fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ulan sürekli soruyorum şu bu zun mu diye sürekli cevap verip banlanıyosun yapmasana lan
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 0ne said: hey klavye deliğikanlısı beee, ulan reelde çıkmıyonuzki karşıma ağzınızla burnunuzun yerini değiştireyim sanaldan kız bulunoda delikanlılık mı olmuyo onecım sen iyi bilirsin
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 beyler laf etmeyin, bursa delikanlısı pek olur bak. aklınızı alır. teksas tommiks
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hedehodohop said: 0ne said: hey klavye deliğikanlısı beee, ulan reelde çıkmıyonuzki karşıma ağzınızla burnunuzun yerini değiştireyimsende takmıyorum kendi aranızda takılın tarzı kuul davranmaya çalışıyorsun ama hala sinirleniyorsun ben bunu anlamıyom lan işte. düşünsene şimdi bak bi ortam var, sen bu ortama giriyosun, ortamdakiler seni pek sallamamış, sen de onlara diyosunki "hey dostum hiçbiriniz umrumda değilsiniz HAHAHA hepiniz bi avuç losersınız hahaha" ama sonra o ortamda durmaya devam ediyosun. ilginç.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 barnacle said: internetten kız mı tavlanır lan benim arkadaşım metin2 de tanıştı koda nişanlandı dune 2000 de evlendi 2 tane çocukları var
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Myshkin said: Bunu koymaktaki amaç nedir onu anlayamadım eh işte "eski tartışılan şeyleri tekrar yüzeye çıkarıyım ki insanlar beni sevsin" temalı topiclerden biri. bu tip şeylerle uğraşmak yerine şunu dinleyin: http://www.youtube.com/watch?v=2HjLN1TA3bc
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben bi kıza yazıp ifşa olsam. yazmaya devam ederdim lan. bak seni uluorta seviyorum şahika derdim.
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 said: eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiyse mutluluklar kısmı dışında komik bir yer yokki . Gayet normal yani birinin birine yazması
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hedehodohop said: said: eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiyse mutluluklar kısmı dışında komik bir yer yokki . Gayet normal yani birinin birine yazması fasfasfas abi olayın tamamı komedi nasıl baska komik yeri yoktu sen forumda mesajını gordugun kızlara yazıyo musun hane muhabbetin olsa yazsanb anlıcamda om atarak yazmak epic
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yani birinin birinden hoşlanması sonrada bunu direk ifade etmesi garip gelmiyor.Kadınların hergün başına geliyordur bu durumlar, forumdan olması biraz marjinal oldu.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 BonePART said: hedehodohop said: said: eğer benden önce başka biri davranıp kabul ettiyse mutluluklar kısmı dışında komik bir yer yokki . Gayet normal yani birinin birine yazması fasfasfas abi olayın tamamı komedi nasıl baska komik yeri yoktu sen forumda mesajını gordugun kızlara yazıyo musun hane muhabbetin olsa yazsanb anlıcamda om atarak yazmak epic evet yazıyor unuttum bu birinin yeni hesabı ya kimdi aklıma gelmiyo
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Gosser said: barnacle said: internetten kız mı tavlanır lan benim arkadaşım metin2 de tanıştı koda nişanlandı dune 2000 de evlendi 2 tane çocukları var Formspring'den hatun kaldıran tanıdıklarım var, connected2me ve benzeri saçma sapan yerlerde inanılmaz bi potansiyel var. Bu da ne kadar işsiz bi millet olduğumuzu kanıtlıyor hacıtlar.
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 olum nasıl yapıyorlar anlamıyorum gerçekten ÇOOOK zamanın olmalı bunun için çünkü seninle beraber 235235326346 kişi daha fatoşcuğum çok güzel çıkmışsın diyor
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Zamandan ziyade burcucum çok güzel çıkmışsından farklı bir şeyler söyleyebilmen gerekiyor. Yani gerçek hayatta yoksa sanalda da yok hacı :)
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 pekaziz said: Harbi bir ara dory vardı. wowcu olan mı
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 "roket adam" said: Gosser said: barnacle said: internetten kız mı tavlanır lan benim arkadaşım metin2 de tanıştı koda nişanlandı dune 2000 de evlendi 2 tane çocukları var Formspring'den hatun kaldıran tanıdıklarım var, connected2me ve benzeri saçma sapan yerlerde inanılmaz bi potansiyel var. Bu da ne kadar işsiz bi millet olduğumuzu kanıtlıyor hacıtlar. Ekşiden 18 yaşında liseli kız kaldıranı da gördüm de önemli olan amaç tabi. Amacın sadece sekse onla uğraşana kadar parası neyse ver yap, internetetn random kız düşürüp yatmanın amacı nedir yani. Haa ciddi bir ilişki arayan direk dallamanın önde gideni zaten. Denk gelmesi falan ayrı bir şey de doğrudan aramak çok saçma.
idilik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 int.ten tanışıp, arkadaşlık edip, sonrasında evlenen sürüyle insan var. hatta, insanlar fazla rol kesme gereği duymadıkları için, int. yoluyla kişilerin birbirini daha iyi tanıdığı ve daha sağlıklı ilişkiler kurulabildiği gibi görüşler de var. insanlar one'ın mesajını eğlence konusu yapmaya çalışarak, büyük olasılıkla sanal alemde kendi reddedilmişliklerinin acısını çıkarma çabasında bile olabilirler. çünkü son derece doğal bir olay artık insanların int. yoluyla tanışması. paticik içi ya da dışı bir çok platformda bunu denemiş bir çok insan olduğuna inanıyorum. bence one'ın şanssızlığı, mesajı attığı kişi ve erkek arkadaşının kişiliğinden kaynaklanıyor.
geezus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bone said: eh işte "eski tartışılan şeyleri tekrar yüzeye çıkarıyım ki insanlar beni sevsin" temalı topiclerden biri. sdfsdf yok ya ben bunu görmemiştim daha önce. geçen albümde gördüm tarihine bile bakmadan aldım buraya, zaten ölümsüzmüş np. bi de, niye forum beni sevsin istiyim lan, çok saçma. sevdiğim adamlar zaten sever beni.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şnternetten tanısılır arkadas olunur evlenilir bilmemnede gorevim eger tabi kabul edersen senne tanısıp sevismek diye om şle olmaz o işler eahuae
Öne çıkan mesajlar