Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ve Fantastik ÖTV Zammı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Ama mazotu koklamıyor bile onu ne yapıcaz sdf.

Herkes bütçesine ve işine göre arabayı tercih eder. Bizim işimiz dolayısıyla bu arabayı kullanmamız gerek, o yüzden onu kullanıyoruz. Memur adam palio kullanır. Biraz parası olan şırokko alır gezer, diğeri bmw ile dolaşır vs vs.

1.6 scirocco 2.4 toyotadan daha fazla yakıyor gaza hafif asıldığın zaman öte yandan, birde işin bu boyutu var mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

70 beygirlik araba da çok rahat hız sınırlarını aşabiliyor. amacınız sağ salim yolculuk etmek ise, ceza yemeden gideceğiniz yere ulaşmaksa tabi.

o açıdan yok konformuş yok performansmış bana tırı vırı geliyor. tek sebep hava atma, bi yerin kalkması. gelin itiraf edelim.

ne yazık ki önyargıları kırmak çok zor.

insan bir kere araba kullanmayı magandalık olarak görünce öyle devam ediyor...
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ama mazotu koklamıyor bile onu ne yapıcaz sdf.

Herkes bütçesine ve işine göre arabayı tercih eder. Bizim işimiz dolayısıyla bu arabayı kullanmamız gerek, o yüzden onu kullanıyoruz. Memur adam palio kullanır. Biraz parası olan şırokko alır gezer, diğeri bmw ile dolaşır vs vs.

1.6 scirocco 2.4 toyotadan daha fazla yakıyor gaza hafif asıldığın zaman öte yandan, birde işin bu boyutu var mesela.

scirocco o kadar fazla yakmıyor yalnız, ayrıca performans arabası zaten scirocco. Bir de scirocco'da 1.6 yok 1.4 ve 2.0'lar var.

O paliolar gerçekten çok az benzin yakıyor ama ben güvenemiyorum o arabalara,kaza muhabbetinden falan tırsıyorum açıkçası...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

odullusoru said:

70 beygirlik araba da çok rahat hız sınırlarını aşabiliyor. amacınız sağ salim yolculuk etmek ise, ceza yemeden gideceğiniz yere ulaşmaksa tabi.

o açıdan yok konformuş yok performansmış bana tırı vırı geliyor. tek sebep hava atma, bi yerin kalkması. gelin itiraf edelim.

ne yazık ki önyargıları kırmak çok zor.

insan bir kere araba kullanmayı magandalık olarak görünce öyle devam ediyor...

herkes sen gibi mercedes ciple dolaşmak zorunda olduğunu düşünmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

Myshkin said:

Ferrariye hayatımda ferrariye de bindim demiş olmak için para verip bindin herhalde. arabaya binmemişsin sen. ne kadar komik bir yazı olmuş.

sen para vermeden biniyorsan sana da araç sahibi bindiriyor demektir ? yoksa bedavaya kimseye ferrari verilmez.

Sen anlatılmak isteneni anlamamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...