SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 :( içim burkuldu, gözlerim doldu. Bu dünyanın hali ne böyle. Çinlilere laf söylemenin de manası yok, çünkü bizim ülkemiz de ordan farklı değil. Burada da çoğu insan dokunmuyor bile "ya benim üstüme kalırsa olay" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Myshkin said: Napolyonn said: fistan gibi olduğunu düşünün allah canını almaya bile tenezzül etmez kıvranır durur. Allah'ın adını kullanırken 2 kere düşün, saçma sapan konuşma! kopiraytı sanamı ait sanane len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Oha ben hayatımda böyle birşey görmedim. Mideme ağrılar girdi şu an resmen. Kadim Çin hastası bir adamımdır ben, bir de şu anki Çin'in durumuna bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aklim compute edemedi yalniz olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Olay çok korkunç tabi.. Fakat olayı hemen "Çin milleti"ne bağlayan, yok komünizme ilişkilendiren, atayistler zırvası çekenler de hemen yırtık dondan fırlamış. Türkiye'de de herkesin gözü önünde öldürülen kaç insan, tecavüze uğrayan kaç kadın neler oluyor anlatmaya gerek yok sanırım. Bu umursamazlık, "benmerkezcilik", duyarsızlık falan dünyada ve Çinde adı sanı olmayan komünizmle ya da ateizmle falan ne bakımdan alakadar bilemedim. ABD'de onlara çocuğa işkence yapan adam kefaletle bırakılalı birkaç yıl olmadı. Fransa'da gözümün önünde trende 3 sarhoş bir kıza tecavüz etmeye kalktı 50 kişi yerinden bile kalkmayıp olayı izlediler(biz iki türk olarak müdahale ettik) Falan filan.. Yani bu mesele "küresel" bir mesele, hiçbirimizin başkasına ayıracak vakti yok, Sırrı Süreyya'nın dediği gibi, toplumun iyiliğini tamamen unutmuş kendi derdimizden başka hiçbirşeyi umursamaz olmuşuz vesaire. Çünkü size liberal literatürden söylersem başkasının canını kurtarmak "efficient" değil, tabi ki bir para ödülü olmadıkça.. Ha, aklıma geldi, sevmem ama geçen yıl İstanbul bebekte(galiba) Bedri Baykam'ı bıçaklamışlardı yoldan geçen hiçbir araba durmamıştı bu da bir diğer örnek olabilir. Çin ırkı bozuk kansız olduğundan değil bu işler, tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Pirvan said: Olay çok korkunç tabi.. Fakat olayı hemen "Çin milleti"ne bağlayan, yok komünizme ilişkilendiren, atayistler zırvası çekenler de hemen yırtık dondan fırlamış. Türkiye'de de herkesin gözü önünde öldürülen kaç insan, tecavüze uğrayan kaç kadın neler oluyor anlatmaya gerek yok sanırım. Bu umursamazlık, "benmerkezcilik", duyarsızlık falan dünyada ve Çinde adı sanı olmayan komünizmle ya da ateizmle falan ne bakımdan alakadar bilemedim. ABD'de onlara çocuğa işkence yapan adam kefaletle bırakılalı birkaç yıl olmadı. Fransa'da gözümün önünde trende 3 sarhoş bir kıza tecavüz etmeye kalktı 50 kişi yerinden bile kalkmayıp olayı izlediler(biz iki türk olarak müdahale ettik) Falan filan.. Yani bu mesele "küresel" bir mesele, hiçbirimizin başkasına ayıracak vakti yok, Sırrı Süreyya'nın dediği gibi, toplumun iyiliğini tamamen unutmuş kendi derdimizden başka hiçbirşeyi umursamaz olmuşuz vesaire. Çünkü size liberal literatürden söylersem başkasının canını kurtarmak "efficient" değil, tabi ki bir para ödülü olmadıkça.. Ha, aklıma geldi, sevmem ama geçen yıl İstanbul bebekte(galiba) Bedri Baykam'ı bıçaklamışlardı yoldan geçen hiçbir araba durmamıştı bu da bir diğer örnek olabilir. Çin ırkı bozuk kansız olduğundan değil bu işler, tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar. Applaud gifi koydum çalışmadı manuel tebrik edeyim. Adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Pirvan said: tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar. abi iyi güzelde şurda birinizde ego kasmadan düzgünce bir boku ifade edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hedehodohop said: Pirvan said: tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar. abi iyi güzelde şurda birinizde ego kasmadan düzgünce bir boku ifade edin Ego değil o ya bildiğin bilimsel gerçek hatta görüyorum ve arttırıyorum ( aslında azaltıyorum ) 128 mb çok bile 64 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hedehodohop said: Pirvan said: tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar. abi iyi güzelde şurda birinizde ego kasmadan düzgünce bir boku ifade edin Kendime yormadım, genel olarak söyledim. Doğru ayrıca, ne zaman iğrenç birşey olsa hobi olarak gidip yorumları okuyorum, hele Hürriyet falan gibi zerzevat yayın organlarında. Şöyle oluyor örneklersem Gün 1 Haber: Kanada'da adamın evinden çocuk mezarlığı çıktı Yorumlar: Kanadalıların ırkı bozuk Gün 2 Haber: Meksika'da mafya insanları katletti, çevredekiler seyretti Yorumlar: Meksikalıların soyu bozuk Gün 3 Haber: Kuzey Kore'de asker herkesin gözü önünde kadına tecavüz etti Yorumlar: Komünistlerin alayı bozuk Gün 4 Haber: Türkiye'de adam yüzlerce kişinin önünde karısını ve ailesini doğradı Yorumlar: Dengesizin biri yapmış, biz Türkler çok duyarlısız halbusa Gün 5 Haber: Çin'de kamyon çocuğu ezdi herkes izledi Yorumlar: Atayiz kominiklerin hepsi böyle asacaksın hepsini vatan hayini Çinliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Pirvan said: Olay çok korkunç tabi.. Fakat olayı hemen "Çin milleti"ne bağlayan, yok komünizme ilişkilendiren, atayistler zırvası çekenler de hemen yırtık dondan fırlamış. Türkiye'de de herkesin gözü önünde öldürülen kaç insan, tecavüze uğrayan kaç kadın neler oluyor anlatmaya gerek yok sanırım. Bu umursamazlık, "benmerkezcilik", duyarsızlık falan dünyada ve Çinde adı sanı olmayan komünizmle ya da ateizmle falan ne bakımdan alakadar bilemedim. ABD'de onlara çocuğa işkence yapan adam kefaletle bırakılalı birkaç yıl olmadı. Fransa'da gözümün önünde trende 3 sarhoş bir kıza tecavüz etmeye kalktı 50 kişi yerinden bile kalkmayıp olayı izlediler(biz iki türk olarak müdahale ettik) Falan filan.. Yani bu mesele "küresel" bir mesele, hiçbirimizin başkasına ayıracak vakti yok, Sırrı Süreyya'nın dediği gibi, toplumun iyiliğini tamamen unutmuş kendi derdimizden başka hiçbirşeyi umursamaz olmuşuz vesaire. Çünkü size liberal literatürden söylersem başkasının canını kurtarmak "efficient" değil, tabi ki bir para ödülü olmadıkça.. Ha, aklıma geldi, sevmem ama geçen yıl İstanbul bebekte(galiba) Bedri Baykam'ı bıçaklamışlardı yoldan geçen hiçbir araba durmamıştı bu da bir diğer örnek olabilir. Çin ırkı bozuk kansız olduğundan değil bu işler, tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar. bitirmiş, bir repte benden gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 midem bulandı videodan insaf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hedehodohop said: Yaşadığınız coğrafyanın ve durumunuzun şartlarına göre değerlendiriyorsunuz.Belki sizde insan hayatının çok ucuz olduğu işçi sınıfının gerçekten fakir olduğu bir ülkede birini hastaneye götürücek ve masraflarını karşılama riskine girecek kadar paranızın olmadığı şartlarda doğup büyüseydiniz bugün öyle yapardınız.Yapılanın vicdansızlık olduğunu değiştirmiyor bu ama her türlü erdem yaşadığı şartlara göre evriliyor yok abi boyle bisey yok. hic bir durum bu videoyu aciklayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 İstediğiniz örnekleri verin, haklı da olabilirsiniz, ama bu videodan daha ekstrem birşey ben kendi hayatımda görmedim veya duymadım. Elbette neler oluyordur dünyanın neresinde, bunu bilemem. Ama bu çok aşırı geldi, çok hemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Dayanamadım kapattım, ki midem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Genel kanı olarak rahatsızlık verici ve insanlık ayıbı olduğundan kilitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 lan tv de ayri bi piskopat bi mozaik alan koyun bari be ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar