Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 domuz akciğerlerinde domuz dna'ları içeren parçacıklar atmosfere karışıyormuş, http://www.jupiterscientific.org/review/shnecal.html "Thus there are about 200 billion Shakespearean atoms in each of us." bu sadece tek bir adamın, düşünün haram donuz dna'ları kaçımızda var, zorla solutuyorlar! önce yemeğimize jelatin! şimdi hava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 enerjini böyle boş esprilere kullanma genç adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 fak yea hepimiz cehennemde yanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dur. bunun kararını vermek için önce tamamı prof doktor olan şarlatanlardan kurulu işsiz bir uluslararası kurul kurmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 süphanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 komisyondan karar gelene kadar bunu bilim tekniğe alıyorum. teknik olaylar bunlar!!!!! yok ya almıyorum tabii. legit bi düşünce, kemikıl arkadaşımızın içinde dert kalmış olabilir. tartışılması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 birazdan bi dert daha bulurum bidakka hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dasaaa said: legit bi düşünce, kemikıl arkadaşımızın içinde dert kalmış olabilir. tartışılması normal ben de biraz dertlendim açıkçası zaten cehennemde yancaksak her şekilde iyilik yapmayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Tanri bizi korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tövbe ettim tutuyorum ben nefesimi hıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gaz maskesi ile gül koklamaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 domuz eti baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bence tavuk salamına ya da hindi salamına kıyasla baya kötü tadı. zorunlu kalmadıkça yemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 havada domuz atomları var (aslında herşeyden atom var yani az önce evlenmeden sevişmiş birinin atomunun da havada olması olasılığı oldukça yüksek) bunları da sürekli soluyup içimize alıyoruz i.e cehennemde yanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ve şüphesizki allah bunu hesaplayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 helal kongresinden çıkan bilim adamları şimdi aslında allahın insan burunlarına yerleştirdiği organik filtreyi araştırmaya başladı. bi 5 sene içersinde burnumuzdan ve ağzımızdan içeri günahlı atomların giremediğini kanıtlarlar bence (nazar ve gözdeki uranyum araştırmasına ve buna inanan lise din hocamıza gönderme yaptım burda yani oldukça gerçek şeyler bunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 said: günahlı atomlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ardeth said: havada domuz atomları var (aslında herşeyden atom var yani az önce evlenmeden sevişmiş birinin atomunun da havada olması olasılığı oldukça yüksek) bunları da sürekli soluyup içimize alıyoruz i.e cehennemde yanıcaz abi bu atomları biz inhale edince sevişmiş sayılıyorsak bence dert değil ya heeeeiii hmmmpppffssss heeeeiiiii hmmmppppffffsss heeeeiiiii hmmmpppffsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dasaaa, sende bi turtle hermit potansiyeli görüyorum, http://images.cosplay.com/photos/16/1632863.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 HAVADA PEYGAMBER ATOMLARI VAR HEPİMİZ PEYGAMBERİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Fin said: ve şüphesizki allah bunu hesaplayamadı. domuz eti yemeyin diyordu sanırım kuranda, domuzun yanında nefes almayın felan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 "Bir domuzun DNA'sı alınıp buğdaya aktarılıyor. Bu asla helal olmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bone said: Fin said: ve şüphesizki allah bunu hesaplayamadı. domuz eti yemeyin diyordu sanırım kuranda, domuzun yanında nefes almayın felan değil. ahaha fena cevap gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 goldbären said: HAVADA PEYGAMBER ATOMLARI VAR HEPİMİZ PEYGAMBERİZ kıçımıza filan da sürtünüyo ama o atomlar, muhtemelen günahıyla bonusu nötrlüyodur birbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar