını sok içeriye sonra askerden medet um,yok öyle dalga bastı herkes referandumda eveti ne oldu çağdaş yaşam mı geldi,gelen armutun sapı.Hani bilmiyorum cem yılmazın kor general şakası izlediniz mi yada askere giden bilir rütbe nedir, bu tarz hayatını bu yola koymuş adamlar içeride kısacası asker yaralı bu pkklılarda vurdukça vuruyor.

Başka arkadaşda yazmış topice, 1 tane değilde 20 tane ölüncemi ses çıkıyor diye,doğrudur bizim halk hep böyle idi.

Olan anna baba ocaklarına oldu yazık günah.Millet düşünüyor gün gelecek herkes hesap verecek diye ama seyirciyiz diye biz daha önce hesap vereceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
süper ligi ve basket maçları yayınlarını iptal et. Maçları iptal et.

e basketide gectim sirf sunu yapsalar yeterki, omrunde ergenekonu sorgulamayan adamalr aziz yildirimda sonra uyandi bu ulkede

super lig i askiya alsalar biriken enerji ile manyak taraftarlar bizzat operasyon duzenler

fenerbahcenin ligde kalmasi kurt sorununun cozumunden cok daha onemli bu ulkenin vatandasi icin
Sosyal ağlarda paylaş

Cahil cahil konuşmayın şurda ya.
Televizyon kanalları normal yayınlarına devam etmek zorundalar tabiki, asıl yayını kesersen terörist amacına ulaşmış olur, sen normal hayatını devam ettiremezsen terörist senin huzurunu kaçırmayı başarmış olur...
CNN ile ATV'yi karşılaştırması için bi insanın ciddi psikolojik sorunları olması lazım.
CNN = Haber kanalı.
ATV = TV kanalı.
CNN Türk = Haber kanalı
TRT = TV kanalı
TRT Haber = Haber kanalı
NTV = Haber kanalı

Daha yazayım mı anlamanız için?

Lig maçları kaldırılsa ne olucak teröriste mutlu olucak sebep vermiş olursun, 3 dakika geç başlatılması tepkidir sadece, sizin yaptıklarınızı kınıyoruz ama hayatımıza devam ediyoruz sizin çapınız bizi bozmaya yetmez demektir.
Afedersiniz de siz 3 kuruşluk aklınızla akıl verirken yılların askerleri,danışmanları karar veriyor ne tepki veriliceğine...

Şu ülkenin %51'i gerizekalı muhabbeti de iyice sıktı, ulan bu kadar aptaldıysa bu millet daha önce niye kimse kandıramadı bu kadar? Bi akıllı siz değilsiniz aksine böyle düşünüyosanız gerçekten sizin zeka problemleriniz var demektir.
Bu ülke insanı asker her politikaya burnunu soktuğunda böyle ağır cevap verdi hala darbe savunan gerizekalılar var memlekette.

Sen çık siyaset miyaset yapama, aptal aptal şeylerle uğraş, sekreterine bilmemneyap sonra milletvekili yap, sonra yakalan, öteki gelsin elimde dosyalar var elimde dosyalar var diye dolaşsın, bi akıllı da gelip kömür yapsın,yol yapsın,one minute desin oyları toplayıp gitsin işte...

Lan sanki bundan öncekiler bişey yaptı da bunları suçluyoruz, yere göğe koyulamayan Ecevit'in basiretsizliği yüzünden hala sırtımızda kambur kıbrıs...
Şu ülkede terörle adam gibi mücadele eden tek lider Tansu Çiller'di onu da örtülü ödenek bilmemne ayağına ayağını kaydırdılar işte...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25290182/

Al işte siyaset yapıyor güya, fırsat buldukça hükümet istifa etmeli bilmemne ulan sen söyledin diye istifa edicek sanki adamlar, kimseye inandırıcı gelmeyen içi boş siyaset yapmaya devam etsinler, sizde bu adamları desteklemeye devam edin, valla bu kafayla giderse Türkiye sol'u 50 sene daha Tayyip yönetir bu ülkeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Gürcan Bilgiç'in sundugu radyo programında,yayına katılan bir vatandaş ile arasındaki diyalog

vatandas:"gürcan bey ben kendi ülkemde azınlık oldum bayrak bile asamıyorum..!! "

g.b:"niye efendim sizi birisi mi engelliyor gidin asın"

vatandas:"ben o serefsizlerin orda oturuyorum gelin siz asın."

g.b:"hmmm tabi dogru"
Sosyal ağlarda paylaş

reuters

"I would like to live in a city where we could take our kids to picnics on weekends. We don't have that freedom because we don't know if a bomb will explode or if there will be clashes," said Yildiz, a civil servant in the Kurdish city of Tunceli.

She was speaking days before Turkey launched air and ground assaults on Kurdish militants in Iraq in retaliation for the killing on Wednesday of 24 Turkish soldiers in one of the deadliest Kurdish attacks in decades.

"If a family is afraid to take their kids to picnics you can't talk about democracy," she said. "The prime minister (Tayyip Erdogan) has travelled to all problematic countries during this year, but he should come here and listen to his people's demands. Why can't we have a 'spring' like the Arabs?"

bunu okuyan ve türkiyede yaşamayan bi adam ne anlar,işgalci anlamaz mı bizi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...