Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi süper bişiy bu ya, hastayım 3 gündür ateşim vardı dün yatmadan nese uyududum işte, sabaha kadar belki bi 40-50 tane rüya hatırlıyorum ve o kadar saçma rüyalarki off uzaylılarla batak mı oynadım fil ile nargile mi içmedim karıncalar ile go kart mı yapmadım sandalyeler ile koşu yarışımı yapmadım neler nelerbu kadar saçma şeyi lcd kafasında görürsünüz anca.. çok eğlenceli bir gece geçirdim açıkcası hafif ateş sayesinde. bunu tekrar yaaşamak istersem ne yapmalıyım böle tebeşir tozu fln yutup uyusam olur mu ?
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bu arada ateşin hafif olduguna emin degilim belkide 40 derece ile yanıyodum ama haberim yoktu :D
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ateşli hastalıklarla zayıflayın! bir haftada beş kilo garantili zayıflama!
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 eğlenceli mi?? abi aynı şiddette ben de geçirdim 1-1,5 sene önce ateşli günler ve net olarak hayatımın en kötü günlerini yaşadım hiç böyle düşünmemiştim yalnız gerçekten ben de çok ilginç hikayelerin içinde bulmuştum kendimi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ateş kafası süper ama tehlikeli yani. ben de genelde acaip acaip şeyler görürüm.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ATEŞ KAFASI AKIMI FLN BAŞLATABİLİR MİYİZ BEYLER ? BÖYLE ATEŞ YAPAN MADDELER SATALIM, İŞTE TEBEŞİR TOZU, SİGARA DUMANI, RUTUBETLİ ODA FLN ? Böle pazarlarız ?
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben de ilk madalyamı böyle almıştım
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben çok madalya aldımda :D şöle 50*1500 fln yaptıgımızda sonuç iyi çıkıyor 60-70k
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben de yaşadım aynını da rezalet bir şey be resmen işkence gibi aynı anda kafandan binelrce şey geçiyor ama hiçbirine odaklanamıyorsun. alakasız şeyleri peşi sıra görüyorsun, deliriyor insan.
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 senin bilinçaltında yatan şeyler bunlar işte karıncalarla gokart yapmak mesela ateşi bahane etme :D
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Gosser said: uzaylılarla batak mı oynadım fil ile nargile mi içmedim karıncalar ile go kart mı yapmadım sandalyeler ile koşu yarışımı yapmadım neler nelerbu kadar saçma şeyi lcd kafasında görürsünüz anca.. ben her gece böyle rüyalar görüyorum kafama da kazıdım zaten... http://i.imgur.com/0v40f.jpg
Öne çıkan mesajlar