Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 "19 ekim 2011 saat 12.20" atv : müge anlıyla tatlı sert (süleymanı kim kaçırdı atı kim öldürdü ) show tv : saba tümerle bugün ( portakal suyunun yararları ) kanal d : aşk - ı memnu ( kim kimin amcasının karısıyla yattı bahcıvanı kım zıplatacak ) star : yemek programı trt1 : televizyon dizisi ( sakarya fırat ) fox : hayat bilgisi ( hoca camide ) tv8 : cengiz semercioğluyla magazin ( kimin eli kimin cebinde ) Kanaltürk : aş kendini ( gezi programı londrada ) BBC : live in istanbul Turkey ( about terror attacks ) CNN : live in istanbul ( about terror attacks ) yoruma gerek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 said: yoruma gerek varmı? var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben anlamıyorum aylardır 2 günde bir ölen şehitler dahamı değersiz? bir seferde 20 gidince mi öneme biniyor bu olay... ne kadar iğrenç bir milletiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 said: “In today’s Turkey when there is a better democracy to respond the Kurdish needs, the P.K.K. terror is no different than Osama Bin Laden’s terror manipulating Islam in the way it manipulates Kurdish ethnicity,” said Ihsan Bal, a security expert at the Ankara-based International Strategic Research Organization. http://www.nytimes.com/2011/10/20/world/europe/dozens-dead-in-attacks-on-turkish-forces.html?_r=1&hp bu da reuters http://uk.reuters.com/article/2011/10/19/uk-turkey-kurds-idUKTRE79I0YM20111019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 gündem değiştirme operasyonu başladı. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Oymanq said: "19 ekim 2011 saat 12.20" atv : müge anlıyla tatlı sert (süleymanı kim kaçırdı atı kim öldürdü ) show tv : saba tümerle bugün ( portakal suyunun yararları ) kanal d : aşk - ı memnu ( kim kimin amcasının karısıyla yattı bahcıvanı kım zıplatacak ) star : yemek programı trt1 : televizyon dizisi ( sakarya fırat ) fox : hayat bilgisi ( hoca camide ) tv8 : cengiz semercioğluyla magazin ( kimin eli kimin cebinde ) Kanaltürk : aş kendini ( gezi programı londrada ) BBC : live in istanbul Turkey ( about terror attacks ) CNN : live in istanbul ( about terror attacks ) yoruma gerek varmı? vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yurtdışındayım neler olmuş diye yıldız tvden bütün kanallara baktım bi tane haber yok olay nedir ? fake mi gazeteden okuyorum sadece oldugunu televizyonda hiçbirşey yok lol yabancı haber kaynakları daha çok önem vermiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ben tvde gördüm ? bi ara yayınlandı gerisi aksam bültenie kalır bunda enteresan olan nedir saatlerce haber mi yapsınlar ? ayrıca yukarda yazılmış 3-4 3-4 100 şehit olunca gelmeyen tepki bir anda 20 küsür olunca geliyor nedense garip milletiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Gosser said: yurtdışındayım neler olmuş diye yıldız tvden bütün kanallara baktım bi tane haber yok olay nedir ? fake mi gazeteden okuyorum sadece oldugunu televizyonda hiçbirşey yok lol yabancı haber kaynakları daha çok önem vermiş resmen yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Evet yapsınlar o saçma sapan en ufak işe yaramayan izdivaç programları yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Red said: ben tvde gördüm ? bi ara yayınlandı gerisi aksam bültenie kalır bunda enteresan olan nedir saatlerce haber mi yapsınlar ? ayrıca yukarda yazılmış 3-4 3-4 100 şehit olunca gelmeyen tepki bir anda 20 küsür olunca geliyor nedense garip milletiz insanların kalın kafalarına sokmak icin evet her yerde bunun sebepleri sonucları cözüm üretilene kadar konusulmalı tartısılmalı, neyse küfürlü bisiler yazıcaktım da , bu supersonik yemek programları yarışmalar cok mu önemli yani? .... reytinglerinizi hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 nasıl yani abi ? 20 şehit olsun 200 şehit olsun 2000 şehit olsun ne değişicek sizce ? medya 2 gün sonra dicek ki acun geymiş istersen 2000000 şehit verelim acunun gey olması daha önemli oldugundan kimse umursamıcak ve unutucak ? medyanın bu olayı milletin gözüne sokması lazım ki unutmasınlar, salak olmasınlar. Ha tabi medyayı birileri yönetiyosa, şehitleri unutturtmak istiyolarsa versinler aşkı memnuyu izdivaçı nope ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Gosser said: nasıl yani abi ? 20 şehit olsun 200 şehit olsun 2000 şehit olsun ne değişicek sizce ? medya 2 gün sonra dicek ki acun geymiş istersen 2000000 şehit verelim acunun gey olması daha önemli oldugundan kimse umursamıcak ve unutucak ? medyanın bu olayı milletin gözüne sokması lazım ki unutmasınlar, salak olmasınlar. Ha tabi medyayı birileri yönetiyosa, şehitleri unutturtmak istiyolarsa versinler aşkı memnuyu izdivaçı nope ? Sen nerde yaşıyosun ya ayda felanmı? Bu sözleri sölemek için anca oksijensiz kalmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi polyanna mısınız ? televizyonda bas bas bağırsalar nolacak.işi çözecek olan tv izleyenler mi.pazarlık yapanlar onlar mı.biz mecliste miyiz. halk sanki neyin ne oldugunu bilmiyor.20 şehitin ölmesi bir insanın en fazla 3 saat umrunda olur kusura bakmayın. 3-4 3-4 100 lerce şehit ölürken.yine gayet gündemde oluyordu bazı şeyler.birşey degişti mi ? şimdi başbakan cıkar acılıyız ezicez pkkyı tarzı konusma yapacak.2 tane bombaladık haberi gelir.ana haberde helicopterlerimizi görürüz ateş ederken.bitti işte arada kaynayan yazık şehitler ve aileleri.bok yoluna gitmek böyle birşeyo lsa gerek ahmet türk halka direniş çagrısı yapıyor ona engel olan yok.ama tvde az haber verildi mi problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi nese ülkeyi yönetenler halk mı diktatör mü karıştırmışsınız siz. edit. yahu 1 ay boyunca insanları gaza getir sen, televizyon, radyo gazete vs. yayın organlarından bu olayı unutturtma bak bakalım meclis ne duruma geliyor. o kazığın ince ucu girince, ve kalınlaşmaya başlayınca bak bakalım pkk kalıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 şuan halk ne yapabilir.kürt avına çıkartmak mı istiyorsun insanları ? hükümeti protesto etseler.teroristten dha sert mudahale görücek.belki cezaevine bile giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 of abi ne kürt avından bahsediyosun sen? yahu meclisteki insanlar bizim seçtiğimiz bizim fikirlerimizi dile getiren adamlar degil mi ? gayette düzgün yapıyolar işlerini aslında. şimdi şehit verdik halk kızgın devlete birşeyler yapın diyorlar. kim diyor bunu HALK diyor meclistekiler degil. Halk söleyince bunu mecliste gündeme gelmek zorunda bu olay yoksa iktidar düşer zaten. E ama sen bu olayı unutturursan, meclise devamlı baskı yapmazsa halk ve medya birşey elde edemezsin ki ? 2 gün sonra gündem değişiyor, HALK başka birşey ile uraşıyor mecliste doğal olarak problemi çözmek yerine kamuoyunun algısını yönetiyor, yani bırakıyorlar olayı başka şeyler tartışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ha sen donuna kadar alınan.ekonomisi pert halkın degişmeyen fikrinin terorden degişceğini düşünüosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 tv önemli, yani yas muabbetleri çok önemli çünkü ; Sen yas tutmazsan, gene geçiştirirsen milletçe yaşamayız bu sorunu. İçinde olamayız. Aynı mantık pro askerlikte de var, ki ben karşıyımdır pro askerliğe bu açıdan. Milletten uzaklaştırırsın savaşı,onlar orada takılırlar öyle. Hayır Herkez işin içinde olacak, orda olan saldırı sanki burada olmuş gibi yaşatıcaksın insanlara, havayı karartıcaksın gerekirse, somurtucak herkes, televizyonu açmak gasteyi okumak istemeyecek ki bişiler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yakında bir zam gelir unutulur herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Güncelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Red said: ha sen donuna kadar alınan.ekonomisi pert halkın degişmeyen fikrinin terorden degişceğini düşünüosun yani abi halkı hayvan gibi düşün ki zaten %51 veren halkı görüyoruz iqleri mâlum. bu halkı yönetmek çok kolay, kolay oldugu için zatek akp %51 aldı. Sen halka bu güzel bu sanat bu iyi desen o sana şöle der. UNGA BUNGA TIVI TUNGA UNGA BUNGA TIVI TUNGA Yani bu milletin yarısının hayatı televizyon, maçlar, diziler kısacası hayatları televizyon olmuş. Bu halkı yönetmenin en kolay yolu televizyonu yönetmektir başka birşey degil. Tabi yönetirkende gidip çok karmaşık komplike tartışma programları degil, %51'in anlayabileceği seviyede yayınlar yaparsan baskı oluşur iktidarda. "UNGA BUNGA TIVI TUNGA" Red said: hükümeti protesto etseler.teroristten dha sert mudahale görücek.belki cezaevine bile giricek güzel bir nokta zaten insanları korkutmak için yapılan bir korku politikasının eseri bu, insanları sindirmek. kendin diyosun abi fikirlerimiz uyuşuyor ama yansıtmıyorsun. sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar bu karanlık aydınlığa ? organize olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 @ suark :buna inanıyor musunuz işte ben onu diyorum maks 3 saat diyorum bak.teror evimize gelmedikçe ki gelmesin ztn kimse umursamaz.öyle bi dünya yok. ben artık şehit cenzalerindeki kalabalıgada inanmıyorum.şov hepsi.yürüyüorlar şehitler ölmez diyorlar ama arkalarını dondukten unuttuklarına eminim haklı ve doğal olarak bu olaylara tek üzülen taraf aileler gosser işte onu diyorum.halkın kendi canını acıtan bir sürü olay var.fakat fikirler degişmedi işte goruyoruz.teror dramasından degişceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 hükümet istifa etse, aynı parti bir sonraki ara seçimde tek başına iktidar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 işte demeye getirdiğim o, insanların aklından silmezsen unutmazlar. Bak çok basit 2 çözüm Kürt sorunu çözülene kadar süper ligi ve basket maçları yayınlarını iptal et. Maçları iptal et. Filmleri vizyondan kaldır Televizyon kanalarrı 7/24 bunları versin Tiyatrolar vs sürekli olarak bunlarla ilgili oyunlar oynasın İnternette kısıtlama değil de, herkes internetini açtığında bir uyarı ver "şu anda 1 kişi ölüyor farkında mısın" diye Bilboardlarada asabilirsin bişiler. Bak diyorum yap bunları, nasıl çözülüyor bu sorun. Max 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar