toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ya bırak kimse kosmamıs pesinden bu kadar iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 onu bırakta sonra gelip demezler mi türk kızı hint kumaşı egolu falan şimdi bu kız erkek beğenmese herkesi reddetse haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 vaniLLe said: komik bisi demedim ki -.- bence nil eskeype yazıyo ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok ben dasaaaya yaziyorum. acik ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 vaniLLe said: olayi 5.ye kadar getirmis olman büyük hata. 2.de anlariz genelde biz =P 5 ne abi? hic mi yüzsüz gibi hissetmiyosun? gurur murur yapmiyosun`? 5 kez reddetiyse 6.da da kabletmez. yok, birakcaksin pesini. gelir kendisi teklif ederse, olur anca su saatten soora. bu kadar israrci bir insandan kimse hoslanmaz. konusmasina da aldanma her gün, bir insan hosmuhabbet olabilir, konusabilir herkesle, bu senden hoslanacagi anlamina gelmez illa. Stockholm sendromu tarzı bişi oluyo yalnız var böyle bişi, bi ısrardan sonra mahçup hissediyo kendini bizim kızlar, ay şunla da bi yemeğe çıkim noolcak yea diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 @1 abi senin icin guzel bi tuto olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 roket adam haklı bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 devam et, sana is atiyo, yabaniyim demek, gosteririm ama vermem demek, yabaniyim demek, ole ortam kizi degilim ben nerde nasi davranilir pek bilemem o yuzden beni utandirma demek, yabaniyim demek, ben babada ole ha$metli okkali bi bassak tarlasi var ki, eve 3 dakika gec gelsem, popomda misir patlatir demek, yabaniyim demek, butun heavy metal gruplarinin isimlerini ezbere bilip sarkilarindan bi bok anlamiyorumculardan degilim demek, yabaniyim demek, vur sirtina al gotur beni demek. kissadan uzun vadeli hisse; sen muhabbete devam et, ole yada bole ister istemez kendisi kabul edecektir, biraz hollywood ruhu olsun lan icinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ya şaka bi yana ben şunu söylemek istiyorum. eğer bir kıza 5 kere herhangi bişi teklif edersen ve art arda da red yersen bunun iki sebebi vardır. kız seni gerçekten tiksiniyodur. kızın bir sevdiği vardır. hatta baya bi seviyordur onu. eğer bir kıza 5 kere teklif edip red alıyorsan sen ya 30+ yaşlarında birisindir ve "hayat geçiyo olm tutmam lazım artık birini de evlenmem lazım hedehödö" diyosundur, ya da o kıza gerçekten aşık olmuşsundur. ben sana bişi diyim mi? kızların üzerine gitmiceksin, umursamaz olucaksın, hatta hayatta ondan daha değerli şeylerin de oldugunu basit bi şey cıkarark göstericeksin. şuan biliyorum tam aktaramadım çnkü makarna kaynadı taşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 herkes teknik direktör bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oooo akşam sıkıntısına iyi gelicek bi topik yakaladım. Dostum dedikleri gibi bence peşini bırakma, ama davet konusunda ısrar da etme, hoşlandığı şeyleri keşfetmeye çalış. Muhabbet sardıkça davet olayına gerek kalmadığını görüceksin. Hani artık olaylar şu şekilde gelişmiyor. -Senden çok hoşlandım çıkabilir miyiz? -evet -oo yaşasın artık çıkıyoruz. bu değil artık, o yüzden sen muhabbete devam et, olacağı varsa olur. yoksa gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LvEwLfRGcT8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 özel mesajdan teklif et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yahu koca adamlarsınınız.ortaokulda değilki hehehe diyip geçilsin 10 defa seni ısrarla istemeyne kız 11.de e bi çay içek madem dese mutlu mu olcaksınız bi kıza 5 teklif ediceğine 5 kıza 1er teklif et bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 red işte bu yüzden sürekli harirlesin dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 takıntımı yaptın ? yoksa bişimi var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 escape said: red işte bu yüzden sürekli harirlesin dsfs yok ulan ben yalnızım.ama bir gün çöplüğümdem cıkacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 adım geçmiş madem ,red'den sonra mesajım olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ginaly said: bu tarz kızların içinde fırtınalar kopar, ağzına kadar cognitive dissonance ve kişilik bunalımı yaşarlar. elde etmesi en kolay kız tipidir. tek ve en kolay yolu şu: ona kendisini kadın gibi hissettir. hayvan gibi değer ver, derdini dinle, akıl veriyor gibi görün (gerçek anlamda akıl verme. hem riskli hem de o kadar efor sarfetmene gerek yok, bayarsın yoksa) hediyeler al, süpriz yap, çiçek yolla. mesela sağda solda konuşurken "çiçek ne ya çok banal" der ama kendi çiçek alınca diğer kızlardan daha çok sevinir. onun için para harca, bütçe ayır, yoğun bi harcama yap ilk başlarda. yatırımının karşılığını alınca o kadar harcamana gerek kalmaz zaten. özetle, yardır hacıt. ahah abi burç yorumu gibi yazmışsın terazi kızları nasıl oluyor ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hahahahaaha çok güldüm lan, ne yaratıcı troller varmış. ben aslında herhangi birine karşı bu kadar ısrarcı olan biri değilim. bırak 5 i 2. den sonra döner arkamı giderim. ama bu zamana kadar bu metodun pek de işe yaradığını görmedim. arkadaş da gaza getirdi durdu, iyi lan hadi bu sefer senin dediğin gibi yapıcam dedim. ayrıca bu tekliflerden 3 ünü iki hafta kadar önce yapmıştım. sonra da geri çekildim, muhabbet etmedim gördüğümde, karşılaştığımda sallamadım. ben böyle yapınca, daha önce otururken kafasını kaldırmayan kız bana selam vermeye, konuşmaya falan çalıştı. e bu ne perhiz bu ne lahana yani. bir de şöyle bi olay var, emin olmamakla beraber, kız sanırım daha önce bi nişan atmış. onun etkisinden mi kurtulamıyo napıyo artık bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 çık o çöplükten tabi kardeş bak yerine geçicek adam bile var buralarda dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kız harbiden yabaniymiş nişan atmış varoş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 "Yatakta vahşi bir kedi gibiyimdir"e referans yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 cimlere basma, cimleri eziyosun da dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Red said: yahu koca adamlarsınınız.ortaokulda değilki hehehe diyip geçilsin 10 defa seni ısrarla istemeyne kız 11.de e bi çay içek madem dese mutlu mu olcaksınız bi kıza 5 teklif ediceğine 5 kıza 1er teklif et bari sdfs kızların (çirkin güzel farketmez) %95 inin egosu tavan yapmış bi vaziyette bu ülkede. öyle 1 teklifle olmuyo, ya da bana denk gelmiyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar