Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Gaming Mouse Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diger baslıkta yazınca pek cevap veren olmadı mecburen yeni baslık acıyorum.

Konu baslıgında belirttigim gibi desktop pc icin gaming mouse tavsiyesine ihtiyacım var. Kesinlikle kablosuz olacak ama. Gaming istiyorum diye kablolu onermeyin.

Cok fazla oyun oynamaya vakit bulabilen biri degilim ama oynadıgım zaman da mouse keyif versin istiyorum. Kablosuz istememin sebebi de gece yatarken film/dizi seyrediyorum, isim bitince yataktan kalkmadan pc'yi kapatabiliyorum, ses ayarı, durdurma falan gibi islemler icin de kumanda gibi kullanıyorum. Bu yuzden kablosuz olması gerek.

Sadece sunu bulabildim isteklerime uygun olarak, o da 170 TL.

http://www.bimeks.com.tr/urun/112454/logitech-performance-mx-darkfield-mouse--910-001116-.aspx

150 TL'yi aşmayı düşünmüyordum ama 150 TL altına kablosuz adam akıllı mouse bulamadım. 170 TL de vermeden once bu fiyata baska bildiginiz, kullandıgınız, memnun kaldıgınız alternatif modeller var mı diye sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
aynısından var bende, a4 tech'in 10 liralık kablolu mouse'u bile daha iyi diyebilirim

sdkf ama okadar para verince insan kullanmak zorunda kalıyo, tek iyi yanı 1 senedir pili gidiyor
Mesaj tarihi:
kablosuz gaming mouse olur, razer mamba olur.

alet şu an piyasada bulunan gaming mouselar arasında en iyisi
dock'u var, bilgisayarın başında değilken docka takıyorsun o kendini şarj ediyor
oyun sırasında mouseun pili bitince hemen docktan kabloyu çıkartıp mousea takıyorsun
sensitivity ayar kısmı güzel bir yerde
rahat kayıyor
hafif, konforlu, eli terletmiyor
driverları da kullanışlı

sanırım gördüğüm tek eksiği pilinin 5-6 saat felan sürmesi (microsoft wireless mouse vardı bi ara, 2 kalem pille çalışan. 2-3 hafta gidiyordu pilleri)
bi de mouse'a taktığın kabloyu sonradan geri çıkartmak zor olabiliyor (mandalı küçük)

onun dışında oyun performansı çok iyi.

150 lirayla sınırlandırıyorsan zaten wireless mouse'lar gereksiz olur.
logitech g500 al, o da gayet müthiş alet.
g700 alma ama. g500 kadar iyi gelmedi bana o, sevmedim onu.

bu arada logitech performance mx oyun mouse'u değil, iyi performans vereceğini sanmıyorum.

güncelleme: yazını tekrar okuyunca farkettim ki sen mouse'u oyun oynamak için istemiyorsun, uzaktan kumanda olsun diye istiyorsun.
başlıkta gaming mouse yazınca yanlış anlamışım.

senin aradığın alet şu alet:

http://i.imgur.com/RwiJy.jpg

logitech mx air
Mesaj tarihi:
Ya hayır kardesim kablosuz mouse ile de oyun oynanabilir. Turnuvalarda sampiyon olacam diye kassaydım evet kablonun bir onemi olabilirdi. Ama benim icin yok. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Mouse'un buyuk, ele guzel oturmasını istiyorum. Laptop mouse'u ile elimi sekilden sekle sokarak oyun oynadıgımda acıdan kıvranıyorum. Ayrıca kablo deli ediyor zaman zaman. Rahat hareket ettiremiyorum aleti.

Kablosuz olup da aynı zamanda usb'den kablo ile kendini sarj edenler de var mesela. Onlar da hem kablolu hem kablosuz kullanılabiliyor.

Benim yukarda linkini verdigim 170 liralık mouse buyuklugu, tipi falan tam istedigim gibi ama kotu dendi. Baslıgı acmasam yarın verecektim siparisi, simdi aklımda soru isareti tabi.

Normalde bi mouse icin bu kadar para bayılmak hep sacma gelmisti bana ama adam gibi mouse yok lan. Mamba falan zaten 175$ + KDV. Para icinde yuzuyor olsam bile almam herelde. Gereksiz otesi. Kutusu guzel gorunuyor ama.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
buldum ama pahalı: http://www.hepsiburada.com/Liste/a4-tech-xg760-24ghz-usb-mouse-/productDetails.aspx?productId=bd05210&categoryId=52

ankara dostta daha ucuz.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

logitech anywhere mx küçük mü geliyor ?

evet.

http://i.ytimg.com/vi/DnF2dS2c41c/0.jpg

@GERGE

senin verdigin de guzelmis ama kucuk yani.

benim istedigim buyukluk mouse'larda maxi olarak geciyor. g500 biliyorsanız onun buyuklugu yani. g500 kablosuz olsa tam aradıgım mouse aslında.
Mesaj tarihi:
Bone said:

kablosuz gaming mouse olur, razer mamba olur.

bone araya gireyim de g500 ü almak istesem kıbrısa gönderen bişi bulabilir miyim acaba? netten alamam gerçi kredi kartım yok ama sanal kart falan belki halledebilirim.
Mesaj tarihi:
g700'ü biliyorum ya. evet en yakın o. fiyat olarak da en yakın olmasına ragmen aslında baya uzak. uygun fiyatlı istedigim buyuklukte bi wireless bulurum diye tahmin ediyorum. ille de iyi olsun mouse diye ugrasırsam bisi bulamayacam ya da hayvan gibi paralar odemek zorunda kalıcam.
Mesaj tarihi:
1 seneye yakın razer mamba kullanıyorum.
çook iyi.
ebayden almıştım uygun bi fiyata.yepyeni alet hunharca kullanıyorum bakıyorum yepyeni hala.
tabi dolar aktı gitti ebayden de uygun değil artık fiyatı :(
Mesaj tarihi:
Ya mamba iyi hakkaten de yok yani mouse'a o kadar para vermem ya. Sapıklık resmen.

Son onerileni de gormustum. Mouse'tan baska herseye benziyor. Cok iyi de olabilir bilemem tabi ama sanki ne buldularsa doldurmuslar gibi. Dısardan cok fonksiyonlu super uzay cagı mouse gibi goruntu veren, ama kullanınca hayal kırıklıgı yaratan biseye benziyor acıkcası :)

155$ + KDV diyor zaten. Mamba alırım yani.
  • Yeni Oluştur...