knox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 "Türkan Şoray'ın başrolünü oynadığı, Osmanlı'nın 1700'lü yıllarını anlatan sükseli bir dönem dizisi olacağa benziyor. Kadroya Tolga Karel ve Öykü Çelik ile çeşni katılmış. Gönlüm, hayranı olduğum Sultan'ın her projesinin başarılı olmasından yana. Bir de yönetmeni Ezel Akay olunca... Ama ne yazık ki dizi izleyicileri, kumanda aletlerinden TRT'yi çıkaralı uzunca bir süre geçti. Yine de Allah'tan umut kesilmez." said: muhteşem yüzyıl tutunca tabii asdf neyse türkan şoray hatrına ilk bölümü izlerim.tanıtım videoları hiç fena değil aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 burdan çıkış yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu daha eglenceli gibi, hem trt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahahah TRT nin yapmasına çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cemil ipekçi giib male karakterler bu ne lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cemiller :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 said: Ama ne yazık ki dizi izleyicileri, kumanda aletlerinden TRT'yi çıkaralı uzunca bir süre geçti. Yine de Allah'tan umut kesilmez lol bunu hangi dana yazmış acaba. leyla ve mecnun başta olmak üzere bi ton süper dizi var bu aralar trt'de. ayrıca yönetmen ezel akay'sa ben umutluyum bu işten. hele ki yeniçeri'yi "ali için vurun" diye yüreklendiriyorlarsa tarihi de çarpıtmayacaklar demektir. iyi olacak bu iş iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben çıkardım valla trtyi 2002deki trtden beri kırk gömlek geri düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dayayın baltacıyla katerinayı 2 sene idare eder halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 doğru dürüst diziler trt'de var, akp'yle oyuncuları eş tutuyorsanız helal olsun. o değil de ezel akay varsa ve hacivat ve karagöz ayarında bişi olacaksa, http://i.imgur.com/58MEl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 trt dizilerinin kalitesi özellikle son 2 yıldır çok ilerledi ezbere konuşmak çok abes olmuş ilk bölüme mutlaka bakıcam fragmanlar ilgi çekiciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ezbere konuşmuyorum bebişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 trt şöle vikingli bi dizi yapsada atalarımızın baltalarını görsek hmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kötüymüş. bariz reyting aramaklamak için yapılmış zaten belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu arada 30-35 arasındaki müziği bir çizgi film introsuna benzettim ama çıkartamadım bi türlü ya. ek: robotech olabilir belki hatta 26-34 arası http://www.youtube.com/watch?v=_h8NvEMqGvQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar