mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://okej.files.wordpress.com/2010/06/tumblr_l3m5b2y2kk1qajnw8o1_500.jpg?w=584 en azından bir Lena Meyer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 billur sesliymis baya. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sesi baya iyi çocuun lan helal. hakkaten çok iyi sesi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 iyiymiş çocuğun sesi almanya'da olmasıda kendisi için daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Myshkin said: şarkıya o kadar kıl oluyorum ki çocuğu dinleyemedim adam gibi Myshkin said: şu başlangıçta fire derken faaiiyyrrree yapıyorlar ya ağızlarını yamultup üstümü başımı parçalayasım geliyor of hater mode on ahah abi aynı nefreti paylaşıyoruz ağzını yüzünü kırdımının şişko kızı deli oluyorum ben de. bir de "ne güzel good looks olmadan da başarılı olunabileceğini gösterdi!" falan yazıyolar altına. ulan kız 88li ama benden şişman. içi yanmasa böyle şarkılar yapmaz. hater mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 jüride ortadaki elemanın sağlam gazı var gibi rahatsız bi duruşu var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hadim etmezlerse 4 seneye gg o ses eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 nesi güzel ya bundan daha güzel sesli kız çocukları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 goldbären said: Myshkin said: şarkıya o kadar kıl oluyorum ki çocuğu dinleyemedim adam gibi Myshkin said: şu başlangıçta fire derken faaiiyyrrree yapıyorlar ya ağızlarını yamultup üstümü başımı parçalayasım geliyor of hater mode on ahah abi aynı nefreti paylaşıyoruz ağzını yüzünü kırdımının şişko kızı deli oluyorum ben de. bir de "ne güzel good looks olmadan da başarılı olunabileceğini gösterdi!" falan yazıyolar altına. ulan kız 88li ama benden şişman. içi yanmasa böyle şarkılar yapmaz. hater mode off adele in ayakkabısını ye sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 1 hafta alırdı herhalde yemek. Kazan niyetine bile kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://media.tumblr.com/tumblr_lsyvlk0XgO1qcocck.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Viktor said: hadim etmezlerse 4 seneye gg o ses eheuehu çok güzel ses ama aynı şeyi düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 dita olur demezse ondan bi nane olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sesin 4 sene sonra gg olması önemli değil, çocuğun müzik zekâsı var. random oynayabiliyo armoni ile gayet başarılır. hoş bu şarkıyı ben de söylüyorum we could have had it all kısmındaki tiz hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 castinin sesinin bitmesine kaç yıl kaldı independence day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sesi güzel ama overall leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Silphatos said: castinin sesinin bitmesine kaç yıl kaldı independence day ahahah hormon falan basarlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Helcaraxe said: http://www.gifsforum.com/images/gif/clap%20clap%20clap/grand/37439025-claping-.gif AHAHHAHAHHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zenci abla da ne eblekmiş dili dönmüyor. -şihan yah şihan -cihan -şihan yah şiyan anladım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Silphatos said: castinin sesinin bitmesine kaç yıl kaldı independence day castin erkek diilki, np o yuzden safdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zenci alman niye var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ses iyi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 mani said: zenci abla da ne eblekmiş dili dönmüyor. -şihan yah şihan -cihan -şihan yah şiyan anladım ben onu kölnlü müdür nedir ya doğru dürüst konuşamiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Helcaraxe said: http://www.gifsforum.com/images/gif/clap%20clap%20clap/grand/37439025-claping-.gif GSFKDLFŞK JİNHTYKLKŞKJÇ.TUYR65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar