Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan canını senin 18+

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Olay çok korkunç tabi..

Fakat olayı hemen "Çin milleti"ne bağlayan, yok komünizme ilişkilendiren, atayistler zırvası çekenler de hemen yırtık dondan fırlamış.

Türkiye'de de herkesin gözü önünde öldürülen kaç insan, tecavüze uğrayan kaç kadın neler oluyor anlatmaya gerek yok sanırım. Bu umursamazlık, "benmerkezcilik", duyarsızlık falan dünyada ve Çinde adı sanı olmayan komünizmle ya da ateizmle falan ne bakımdan alakadar bilemedim. ABD'de onlara çocuğa işkence yapan adam kefaletle bırakılalı birkaç yıl olmadı. Fransa'da gözümün önünde trende 3 sarhoş bir kıza tecavüz etmeye kalktı 50 kişi yerinden bile kalkmayıp olayı izlediler(biz iki türk olarak müdahale ettik)

Falan filan.. Yani bu mesele "küresel" bir mesele, hiçbirimizin başkasına ayıracak vakti yok, Sırrı Süreyya'nın dediği gibi, toplumun iyiliğini tamamen unutmuş kendi derdimizden başka hiçbirşeyi umursamaz olmuşuz vesaire. Çünkü size liberal literatürden söylersem başkasının canını kurtarmak "efficient" değil, tabi ki bir para ödülü olmadıkça..

Ha, aklıma geldi, sevmem ama geçen yıl İstanbul bebekte(galiba) Bedri Baykam'ı bıçaklamışlardı yoldan geçen hiçbir araba durmamıştı bu da bir diğer örnek olabilir.

Çin ırkı bozuk kansız olduğundan değil bu işler, tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Olay çok korkunç tabi..

Fakat olayı hemen "Çin milleti"ne bağlayan, yok komünizme ilişkilendiren, atayistler zırvası çekenler de hemen yırtık dondan fırlamış.

Türkiye'de de herkesin gözü önünde öldürülen kaç insan, tecavüze uğrayan kaç kadın neler oluyor anlatmaya gerek yok sanırım. Bu umursamazlık, "benmerkezcilik", duyarsızlık falan dünyada ve Çinde adı sanı olmayan komünizmle ya da ateizmle falan ne bakımdan alakadar bilemedim. ABD'de onlara çocuğa işkence yapan adam kefaletle bırakılalı birkaç yıl olmadı. Fransa'da gözümün önünde trende 3 sarhoş bir kıza tecavüz etmeye kalktı 50 kişi yerinden bile kalkmayıp olayı izlediler(biz iki türk olarak müdahale ettik)

Falan filan.. Yani bu mesele "küresel" bir mesele, hiçbirimizin başkasına ayıracak vakti yok, Sırrı Süreyya'nın dediği gibi, toplumun iyiliğini tamamen unutmuş kendi derdimizden başka hiçbirşeyi umursamaz olmuşuz vesaire. Çünkü size liberal literatürden söylersem başkasının canını kurtarmak "efficient" değil, tabi ki bir para ödülü olmadıkça..

Ha, aklıma geldi, sevmem ama geçen yıl İstanbul bebekte(galiba) Bedri Baykam'ı bıçaklamışlardı yoldan geçen hiçbir araba durmamıştı bu da bir diğer örnek olabilir.

Çin ırkı bozuk kansız olduğundan değil bu işler, tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar.

Applaud gifi koydum çalışmadı manuel tebrik edeyim. Adam haklı beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Pirvan said:

tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar.

abi iyi güzelde şurda birinizde ego kasmadan düzgünce bir boku ifade edin

Ego değil o ya bildiğin bilimsel gerçek hatta görüyorum ve arttırıyorum ( aslında azaltıyorum ) 128 mb çok bile 64 anca.
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Pirvan said:

tabi birçok kişinin hafıza 128 mb oldğundan oluyor böyle yorumlar.

abi iyi güzelde şurda birinizde ego kasmadan düzgünce bir boku ifade edin

Kendime yormadım, genel olarak söyledim. Doğru ayrıca, ne zaman iğrenç birşey olsa hobi olarak gidip yorumları okuyorum, hele Hürriyet falan gibi zerzevat yayın organlarında. Şöyle oluyor örneklersem

Gün 1
Haber: Kanada'da adamın evinden çocuk mezarlığı çıktı
Yorumlar: Kanadalıların ırkı bozuk

Gün 2
Haber: Meksika'da mafya insanları katletti, çevredekiler seyretti
Yorumlar: Meksikalıların soyu bozuk

Gün 3
Haber: Kuzey Kore'de asker herkesin gözü önünde kadına tecavüz etti
Yorumlar: Komünistlerin alayı bozuk

Gün 4
Haber: Türkiye'de adam yüzlerce kişinin önünde karısını ve ailesini doğradı
Yorumlar: Dengesizin biri yapmış, biz Türkler çok duyarlısız halbusa

Gün 5
Haber: Çin'de kamyon çocuğu ezdi herkes izledi
Yorumlar: Atayiz kominiklerin hepsi böyle asacaksın hepsini vatan hayini Çinliler
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

Olay çok korkunç tabi..

bitirmiş, bir repte benden gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

Yaşadığınız coğrafyanın ve durumunuzun şartlarına göre değerlendiriyorsunuz.Belki sizde insan hayatının çok ucuz olduğu işçi sınıfının gerçekten fakir olduğu bir ülkede birini hastaneye götürücek ve masraflarını karşılama riskine girecek kadar paranızın olmadığı şartlarda doğup büyüseydiniz bugün öyle yapardınız.Yapılanın vicdansızlık olduğunu değiştirmiyor bu ama her türlü erdem yaşadığı şartlara göre evriliyor

yok abi boyle bisey yok.
hic bir durum bu videoyu aciklayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...