arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Benden başka izlemiş olan var mı ? Bence süper bir film ancak robin williams var diye tamamen komedi olacak sanıyorsun önce güldürüyor yardırıyor , sonra hüzünleniyorsun dan diye..baya da düşündürüo orası ayrı..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Bugun izlemedim ama adı da yabancı gelmiyor fakat hatırlamıyorum filmi. Konusu neydi? Anlattığın olaya gelince son bir kaç film öncesine kadar zaten tüm Robin Williams filmlerinin klasik gidişatıdır söylediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 öff amcamlar geldi sessiz sinema olarak seyirci kaldım.. :hmm: robin williams aşmış bir insan, oscar törenlerinde gördüğümde de zerre kadar azalmamıştı performansı, konusu çekmese bile sırf o oynuyor diye seyrederim bir filmi ki hiç huyum değildir. daha mirk & mork ile (böyle miydi adı) belliydi zaten adam olmayacak çocuk.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 said: Sam, 25 Mart 2004 01:12 tarihinde demiş ki: robin williams aşmış bir insan, oscar törenlerinde gördüğümde de zerre kadar azalmamıştı performansı Botox sağolsun Samcim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 izleyen bi şahıs yok mu benden başka ? süper bi sahne vardı onu yorumlicam, spoil olmasın :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ghalds-ü-zar'ım :) sen diane keaton'la karıştırdın galiba.. :-p spoil et anasını satim, bir daha ne zaman verecek kim bilir.. geçenlerde what dreams may come'u tekrar seyrettim de stv'de, (acayip kesmişlerdi reziller) ne süper bir filmdir o ya. ve şüphesiz robin williams olmasa öyle etkili olamazdı. helal olsun diyorum kim böyle alışılagelmişin dışında bir hikayeyi senarize etmeye cesaret etmişse hollywood'da..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Ah Samcim keşke karıştırsaydım ama ben karıştırsam Cemil İpekçi karıştırmazdı zaten. Törende Robin Williamsı görür görmez BOTOX! diye bağırdı adam valla. Hayatı mimikleri üzerine kurulu bir adam neden botox yaptırıp suratını oynatamaz duruma gelir anlamam ama sanırım amacı sadece Oscar töreninde yakışıklı görünmekti herhalde. :( Çek bakalım en yakışıklısından bir sıpoylır, Arkicim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Eee Arki hala sahne yorumu bekliyoruz senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 İzlemeyen okumasın -------------------- filmde adamın sevgilisi ölüyor, adam da sistem dahil herşeyi sorgulayan bir şahıs adam uçurumun kenarına geliyor, aşağı bakıyor falan, belli atacak kendini.. kendi kendine konuşmaya başlıyor ama söylediği şeyler tanrıya, kendi sorup kendi cevaplıyor en sonunda neden diye soruyor bi cevap bulamıyor, o sırada bi kelebek konuyo adamın az ilerde bıraktığı çantasının üstüne, çok güzel bi kelebek sonra kelebek adamın üstüne konuyor , adam parmağının üstüne tutuyor bi süre sonra gülmeye başlıyor ve kelebek uçarak uzaklaşıyor daha öncesinde bi sahne var , kız adama kelebeğe dönüşen tırtıllarla ilgili birşeyler anlatıyor , ne kadar güzel bi görüntü olduğunu falan.. insanın hemen aklına o sahne geliyor ve jeton düşüyor[signature][hline]SBGG! Headshot ® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 bedbaht arcane buralarda durur mu bu saate hiç? ben diyeyim layla, sen de maksim..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Anlatamadı yaa içinde kaldı ondan gidememiş baksana bir yere. Ama şimdi rahatlamıştır bilmem artık nerededir. ICQ da da direk offlineye düştü kesin pistlerde sov yapıyodur şu an. :-p [Bu mesaj ghaldszar tarafından 25 Mart 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bu film acaip keyif verir insana çoğu robin williams filmi gibi .. ama sonlarda nedense adamımız gerilim türü filmlere yöneldi ve pek kaliteli işler de çıkarmadı doğrusu .. yani en azından önceki kariyerine göre.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 filmi vizyona girdiğinde izlemiştim(sanırım vizyona da 5-6 sene önce girmişti) bir daha izlemedim arşivlenesi bir film.. aklıma gelmişken dvd - vcd araştırmasına girelim..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 gercekten mukemmel bir film'di, ole $anseseri rastlami$tim, Karin'in olmesi (sevgilisi) sonrasi gercekten cok uzucuydu, DivX'i KaZaA'da bulamadim, VCD ara$tirmasina geciyorum.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bende sinemaya geldiğinde izlemiştim baya oluyo,o dediğin sahneyi hatırlamadım ama güzel filmdi gerçekten ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 izlerken güliim mi aaliim mi şaşırmıştım, her robin williams filmi kadar etkileyici bi filmdi bence...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 patch adams güzel film.. tek sevmedigim yani, adam ders çalismadan sinavlari kazaniyor.. nerde öyle baba yigit, hele de tip fakültesinde.. Dead Poets Society, Toys, Mrs. Doubtfire, Jumanji, Good Will Hunting, Patch Adams güzel filmleriydi bence..[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bone what dreams may come ve balıkçı kral'ı unutmayalım :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 adam ders çalışıyodu ama herşeyi yerinde ve zamanında yapıyodu.. tenefüs dinlence içindir, kafa dağıtmak içindir. evinde çalışıodu..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 heh evet güzel bi noktaya değinmişin xception sağolasın[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ayrıca yaşanmış bi olay olduunu da atlamayalım lütfen...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 adam cem yılmaz'ın avagadro tarifi gibiymiş: "hocam bi sayı bulucam ananızı ağlatıcam" :-p[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: jankis, 28 Mart 2004 00:16 tarihinde demiş ki: bone what dreams may come ve balıkçı kral'ı unutmayalım :) izlemedim ben onlari yorum yapamiycam.. izlediklerimi ve behendihlerimi söyledim..[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 patch adams karakteri aşırı zeki bi kişilik çalışmıyor diye birşey yok, okuyor derse giriyor vs.. ama öbürleri kadar çalışmıo tabii adam aşmış[signature][hline]*! gladyatörkenk olur* ez lov ez yu go uuuuvv vuuuuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 robin williams ın oynadığı bi film vardı böle ressam mı neydi karısı ölüyodu galiba,ona da baya eskiden gitmiştim,şimdi aklıma geldide rüya gibi hayal meyal hatırlıyorum,film de rüya gibi bişeydi galiba hatırlayan varmı ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar