SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ama mazotu koklamıyor bile onu ne yapıcaz sdf. Herkes bütçesine ve işine göre arabayı tercih eder. Bizim işimiz dolayısıyla bu arabayı kullanmamız gerek, o yüzden onu kullanıyoruz. Memur adam palio kullanır. Biraz parası olan şırokko alır gezer, diğeri bmw ile dolaşır vs vs. 1.6 scirocco 2.4 toyotadan daha fazla yakıyor gaza hafif asıldığın zaman öte yandan, birde işin bu boyutu var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 odullusoru said: 70 beygirlik araba da çok rahat hız sınırlarını aşabiliyor. amacınız sağ salim yolculuk etmek ise, ceza yemeden gideceğiniz yere ulaşmaksa tabi. o açıdan yok konformuş yok performansmış bana tırı vırı geliyor. tek sebep hava atma, bi yerin kalkması. gelin itiraf edelim. ne yazık ki önyargıları kırmak çok zor. insan bir kere araba kullanmayı magandalık olarak görünce öyle devam ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 SeaGle said: Ama mazotu koklamıyor bile onu ne yapıcaz sdf. Herkes bütçesine ve işine göre arabayı tercih eder. Bizim işimiz dolayısıyla bu arabayı kullanmamız gerek, o yüzden onu kullanıyoruz. Memur adam palio kullanır. Biraz parası olan şırokko alır gezer, diğeri bmw ile dolaşır vs vs. 1.6 scirocco 2.4 toyotadan daha fazla yakıyor gaza hafif asıldığın zaman öte yandan, birde işin bu boyutu var mesela. scirocco o kadar fazla yakmıyor yalnız, ayrıca performans arabası zaten scirocco. Bir de scirocco'da 1.6 yok 1.4 ve 2.0'lar var. O paliolar gerçekten çok az benzin yakıyor ama ben güvenemiyorum o arabalara,kaza muhabbetinden falan tırsıyorum açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bone said: odullusoru said: 70 beygirlik araba da çok rahat hız sınırlarını aşabiliyor. amacınız sağ salim yolculuk etmek ise, ceza yemeden gideceğiniz yere ulaşmaksa tabi. o açıdan yok konformuş yok performansmış bana tırı vırı geliyor. tek sebep hava atma, bi yerin kalkması. gelin itiraf edelim. ne yazık ki önyargıları kırmak çok zor. insan bir kere araba kullanmayı magandalık olarak görünce öyle devam ediyor... herkes sen gibi mercedes ciple dolaşmak zorunda olduğunu düşünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 önce bir lafa bakarlar laf diye, sonra şöyleyene bakarlar adam mı diye (of şu klişe lafı da söylettirdin ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bi de arabasına bakarlar mercedes cip mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Myshkin said: Ferrariye hayatımda ferrariye de bindim demiş olmak için para verip bindin herhalde. arabaya binmemişsin sen. ne kadar komik bir yazı olmuş. sen para vermeden biniyorsan sana da araç sahibi bindiriyor demektir ? yoksa bedavaya kimseye ferrari verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 1,6 üstü arabalara talep azalacağı için herkes 1.6 altı arabalara yönelecek ve gözünü seveyim karaborsa tam da araba alacağım aralığı bekleyeyim diyordum a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 zaten 1.6 nın üstünde araba alınmaz bu benzin fiyatlarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 eskinin 2.0 ı zaten 1.6 larla yakalanıyr ama 1.8 iyidir vergi olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 odullusoru said: Myshkin said: Ferrariye hayatımda ferrariye de bindim demiş olmak için para verip bindin herhalde. arabaya binmemişsin sen. ne kadar komik bir yazı olmuş. sen para vermeden biniyorsan sana da araç sahibi bindiriyor demektir ? yoksa bedavaya kimseye ferrari verilmez. Sen anlatılmak isteneni anlamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 dün bazı bakkallar sigara içki satışı yapmıyordu yeni fiyatları görmek için.efes şişe 3.25 oldu onu biliyorum da,sigaralar ne kadar oldu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 araban, telefonun varsa hele ki içki ve sigara içiyorsun zenginsin bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 geçen haftalarda yapılan elektrik ve doğalgaz zammını da unutmamak lazım. direk takım halinde zammı yaptılar işte klasik kış zammı. http://www.youtube.com/watch?v=r7do8jMgxZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 maaşa ne kadar zam yaptılar? ben %4.5 aldım, o da sene sonuna doğru bildiğin vergi diye alınıyor. artık işe başladığımdan daha az maaş alıyorum. ee elden para çok çıkıyor ama daha az geliyor. süpermiş. kendilerine daha çok zam ve olanak sağlayanlara haram olsun o paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Sigara vergisini destekliyorum sene 2011 hala fabrika bacası stayla zehirlemeyin kendinizi ve çevrenizi. inb4 linç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben aldım dün gece bi paket kısa malbuş 7 lira idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Benim gibi azılı bir şakirti bile vergiyle üzüyorlar lan. Goldbären götür beni gittiğin siyasi görüşe bebeğem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 nereye gidicez lan ON SENEDİR SÜREKLİ %5 BÜYÜME İLE BÜYÜME ŞANPİYONU TÜRKİYE!!!!! bu cennet vatanı bırakıp gitmem bir yere. belki bursa, yok türkiye daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Olm ulusalcı olsak bi dert, şakirt olsak ayrı dert. Bence en güzeli perinçek olm, İşçi partisine inanmıyorum ama bi perinçek var. http://dl.dropbox.com/u/18366514/perincekdisko.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ahah foto iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 viktor'dan beklerdim bu fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yuzdeki golge ortamdaki isikla uyusmuyor, fotograf fotosoklu galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yüzüne nur inmiş abi, fotoşop yok tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Spotlar da vurmuştur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar