EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 piyalepiyale said: mahkeme günü falan da öğrenemezler ring aracına ilgili mahkum ya tek ya da başka kimin geliceğinden habersiz birşekilde bindirilir mahkum. her mahkumun davası farklı zamanlarda yapılır. birinin davası görülürken diğeri araçta veya bir diğer katta jandarma tarafından korunur ve bekletilir. yani mahkum, hakim ve içerideki jandarmaların dısında kimse neyden cezalı oldugunu bilemez. e dediğim gibi cezaevi müdürü ve savcı da kendi iyilikleri için bundan içeriye bahsetmezler. dolayısıyla içeridekilerin öğrenmesi extrem durumlara bakar. Meraklı mahkum+iyi avukat ikilisi çok rahat içerdeki adamın hangi suçtan tutuklandığını öğrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 öğrenmek için extrem durumlara giriyor işte senin bahsettiğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 tanımadığı birinin suçunu öğrenmek için kim niye uğraşsın. amaç nedir yani. tecavüzcü gelse de sebeplensek diye elleri fermuarda mı bekliyor sanki adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bu insanlar gerizekalı mı ya? ya da bir hayatları yok mu? yoksa direk hapse mi girmek istiyorlar anlamıyorum. yani böyle bir şey yapınca en az 15 sene falan hapis yiyeceğin belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ruh sağlığı bozuk insanlar bunlar, farklı kafadalar...zeka aramamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bunları canlı canlı yakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 öbür tarafa bırakmadan bu dünyada da cezasını vermek lazım. sadece hapis yetmez bence aynı şekilde tecavüz+hadım+hapis gibi bi sistemle ömürleri yettiğince rezil bir biçimde yaşamalılar. sistemimiz cidden çok saçma lan. kuzey kıbrıstaki masum asker işkence görüp vefat eder, değersiz tecavüzcüye insan hakları bıdıbıdısıyla el üstünde tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 piyalepiyale said: http://gundem.milliyet.com.tr/sosisli-tecavuze-21-yil-hapis/gundem/gundemdetay/15.10.2011/1451141/default.htm ya abi ahaha off gülünmüş , bir de üstüne haberdeki saçma başlık, başlık yapılmış yazık ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ulan böyle konu mu açılır mal mısınız benim tüylerim diken diken oldu.hani herkesi başına gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 benim anlamadığım nasıl avukatı oluyo bu tiplerin? yani temyize nereye gidiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 forumda çok gerizekalı var deyince ben banlanıyorum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 nomsaR said: benim anlamadığım nasıl avukatı oluyo bu tiplerin? yani temyize nereye gidiyosun? kendisi bulamasa bile baro avukat sağlıyor,barodan gelen hiç avukatın ben bu adamı savunmam gibi bir davranışı olamıyor malesef ki baronun amacı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 nasıl savunacak, insan utanır böyle bir şeyi savunmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 hareketi dogru gostermeye claismiyordur onlarda zaten mevcud olandan daha az ceza almasina fln calisiyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 o değilde bu olay nasıl Bursa'da olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 iarwain said: nomsaR said: benim anlamadığım nasıl avukatı oluyo bu tiplerin? yani temyize nereye gidiyosun? kendisi bulamasa bile baro avukat sağlıyor,barodan gelen hiç avukatın ben bu adamı savunmam gibi bir davranışı olamıyor malesef ki baronun amacı bu. temyiz çok saçma ki. meslek etiği denen bişey var. ceza hükmedilince, tamam arkadaş dava adil bi karar verdi doğrusu budur diyip bitmeli olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oha lan empati yeteneğimiz yıllar önce alınmış bizden. yakınımızın başına gelmediği sürece her boka "hehe" diye bakabiliyoruz demek ki. oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 piyalepiyale said: olaya gülmedim tabi, sosisi yemesine güldüm ben. hemen goygoy hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kes lan dingil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 delikanlıysan yarın saat 10da taksim meydana gel elimde sosis taşıyor olacağım oradan tanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yarın işim var. bugün gel 5 gibi taksime görüşelim lafta kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hızlı ve öfkeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bu habere gülen herifin banlanmasını istiyorum. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bana höt möt dediği mesajını gizlemişler topik sahibinin sdfs adam hem suçlu hem güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar