Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

bu saldırıları bu kadar kolay kılan şey pkk yanlılarının da askere gitmek zorunda olmaları(her "türkiye cumhuriyeti" vatandaşı gibi) e öyle olunca adama da diğer erler gibi bilgi veriliyor şu saatte nöbet hedesi şu güzergah hedesi diye.

çözüm bence gayet basit. profesyonel askerlik.

100 adama tabanca vereceğine 10 adama tüfek vereceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Skoko said:

ahmedinejad said:

bu karakolları bilerek mi böyle vadilere yapmışlar anlamadım ben.

http://www.focushaber.com/icerik_foto/haber_foto/detay/1-72567.jpg

23 şehit çıktı şu karakoldan.

bu da iran sınır karakolu
arada ki 7 fark

ve o karakollarda 3 en fazla 5 asker falan duruyo nöbetleşe araçlarla vardiyalı gibi 12 saatte 1 değişiyolar falan, ama adamlarda bizimkiler gibi saçma sapan 500 tane prosedür yok, hayvan insan kaçakçı gördülermi vuruyolar, ve helikopterinden tanka kadar herşeyde bizden çok ilerdeler.

öyle ki silahlı 3 kişinin dahi görüntüsünü alsalar onlarca asker araç helikopter direk bitiyo tepelerinde.

Bide o kuleleri türkiyeden bi inşaat firması yapıyodu, askerlik sürem iran sınırında geçince biraz bilgi sahibi olabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:
prestij kaybı

Prestij kaybı binlerce masum gencin canının kaybından daha mı önemlidir?
Ayrıca var mı böyle bir "delikanlılık" prestiji. İngiltere IRA konusunu, İspanya ETA konusunu çözünce dünyada prestij mi kaybetti yoksa hem prestij, hem para, hem zaman hem de giden canları mı kazandılar?
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

kendi söylediğinin saçmalığını anlıyamıyor musun?Bir tarafta devlet diğer tarafta terör örgütü. Terör örgütüne tamam biz ateş etmiyoruz sizde ateş etmeyin demek kadar saçma prestij kaybı olabilir mi

tabi prestij kaybetmektense 20 yaşında insan kaybetmek daha karlı.
sen de haklsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

yok öyle bi bilgi notu sitede, saçma sapan gaza getirmeyin milleti

http://twitter.com/#!/TSK_Bilgi_Notu/status/126629045604597761

said:
TSK bilgilendirme notlarının yer aldığı, resmi olmayan twitter hesabıdır. / This unofficial account includes information notes of Turkish Armed Forces.

hm resmi hesap değilmiş şimdi baktım tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Skoko said:

ahmedinejad said:

bu karakolları bilerek mi böyle vadilere yapmışlar anlamadım ben.

http://www.focushaber.com/icerik_foto/haber_foto/detay/1-72567.jpg

23 şehit çıktı şu karakoldan.

bu da iran sınır karakolu
arada ki 7 fark

ve o karakollarda 3 en fazla 5 asker falan duruyo nöbetleşe araçlarla vardiyalı gibi 12 saatte 1 değişiyolar falan, ama adamlarda bizimkiler gibi saçma sapan 500 tane prosedür yok, hayvan insan kaçakçı gördülermi vuruyolar, ve helikopterinden tanka kadar herşeyde bizden çok ilerdeler.

öyle ki silahlı 3 kişinin dahi görüntüsünü alsalar onlarca asker araç helikopter direk bitiyo tepelerinde.

Bide o kuleleri türkiyeden bi inşaat firması yapıyodu, askerlik sürem iran sınırında geçince biraz bilgi sahibi olabiliyorum.

hani bizim kurun geçirmez karakollarımız
Sosyal ağlarda paylaş

Bieber'a 1 sana 2... diyesim geldi kıza.
edit: ahah yanlıs konuya yazmısım :S

Doğrusu bu olucaktı;

Allah belanızı versin. Sanki savaşta bu ülke. Boş yere ölüyor gencecik çocuklar.

Kürtler seslerini yükseltip "ben kürtüm haklarımı, özgürlüklerimi, inandığım düşünceleri savunmak istiyorum ama kan dökerek, kardeşimi, komşumu ya da yoldan geçen masum insanları öldürerek değil" demediği sürece bu terör illeti bitmeyecek.

Kan tacirleri döktükleri kan kadar para kazandıkça biz istediğimiz kadar operasyon yapalım nafile. Onlar kan dökücek döktürücek birilerini buluyorlar yine.
Sosyal ağlarda paylaş

"ahmet altan" said:

PKK dün Bitlis’te mayınlı bir tuzakla beş polisi ve o sırada oradan geçen bir babayla iki yaşındaki kızını öldürdü.

Ölü sayısının daha da artmasından korkuluyor.

Baştan beri, dağlarda sıkışan PKK’nın şehirlere inerek intihar ettiğini düşünüyorum.

Çünkü bu eylemleriyle devletten ziyade Kürt halkıyla inatlaşmaya başladı.

Kürtler bunları istemiyorlar.

PKK’nın her eylemini ve bedeli ne olursa olsun her Türk’ün ölümünü sevinçle karşılayacak birileri vardır elbette ama onlar çoğunluğu temsil etmiyor artık.

İyice dengesini yitirmeye başlayan PKK yandaşı Kürt medyasının pervasızca “sansürlediği” Apo, son mesajında “sivil ölümleri konusunda” PKK’yı boşuna eleştirmedi.

Sanırım Apo, İmralı’da olmasına rağmen kendi halkının nabzını diğerlerinden daha iyi tutuyor.

PKK, şehirlere indiğinde sivil ölümleri kaçınılmazdır.

Dün olduğu gibi herkese açık bir yolda polis aracını havaya uçurduğunda iki yaşındaki bir bebekle babasını da öldürürsün.

İki yaşındaki bebekleri öldürerek de onurlu bir savaş sürdüremezsin.

Daha geçenlerde PKK’lılar Batman’da hamile bir kadınla kızını ve karnındaki bebeği öldürdüler.

Kürt halkı, bu kadar çok çocuk ve kadın öldüren bir “Kürt” örgütüyle mi onur duyacak?

Böyle olacağını sanan biri varsa Kürt halkını hiç tanımıyor demektir.

Kürtler barış istiyor.

Onurlu ve eşit bir barış.

Daha dün yedi yüzden fazla Sivil Toplum Kuruluşu Diyarbakır’da iki tarafa da ateşkes çağrısı yaptı.

Ertesi gün PKK bu pusuyla çıktı ortaya.

anlamıyorum bu adam nasıl ciddiye alınıyo ya, onurlu bir savaş veriyormuş pkk sivil öldürmeyince
Sosyal ağlarda paylaş

ortada inanılmaz boyutlarda olan çıkar ilişkileri olduğu sürece - beyaz ticaretin gerçekliği kabul edilemediği sürece - emir komuta ilişkisi devletçi bürokrasi anlayışından çıkmadığı sürece bu tarz kayıplar olmaya devam edecektir.

herkesin aklına geliyordur bu kadar saat sürdü neden top tüfekle bile müdahale edilemedi , ucağı vs. geçtim -

istihbarat da eksik mi var? Yoksa istihbaratlar uygulanmadığı gibi birilerinin canını mı sıkıyor?

Çiller zamanı söz edilen özel hareket timleri tekrar kurulmak istiyor peki onların sonu da şimdi yargılanan gibi olmayacak mı?

Devlet TOKİ altında gökdelenler yapacağına 3 metre duvar 3-5 elektronik cihaz zart zurt koyamıyor mu?

cevaplanması gereken çok soru var böyle ama aslında bunlar soru değil herşeyin temelinde yatan nedenler diğer duygular teferruat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...