knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 "Türkan Şoray'ın başrolünü oynadığı, Osmanlı'nın 1700'lü yıllarını anlatan sükseli bir dönem dizisi olacağa benziyor. Kadroya Tolga Karel ve Öykü Çelik ile çeşni katılmış. Gönlüm, hayranı olduğum Sultan'ın her projesinin başarılı olmasından yana. Bir de yönetmeni Ezel Akay olunca... Ama ne yazık ki dizi izleyicileri, kumanda aletlerinden TRT'yi çıkaralı uzunca bir süre geçti. Yine de Allah'tan umut kesilmez." said: muhteşem yüzyıl tutunca tabii asdf neyse türkan şoray hatrına ilk bölümü izlerim.tanıtım videoları hiç fena değil aslında.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cemil ipekçi giib male karakterler bu ne lan hahaha
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 said: Ama ne yazık ki dizi izleyicileri, kumanda aletlerinden TRT'yi çıkaralı uzunca bir süre geçti. Yine de Allah'tan umut kesilmez lol bunu hangi dana yazmış acaba. leyla ve mecnun başta olmak üzere bi ton süper dizi var bu aralar trt'de. ayrıca yönetmen ezel akay'sa ben umutluyum bu işten. hele ki yeniçeri'yi "ali için vurun" diye yüreklendiriyorlarsa tarihi de çarpıtmayacaklar demektir. iyi olacak bu iş iyi.
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben çıkardım valla trtyi 2002deki trtden beri kırk gömlek geri düştü.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dayayın baltacıyla katerinayı 2 sene idare eder halkı
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 doğru dürüst diziler trt'de var, akp'yle oyuncuları eş tutuyorsanız helal olsun. o değil de ezel akay varsa ve hacivat ve karagöz ayarında bişi olacaksa, http://i.imgur.com/58MEl.jpg
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 trt dizilerinin kalitesi özellikle son 2 yıldır çok ilerledi ezbere konuşmak çok abes olmuş ilk bölüme mutlaka bakıcam fragmanlar ilgi çekiciydi
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 trt şöle vikingli bi dizi yapsada atalarımızın baltalarını görsek hmps
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kötüymüş. bariz reyting aramaklamak için yapılmış zaten belli
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu arada 30-35 arasındaki müziği bir çizgi film introsuna benzettim ama çıkartamadım bi türlü ya. ek: robotech olabilir belki hatta 26-34 arası http://www.youtube.com/watch?v=_h8NvEMqGvQ
Öne çıkan mesajlar