Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 6. Hafta | Beşiktaş JK - Kayserispor | 15 Ekim | 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Millet Cenk'e laf etmiş de, çocuğun ne suçu var gollerde? Bu kadar leş ötesi bir defansla biri penaltıdan yakından bomboş vuruyor, diğeri karşı karşıya kalmış. Karşı karşıya da dünyanın en iyisi diyeceğimiz Rüştü bile ancak 3 toptan 1 ini çıkarırdı yani. Bu kadar abartılan büyük olay ne anlamadım. Ofsayt taktiğini öğrensin defans önce.
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl penaltı olur peki?

bi de artık beşiktaş maçlarını şu ikili anlatmasın. ses tonları falan o kadar bayık , zaten maçlar bayık izlenicek durumu kalmıyor. üstüne koca maç boyunca kaleci muhabbetini koymamışlar , daha ne kadar fail olabilir ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam topa zıplıyor, ibrahim de topa vurmak için kafasını uzatıyor, onlardan önce kayserili oyuncu topa müdahele ettiği için topsuz alanda çarpışma yaşanıyor, ordaki kaleci değilde defans oyuncusu olsa yumruk yerine kafayla zıplamış olsa çarpışma olduğunu sizde çözceksiniz ama yumruk olunca kafalar karışıyor tabi normal.
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Ya adam topa zıplıyor, ibrahim de topa vurmak için kafasını uzatıyor, onlardan önce kayserili oyuncu topa müdahele ettiği için topsuz alanda çarpışma yaşanıyor, ordaki kaleci değilde defans oyuncusu olsa yumruk yerine kafayla zıplamış olsa çarpışma olduğunu sizde çözceksiniz ama yumruk olunca kafalar karışıyor tabi normal.

yumruk yerine ayak olsa peki? o da uzuv? :) kafa kafaya çarpışmayla kaleciden yumruk yeme ayrı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Millet Cenk'e laf etmiş de, çocuğun ne suçu var gollerde? Bu kadar leş ötesi bir defansla biri penaltıdan yakından bomboş vuruyor, diğeri karşı karşıya kalmış. Karşı karşıya da dünyanın en iyisi diyeceğimiz Rüştü bile ancak 3 toptan 1 ini çıkarırdı yani. Bu kadar abartılan büyük olay ne anlamadım. Ofsayt taktiğini öğrensin defans önce.
golleri hatalı yedi demedik ki, oynadığı 45dakkada 4 net hatası var
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

EricCantona said:

Kaleci orda yumruğunu/elini kullanma hakkına sahip yalnız.
defans da ayağını kullanma hakkına sahip ama kontrolsüz olarak uzatıp rakibin burnunu kırma hakkı yok.. Yaparsa kontrolsüz hareket ve penaltı

topa vurup sonra da adama vurursa yapıcak bişey yok. penaltı bariz , rıdvan da dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

hilbert holosko ernst gıbı sahada ekstra işlere kosan adamları saha görmedıkce bu takım böyle dagınık görmeye mahkumuz bu mac herkes ısını yapmaya calıstı kımseden bı ekstra caba gelmedı bı ara ekrem ekstradan bındırmeler denedı ama o da ekrem yanı yapıncada cok etkili olmuyor. zaten takımda bir tane bek var
Sosyal ağlarda paylaş

yazık olmuş toraman'a, üzüldüm. oğuz'un açıklamaları tehdit gibiydi zaten, hakkaten hakkını vermiş olmuş.

beşiktaştan cacık olmayacağını önceden belirtmiştik, mevzu o değil de; kayseri'nin kalecisinin hikaye bayağı acıklıymış. adam o buhrandayken bir de toraman'ın burnunu kırdım diye üzülmüştür. yazık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ee bırakırsan futboldan anlamayan adamlara takımı böyle olur, maçı izlemedim de rezaleti az çok tahmin ediyorum ...

umarım bitirilebilecek en kötü yerde bitirir takım, beyinsiz taraftarlarda biraz akıllanıp 2 transfer yaptı diye şu tüpçünün götünü yalamayı bırakırlar ...

Fixed... Adam 10 milyon TL daha atmış bu arada takıma 95 Milyon TL borcu olmuş Beşiktaş'ın Demirören'e.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş param olsa çıkartıp verecem hepsini tek seferde, say diyecem gözümün önünde böyle sonra tekmeyi vurup kovacam kulüpten ...

böyle rezillik olamaz. 8 yılda kulüp ülke şartlarının en üst seviyesiden normal şartlarda düşebileceğinden daha da düşük bir seviyeye düştü olamaz böyle birşey ya ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...