Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

8-0 ankaragücü maçını hangi maç olduğunu anımsatmak için söyledim. neyse yani bu kadar konuştuğumuza deymedi konuşulmuyorda zaten hemen hakaretler başlıyor. kaldıramıyorsanız böyle şeyleri kimseyle muhattap olmayın zaten kimsede sizle olmasın bende olmayım elelamin takımına şikeci derken iyi halen gidip gelip teknik direktörünüz içerde diyorsunuz adam naapmışta içerde kimse bilmiyor. üstüne besteler yazilmiş senelerce trübinlerde tezaruhat edilmiş, hakkındaki idaalar için belgesel bile çekilmiş bir takımın taraftarlarısınız bu maçları size hatırlatınca aaaaa ne şikesi sanki ilk kez duymuşsunuz gibi bir tavır takınıyorsunuz. gazeteye manşet olmuş "derval istifa etme şampiyon biziz beşiktaş puan kaybetcek" diyebiliyor yöneticileriniz gidin onlara hesap sorun siz nasıl benim tuttuğum takımın adına laf getirirsiniz diye öyle hemen saldırmakla hakkınızdaki suçlamaları dile getirenlere dansöz, fail, lan man demekle olmuyor bu işler. ben sussamda milyonlarda bile sussada siz kabul etsenizde etmesenizde o zaman olanların hepimiz farkındayız o yüzden milletin takımına laf etmeden önce kendi takımınıza bakacaksınız ki laf ettiğiniz takım şerefli 2.liklerin, gönüllerin şampiyonluklarının ve halkın takımının beşiktaşı. hakkında sadece suçlama var diye aldığı kupayı geri iade edebilecek kadar şerefli bir klübümüz var ve biz klübümüzle gurur duyuyoruz o yüzden bize öyle kafanıza estiği gibi şikeci şaibeci diyemezsiniz şikecinin allahı galatasaraydır.

Kupayı geri vermiş gibi yaptınız, kupa hala sizde, haberin olsun diye söylüyorum. Hani her şeyi çok biliyorsun ya şeker, ondan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi içerideki ibb li futbolcular iskender ve ibrahim akın çıkıp dese "biz fb den çatır çatır para aldık " ve bu olayın videosu yayınlansa buna gsli arkadaş yine dedikodu der mi? Yoksa fb ye giydirir mi? anasından girip babasından çıkmaz mı, aziz yıldırım döneminde kazanılan ne varsa bunlara laf etmez mi ? Hepsine emek hırsızlığı gözüyle bakmaz mı?.
Teşvik primi denen illet şuanda yasaklandı fakat insanların gözünde her zaman ahlaksızlıktı terbiyesizlikti şerefsizlikti, diil diyen 1 tane adam bana sadece bunu yapanların neden basın aracılığıyla insanlara şuanda bile, yani aradan seneler geçmesine ramen neden biz yaptık biz verdik paraları diyemiyolar bunu açıklasın? Bir takıma teşvik primi veren X kulup daha kaç takıma aynı şeyi yapmış olabileceğini düşünebiliyo musunuz ? Rakibi durdur dendiği zaman buna iyi oynamanın yanında sakatlama vs vs gibi bir sürü şeyin girebileceğinide düşünürseniz ki para karşılığı yapılan bişey olduğuna göre son derece prof şekilde pozisyon icabı yapılır sakatlayabilir biri karşısındakini! Etikliği 0dır şike neyse teşvik primide odur.Emek hırsızlığıdır, şerefsizliktir, çok şükür artık kanunende suç oldu.Ben utanın falan demiycem eric gibi, utanması gerekenler bunları yapanlardır..Şuanda cezaevinde olanlarıda burdan kimse aklamak zorunda diildir.Kendileri kendilerini aklamak zorundadır.Eğer ki şike muhabbeti gerçekten varsa zaten yüz yıllar geçse hiçbir başarı bunu gizleyemeyecektir, bu LEKE yüzyıllar boyu kalır, bakın 1987 den bahsediyoruz sene 2011 tartıştığımız şey şike teşvik primi, daha önce tamamen reddilen teşvik primi, oyuculaırn direk kabul etmesi sonucu bazı gs liler tarafından kabul ediliyor şuanda.Forumda da görüyoruz.
Daha önce belirttiğim gibi uzun tartışmaları zaten sevmiyorum boku çıktığından dolayı, bu benim son mesjaım bu konuda, yeterince açıklıyıcı yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Bursasporlu gelip de bizi de siz düşürdünüz, aha da söylentiler, örtbas edilen belgeler dese ne diyeceksiniz?

YOOOOK OOOOYLE BISSEEEEEY, BIIIIZ HALLKIIIIN TAKIIIMIII, SEREFLIIIII IKINCIIIIIII BESIKTAAASIIIIIZ. HEEEEP BIZIIIIM HAAAKLAAARIMIZ YENNDIIIII. BURSASPORRR KENDI DUSTUUUUU ADAMMM OLSAYDINIZ DAAAA ORALARAAA GELMESEEEYMIS ISLEEER.

malatyaspora tesvik olayi dogru olsa bile bunda 20 yil evvelsinden bahsediyoruz. tesvik de CIRKIN birsey ama o zamanin yasasinda kitabinda SUC DEGIL. bu yuzden de eminim tesvik SUC OLANA kadar herkes de yapmistir. fener ankaragucune 2000 yilinda catir catir tesvik verdi mesela. cirkin birsey tabi. AMA sike =/= tesvik. tamamen soylenti, kolpalardan uydurulmus ankaragucu maciyla gelmis sike yapmis diyorsun. e anlatmislar onu da. o sezon bjk galatasarayi yenememis bile, ikili averaj galatasarayda. ankaragucunu 1-0 yense yetiyor, genel averajda da rahat. ayni ankaragucune besiktas 6+4 atmis ayrica. abilerinizden uydurma dede korkut temali masallari okumaktan bikmadiniz gitti. kaldi ki icerde sike yapmaktan yargilanan teknik direktor ve yoneticiniz varken insan biraz usturuplu olur. hic mi ogretmediler o abileriniz size besiktaslilik durusu. cik cik.

sunlar da biraz tokat gibi cevap olmus.

said:
'Büyük şok yaşadım'

Sarı-Kırmızılıların eski file bekçisi, "Kesinlikle Galatasaray o maçta şike yapmadı. Tam aksine o karşılaşmada rakibimize müthiş bir teşvik primi gitmişti. Ceza sahası içinde birpozisyon olmuştu Sabotic'le... Masörleri saha içine girip 'penaltı penaltı' diye bağırmaya başladı. 'Nedir sizdeki bu heyacan' diye sordum. O da bana 'ne diyorsun abi. Eğer bu maçı kazanırsak, 1 senedeki primi cebimize koyacağız' dedi. Şok olmuştum" ifadelerini kullandı.

said:
Beşiktaş 1 kez bile yenemedi

Yıllarca Galatasaray'ın kalesini koruyan Demirbaş, Beşiktaş'a da gönderme yapıyor. Hayrettin Demirbaş, "O sene Beşiktaş ile 7 maç yaptık. O dönemde 5'ini kazandık 2 kez berabere kaldık. Bizi bir kere yenemediler ve böyle şike söylentilerini ortaya attılar. Gerçekten ayıp" diyerek Siyah-Beyazlıları kızdıracak cümleler sarfetti.

tesvik vermeseniz heralde 10+ olcakmis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...