Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Galatasaray - Bursaspor @ 16.10.2011 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

8.MKE ANKARAGÜCÜ 30 11 4 15 40 59 -19 37

Ligi 37 puanla -19 averajla bitiren önüne gelenin 5-6 salladığı ankaragücünü yenicek gücü yok tabi şampiyon galatasaray'ın maçı satın almışlar...
Lan olm biz o sene Beşiktaş'ı inönüde yendik, ne anlatıyosun hala şike mike...
Kafanıza vura vura şampiyon olmuşuz hala ağlıyorsun...
Averajda fark yemişsin, ikili averaj uygulansa o yıllarda alakan yok, Galatasaray ile Beşiktaş'ın o sezonki Ankaragücü maçlarına baktığında Beşiktaş daha çok averaj yapmış Ankaragücü üzerinden ama hala burda yüzsüz yüzsüz konuşabiliyosun...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Ligi 37 puanla -19 averajla bitiren önüne gelenin 5-6 salladığı ankaragücünü yenicek gücü yok tabi şampiyon galatasaray'ın maçı satın almışlar...
Averajda fark yemişsin, ikili averaj uygulansa o yıllarda alakan yok, Galatasaray ile Beşiktaş'ın o sezonki Ankaragücü maçlarına baktığında Beşiktaş daha çok averaj yapmış Ankaragücü üzerinden ama hala burda yüzsüz yüzsüz konuşabiliyosun...

crit
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

bana mı diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

RRa, aynı kaderi paylaşan bir takımın taraftarı olarak (sadece) fenere şikeci diyerek ayrı fail oldun, gs'nin 8-0'ını şike sayarak ayrı fail oldun, riera'yı kimse tanımaz diyerek ayrı fail oldun, ujfalusi'yi güle oynayarak verdiler diyerek ayrı fail oldun...

zorlama istersen daha fazla.

futbol sana göre bir spor değilmiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

fail oldum olmadım o ayrı birşey ama bu arkadaşın dediklerine cidden takıldım. ben hayatımda kimseye bu şekilde kelimeler kullanmadım kendimde kullandırtmadım. davası haklı bile olsa bu onu haksız yapar farkında değil herhalde ve bu şekilde hiç bir savunduğu konuda da haklı çıkamaz

ha benim failima gelirsen eğer o aldığınız rierayımı artık nierayımı kaç sezon takımda tutacaksınız hep birlikte göreceğiz daha sonra o adamı yuhalayarak gönderirseniz eğer esas siz hangi yüzle burada yazacaksınız? kim anlıyor olacak o zaman futboldan? şike yaptığınızı ilk kez benden duymuş gibi bir tavır takındınız gerçekten ilk kez benden mi duydunuz?

ne yüzsüzlüğümüz kaldı ne lan olmumuz tarihe geçmiş bir idaayı şurada yazdık diye hemde niye yazdım başka takım taraflarına şikeci dediğiniz için gerçekten çok seviyeli takım tutuyorsunuz seviyenizi aynen koruyun
Sosyal ağlarda paylaş

RRA gibi arkadasım olsa keski yaw reelde.Bütün bjk maçlarını filan onla izleyip aksamlarımı senlendiririm hemde masrafsız:P

Hatta bursalıysan gel takılak seninle sen bana anlat türkiyede dönen sikeleri ne bileyim iste futbol konusunda aydınlat bizi.Bizde sana maç paranı ısmarlayalım
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece şunu yazıp gidiyorum,

Albert Riera

Mallorca B
Mallorca
Bordeaux
Espanyol
→ Manchester City (kiralık)
Liverpool
Olympiakos
Galatasaray

Sen bu adamı tanımıyorsan, zaten Premier League izlememişindir, Liverpool'un sol kanadında neler yaptığını görmemişindir, bu durumda zaten futbol bilgin yoktur. Biz çok seviyesiz insanlarız, boş konuşan, boş yere ithamlarda bulunan insanları da sevmiyoruz. Madem biz pis ve kaka insanlarız, mümkünse bizim bulunduğumuz yerlerde bulunma.

Hayırlı günler dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gs şike yaptı die bir idaaa ortaya atsam hadi sinirlenip hakaret etmiş olsanız bişey demiycemde ne idaa bana ait nede ilk kez benden duyuyorsunuz yani birşey tartışcaksakta edebi ile tartışalım katılırsınız katılmazsanız ayrı birşey
Sosyal ağlarda paylaş

evet tartışılacak bir konuda yok zaten. tarihi şike iddası ile dolu bir klübün taraftarları olarak sizler başka topiclere gelip gidip diğer klüplerin taraflarına şikeci demiyeceksiniz ha burada gelir böyle yazarız sizinde geçmişinizi kanınıza dokunuyorsa eğer 1.sizinde yazdıklarınızın kanına dokunuyor olabilir 2.klübünüze böyle leke getirenlere kusun nefretinizi
al malatyaları oyuncular itiraf ediyor bul adamları ne yalan söylüyorsun sen de adamda sana yaşadıklarını anlatsın çatır çatır onlara kusun işte nefretinizi
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

evet tartışılacak bir konuda yok zaten. tarihi şike iddası ile dolu bir klübün taraftarları olarak sizler başka topiclere gelip gidip diğer klüplerin taraflarına şikeci demiyeceksiniz ha burada gelir böyle yazarız sizinde geçmişinizi kanınıza dokunuyorsa eğer 1.sizinde yazdıklarınızın kanına dokunuyor olabilir 2.klübünüze böyle leke getirenlere kusun nefretinizi
al malatyaları oyuncular itiraf ediyor bul adamları ne yalan söylüyorsun sen de adamda sana yaşadıklarını anlatsın çatır çatır onlara kusun işte nefretinizi

E Ankaragücü dedin ortaya çıkardılar işte, beşiktaş daha çok gol atmış, daha çok kasmış, şikeyle alakası yok.

Şimdi Malatyaspor diyorsun, teşvik primiyle (ki yeni suç oldu) şikeyi karıştırıyorsun.

Ve kusra bakma, senin elinde sadece dayanaksız kolpa iddialar, karşı tarafın elindeyse senin şikeden içeri alınmış oyuncun, t.direktörün, yöneticin, temasta olduğun oyuncu varsa evet karşı taraf laf edebilir, hatta etmemesi garip olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Bi cevap verebilsen süper olcak da dansöz gibi kıvırıyorsun maşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Cihan Oskay'ın açıklamalarıyla Fenerbahçe'yi şikeci ilan etmedik, dedim ya 2004'te çıkan olaylarda da Beşiktaş'ı şikeci ilan etmedik...
Hani şu çok meraklı olduğunuz masumiyet karinesi var ya, hani kanıtlanana kadar herkes masumdur falan? Biz suçlanmadık bile güzel kardeşim...

Ayrıca bak tekrar söylenmiş ben bilmiyorum 87 senesinde ne olmuştur ne bitmiştir ama söylendiği gibi bi teşvik varsa bile suç değilmiş o zamanlar, suç olmadığına göre, bütün futbolun içindeki adamlar bu iş suç olana kadar herkes yapıyordu dediğine göre daha neyi anlatıyosunuz 85-86-87 bilmemne....
Şike yaptınız dedik olmadığını sebepleriyle gösterdik işte hala ıvır zıvır laflar...

Siz önce içerdeki elemanlarınızı çıkarın içerden bi aklanın ondan sonra ağzınıza alırsınız bu tarz cümleleri... O zamana kadar insanda biraz utanma olur derler...
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

yoo ben galatasaraya dedim şikeci diye 8-0 ankaragücü maçını gençler bilmez belki pek

RRa said:

cevap vermeye gerek mi var? ankaragüçlü futbolcuları satınalmışsınız maçı kaybetsinler diye 8 yesinler diye değil zaten. aldın mı şimdi cevabını

ve muhteşem ironik bir son:

RRa said:

evet tartışılacak bir konuda yok zaten. tarihi şike iddası ile dolu bir klübün taraftarları olarak sizler başka topiclere gelip gidip diğer klüplerin taraflarına şikeci demiyeceksiniz

Şu üsttekiler hakikaten: "DOES NOT COMPUTE!"

İlk iki alıntıda, hatta üçüncüde de takımlarına iftira attığın bir kesime, diğer takımlara iftira atmamayı emretmek herşeyden önce ayıptır, kusura bakma. Sana göre Galatasaray'ın tarihi şike iddialarıyla doludur, başkasına göre Beşiktaş'ın. Eğer ki sen kendinde Galatasaray'a iftira atma hakkını buluyorsan ki, gözlemlediğim kadarıyla bayağı iyi bulmuşsun; diğerlerine "Başka takımlara iftira atmayın." diyemezsin. Dersen bu davranış yüzsüzlüğün sözlük anlamına gerçekten çok yakın olur ne yazık ki. O yüzden kusuruna bakma insanların.

Ha, kanıtların hakkında da bir iki yorum yapayım istersen. Vallahi o 8-0'lık maçın gollerinin (maç özetleriyle anlaşılmaz şike ya neyse) çoğu, gol olmasa forvete küfredeceğim türden goller. Herşeyi geçtim yarısı 6 pastan / penaltı noktasının daha ilerisinden yahu. Ne yapsın kaleci.

Teşvik primine gelince, yasal olduğunu biliyorsundur umarım. Ki teşvikle, şike arasında dağlar kadar fark var; sen hep şike diye adlandırmışsın. Teşvik futbolcu iyi oynasın diye verilen birşey, yani işini iyi yapsın diye. Şike ise işini kötü yapsın diye. İkincisi ne etik, ne yasal. Birincinin etikliği konusunda tartışmalar var; eskiden yasaldı, şu an değil. Etikliği tartışma konusu çünkü sonuçta profesyonel oyuncular zaten maçlarda maksimumlarını ortaya koymakla yükümlüler, teşvik priminin teoride bunu değiştirmemesi gerekiyor. O yüzden, etikliğini tartışabiliriz, ama yasallığını asla. İşin garibi, o dönem yasal olan birşeyi ayıpmış gibi gösteriyorsun burada. Saçmalık. Galatasaray teşvik primi verdiyse yasal hakkını kullanmıştır o maç. Bu kadar. Suç işlememiştir. Ayıplayabilirsin, ama utanılacak birşey olarak gösteremezsin.

Son olarak Galatasaray'lı futbolcuların hepsini aşağılayarak nereye varmak istediğini anlamadım üzgünüm. Mesela, benim görüşüm Galatasaray'ın kadrosu Beşiktaş'ınkinden çok daha iyi durumda şu an. Ama sen Beşiktaş'ınkiyle mutluysan ne ala. Daha da mutluluklar dilerim.

PS: Ayrıca hiçbir takıma, hiçbir zaman şike yaptı demediğimi de belirteyim de, saldırma bana hemen. Bana göre mahkeme sonuçlanmadan Fenerbahçe, Beşiktaş vs. adı geçen tüm takımlar ne suçludur, ne tertemizdir. Hepsi zanlı/şüpheli konumundadır sadece. Şu mesaj sadece senin tutarsızlığını göstermek içindi başka birşey değil. Tutarsızlık derkense kendi yaptığın birşeyi, başkalarına yapmamalarını dikte etmenden bahsediyorum tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

8-0 ankaragücü maçını hangi maç olduğunu anımsatmak için söyledim. neyse yani bu kadar konuştuğumuza deymedi konuşulmuyorda zaten hemen hakaretler başlıyor. kaldıramıyorsanız böyle şeyleri kimseyle muhattap olmayın zaten kimsede sizle olmasın bende olmayım elelamin takımına şikeci derken iyi halen gidip gelip teknik direktörünüz içerde diyorsunuz adam naapmışta içerde kimse bilmiyor. üstüne besteler yazilmiş senelerce trübinlerde tezaruhat edilmiş, hakkındaki idaalar için belgesel bile çekilmiş bir takımın taraftarlarısınız bu maçları size hatırlatınca aaaaa ne şikesi sanki ilk kez duymuşsunuz gibi bir tavır takınıyorsunuz. gazeteye manşet olmuş "derval istifa etme şampiyon biziz beşiktaş puan kaybetcek" diyebiliyor yöneticileriniz gidin onlara hesap sorun siz nasıl benim tuttuğum takımın adına laf getirirsiniz diye öyle hemen saldırmakla hakkınızdaki suçlamaları dile getirenlere dansöz, fail, lan man demekle olmuyor bu işler. ben sussamda milyonlarda bile sussada siz kabul etsenizde etmesenizde o zaman olanların hepimiz farkındayız o yüzden milletin takımına laf etmeden önce kendi takımınıza bakacaksınız ki laf ettiğiniz takım şerefli 2.liklerin, gönüllerin şampiyonluklarının ve halkın takımının beşiktaşı. hakkında sadece suçlama var diye aldığı kupayı geri iade edebilecek kadar şerefli bir klübümüz var ve biz klübümüzle gurur duyuyoruz o yüzden bize öyle kafanıza estiği gibi şikeci şaibeci diyemezsiniz şikecinin allahı galatasaraydır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...