-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kaede said: sw oyuncu kitlesi kazma değil mi yani bunu mu ima ediyorsun hayır, adam gibi bir oyuncu kitlesi olursa her mmo'nun sosyal yönü gelişmiş olur diyorum ekstra çok fazla bir şeye kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 haha daha mesajı okumadan sparkın wowa laf soktuğunu adım gibi biliyorum -Deno- said: Kaede said: sw oyuncu kitlesi kazma değil mi yani bunu mu ima ediyorsun hayır, adam gibi bir oyuncu kitlesi olursa her mmo'nun sosyal yönü gelişmiş olur diyorum ekstra çok fazla bir şeye kalmadan. bu pek böyle olmuyor. illa sıkmadan yapılacak sosyal aktiviteler koyması lazım yapımcıların. aksi halde birkaç aya sadece diehard fanlar kalır bu işe vakit harcayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sw oyuncusu kendi içerisinde kazma deil tabiki. şöyle anlataym yukarıda da dendiği gibi starwars tag ı yetiyor. bu oyunu alacak kişilerin %80 inden fazlası starwars fun ı olacak filmler izlenmiş oyunlar oynanmıs vs yani oyunu oynayacak kişilerin ortak noktaları olucak sosyalleşmeleri daha kolay. Wow da öle deil oyunu oynayan insanların %80 i oyunu populer olduğu, alternatifi olmadıgı için oynuyor şu an ve blizzard saolsun community i bitirdi eskiden 25man -40 man yaparken bi sürü adam tanıyorduk şimdi oda yok aynı 10 kişiyle expansion bitti. Ha ileride 5 sene sonra belki swtor da buhale gelir ama gelene kadar bizde tadını cıkartırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şu üstteki şeyleri yazcaktım, burning crusadeden sonra tamamen bitti wow communitysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Sparkcaster said: wowda ne var sosyal ? Benimde çıkış noktam bu zaten. SWG'de bu gece combat yapmıyim vendor vendor gezip armor bakıyım. Aaa paintti ottu boktu bu gece evimi düzenliyim. Ya da uzaktan usulca yaklaşıp nightsisterların triplerine bakıyım. Akşam işten gelmişim yemeğimi almışım cantina'da twilekleri izlerken yemeğimi yiyorum. Sonra overt olup 1-2 deneme yapıyorum. Sonra şehrime dönüp yeni katılan birisini bulup kryt avlamaya gidiyorum o sırada chatleşiyorsun vs... ( Craft kısmını ben şahsen yapmadım. Ama yapanlara olan gıptamı anlatamam. ) Ben yine bu tadı istedim SWTOR'da. Ama yok! birebir WoW'un sci-fi versiyonu, bunu kabullenmem benimde uzun zamanımı aldı. SW hayranlığı konusuna girmiyim düğünümdeki giriş müziğimiz bile SW'dan :) Oynadığım oyunuda köküne kadar ve iyi oynamak isterim. 15 yıldır online oyun oynuyorum. Quakeworld ile başlayıp eq2/swg vs...wow gibi oyunları oynadım. cash,cashar,pyroliza,pyrocan vs..gibi nicklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bugun cikan patch notlarina gore... D7 ye sonunda loot eklemisler... hard mode fp ler aktif hale gelmis... baya bi nerf.. pvp vendorlarinin eklenmesi sevindirici bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 stream sage stream var herif pvp yapıyor sağdan seçebilirsiniz zaten 2-3 kişi daha oynuyor smuggler felan güzel streamler gece çıkıyor premade felan yapıyo 50 ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu sage guzelde muzik dinliyor hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya bi tip beta gelmiş bana da, ama sadece haftasonu betası felan mı anlamadım. yükledim oyunu, login oldum, update yaptı felan ama start tuşu çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sırf muzik icin stream acık bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bende izliyorum adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 muzikler supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 1e1 wowun star wars texture versiyonu olmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 RaidenXelRu said: 1e1 wowun star wars texture versiyonu olmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 truth hurts hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 cok ilginc lan sene neredeyse 2012 hala uo ustune oyun yapılamadı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mugrod Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Adam sabahtan beri Telekinetic throw mu atıyor yoksa bana mı öyle geldi. Sw:Tor'un Arcane Magei herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Valla aynı şey benim aklıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ama haksızlık etmeyelim . Araya bir kaç skill sıkıştırıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mugrod said: Adam sabahtan beri Telekinetic throw mu atıyor yoksa bana mı öyle geldi. Sw:Tor'un Arcane Magei herhalde aha bende ne dir o skill diye onun üstünden build yapıyordum. Mage sıkıcı gibi healer olmadıkca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 pvp de baya iyiler,her türlü cc leri var,güzel bi shieldları var baya dmg absorbluyo ama oynaması sıkıcı bana görede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://tr.twitch.tv/jerleminara tropper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 arama yerine swtor yazın daha çok video çıkıyo bende yeni fark ettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar