barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 puro için lan güzel kokuyo hiç değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Topic genelinde fakirlik hüküm sürüyor. Nasıl 50 kuruş kar yaparız diye kafa yorduğumuz enerjiyle atomu parçalayacağız neredeyse, ve o da ne ? Topicte en mantıklı açıklama ödülünü "barnacle" 'a şu muhteşem önerisiyle veriyoruz. barnacle said: puro için lan güzel kokuyo hiç değilse http://www.mydiscountcigarette.com/gallery/default/original/7241/tutun-ctc-national-awards.jpg?1260364058 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yadırgamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 kim uğraşcak ocb'ye sarmakla al boş tüpü doldur doldur iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 piyalepiyale said: golden virginia güzeldir. oha adam golden virginia sevdiğinden banlandı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gerçek erkekler elle sarar öte yandan sarma sigara içince ben bi mal oluyorum.oluyo muşum yani.2 yıl sarma içtikten sonra normale geçince farkettim.yine sarmaya geçicem yine mal olucam. böyle bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tütün sar hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 erkek adam erkek sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bursada düzgün pipo tütünü nerede bulurum? Kürt pazarında artık bulunmuyor zaferdeki tütün dükkanındaki tütünler hep kuru cıkıyor aldıgın para bogazında kalıyor baska nerelerde satılıyor? 1-2ayda anca bir torbayı bitirdiğimden parası neyse verecem sadece düzgün olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 5 lira maliyetli belki ama tahtakaleden al bi karton 50 liraya davidoff takıl abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 paket içince ayda 280 lira sigaraya veriyorum. tütün içince 40 lira. TEHLİKENİN DFKHODFHKMÖ MISINIZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 fakirlik zor hacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 tütün aldım ben de tekrar. çok kötü olursam yine ne yaparim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 NolaxThensbane said: Bursada düzgün pipo tütünü nerede bulurum? Kürt pazarında artık bulunmuyor zaferdeki tütün dükkanındaki tütünler hep kuru cıkıyor aldıgın para bogazında kalıyor baska nerelerde satılıyor? 1-2ayda anca bir torbayı bitirdiğimden parası neyse verecem sadece düzgün olsun istiyorum iste gelicen. ya da netten hataydan filan birilerinden sipariş edicen. ailene sor tanıdıkları varsa samsun & hatay vs. buralarda onlar sana yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fearothh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hemen avrupa örnek gösteriliyor. Yok İngiltere'de sigara 7 pound bilmem ne. Ama adam İngiltere'de 1 saat çalışıyor Marlboro alıyor. Burada 3 saat çalış ki bi maltepe alabilesin :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://i.imgur.com/xFWDM.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ya pipo tütünü dediğin böyle aromalı fln oluyor captain black gibisinden, ben bi onlardan kullanan gördüğüm için bilmiyorum. ancak pazar pazarında tütüncüler var sıra sıra tütün satıyorlar, orada varsa vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Vingthor said: paket içince ayda 280 lira sigaraya veriyorum. tütün içince 40 lira. TEHLİKENİN DFKHODFHKMÖ MISINIZ? Öyle de biz Tyrannus'la deneyerek tütünün bizim morali ve yaşama istegini yerle bir ettiğin farkettik. Meger bizim olayımız katranmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 adıyamandan sonra golden virginia aldım, pek icemedim bunu sarması daha kolayda içtigimden birşey anlamıyorum. filtrede kalmadı filtresiz adıyaman köhür köhür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 pipoda daha iyi gidiyo çünkü o. ama iyice kurutursan sonra da adıyamanla harmanlarsan çok güzel oluyor. 2 adıyamana 1 golden koy mesela. içimi filan şahane oluyo. bi de makine kullanıyosan kullanma golden sararken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Old Holborn (sari paket) bulursaniz bi deneyin derim, super lezzetli bi tutun 100 gr. 9 TL (Kibris fiyati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bu sefer sardırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 tütünde old holborn filtrede ocb çarşafta arap akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 fede said: pipoda daha iyi gidiyo çünkü o. ama iyice kurutursan sonra da adıyamanla harmanlarsan çok güzel oluyor. 2 adıyamana 1 golden koy mesela. içimi filan şahane oluyo. bi de makine kullanıyosan kullanma golden sararken actım şimdi pakedi sabaha kurusun az ii olcak. makina dil elde, el emegi kübalı gibi flak flak bide ocb baya kötü aslında, arap bulursanız onu alın bi paket deneyin. bugun 3-4 yere daha sordum filtre yok milletin kartvizitlerinden ZIVANA o halde gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 smoking diye bi kağıt aldım.yıllardır ocbye bok atan insanları şu an anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar