Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch Adams


arcane

Öne çıkan mesajlar

öff amcamlar geldi sessiz sinema olarak seyirci kaldım.. :hmm:

robin williams aşmış bir insan, oscar törenlerinde gördüğümde de zerre kadar azalmamıştı performansı, konusu çekmese bile sırf o oynuyor diye seyrederim bir filmi ki hiç huyum değildir. daha mirk & mork ile (böyle miydi adı) belliydi zaten adam olmayacak çocuk.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ghalds-ü-zar'ım :) sen diane keaton'la karıştırdın galiba.. :-p

spoil et anasını satim, bir daha ne zaman verecek kim bilir..

geçenlerde what dreams may come'u tekrar seyrettim de stv'de, (acayip kesmişlerdi reziller) ne süper bir filmdir o ya. ve şüphesiz robin williams olmasa öyle etkili olamazdı. helal olsun diyorum kim böyle alışılagelmişin dışında bir hikayeyi senarize etmeye cesaret etmişse hollywood'da..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ah Samcim keşke karıştırsaydım ama ben karıştırsam Cemil İpekçi karıştırmazdı zaten. Törende Robin Williamsı görür görmez BOTOX! diye bağırdı adam valla. Hayatı mimikleri üzerine kurulu bir adam neden botox yaptırıp suratını oynatamaz duruma gelir anlamam ama sanırım amacı sadece Oscar töreninde yakışıklı görünmekti herhalde. :(

Çek bakalım en yakışıklısından bir sıpoylır, Arkicim. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemeyen okumasın
--------------------
filmde adamın sevgilisi ölüyor, adam da sistem dahil herşeyi sorgulayan bir şahıs
adam uçurumun kenarına geliyor, aşağı bakıyor falan, belli atacak kendini..
kendi kendine konuşmaya başlıyor ama söylediği şeyler tanrıya, kendi sorup kendi cevaplıyor
en sonunda neden diye soruyor
bi cevap bulamıyor, o sırada bi kelebek konuyo adamın az ilerde bıraktığı çantasının üstüne, çok güzel bi kelebek
sonra kelebek adamın üstüne konuyor , adam parmağının üstüne tutuyor bi süre sonra gülmeye başlıyor ve kelebek uçarak uzaklaşıyor
daha öncesinde bi sahne var , kız adama kelebeğe dönüşen tırtıllarla ilgili birşeyler anlatıyor , ne kadar güzel bi görüntü olduğunu falan.. insanın hemen aklına o sahne geliyor ve jeton düşüyor[signature][hline]SBGG!
Headshot ®

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bedbaht arcane buralarda durur mu bu saate hiç? ben diyeyim layla, sen de maksim..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izlerken güliim mi aaliim mi şaşırmıştım, her robin williams filmi kadar etkileyici bi filmdi bence...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yaşanmış bi olay olduunu da atlamayalım lütfen...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam cem yılmaz'ın avagadro tarifi gibiymiş: "hocam bi sayı bulucam ananızı ağlatıcam" :-p[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 28 Mart 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
bone what dreams may come ve balıkçı kral'ı unutmayalım :)


izlemedim ben onlari yorum yapamiycam.. izlediklerimi ve behendihlerimi söyledim..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...