maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Gerçek olamayacak kadar düşük fiyatlara ürün satmaya 2 saat sonra başlayacağını iddia eden site. Var mıdır işin aslını bilen ? Bir malumatı olan site hakkında ? http://www.firsaturunu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 PS3 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 400 liraya les paul var lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 stoklar çok az yalnız. öyle okudum daha doğrusu. ama iyi ilgi çekti site acunun reklamı vs sayesinde. bu gece itibariyle indirimler bitecek, sonra ne olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sayfanın en aşağısındaki facebookta takip et kısmının resim olduğunu farkettiniz mi? http://firsaturunu.com/images/fb.jpg bide facebook linki gerçek değil. öyle bişi de yok hatta. Twitter için de aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yC7kSD8tteI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 barnacle said: 400 liraya les paul var lan!! abi hakketen les paul studio diyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tv'ler filan da baya ucuz. scam kesin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sanırım Türkiye tarihinin en büyük online scami geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Site yeni açılmıyor mu? Kaçan fırsatlarda yazanlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Şurda bi gariplik yok mu? http://firsaturunu.com/Content/News.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 heryerinde gariplik var sitenin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 180 tane ürünü alacak binlerce kişi. Paralar inmeye başlıyor firmaya. Bu arada o news; "...Ürünlerin kampanya başlangıç tarihi 13 Ekim 2011 saat 00:00,bitiş Tarihi 21 Ekim 2011 saat 00:00'dır.Kampanya bitiş tarihinden sonra siparişlerinizi AR-GE Bölümümüzün üstün gayretleri ile anlaşmaya vardığı Alman Şirketine bildirilmesini takiben müşterilerimizin verdiği siparişlerin Kargolanması.." Böyle bir alman firma tabi ki yok.. Tarih oldu 21 Ekim 2011. Paralar toplandı. Şimdi iyi senaryo. Ar-Ge deparmanının (Ar-ge departmanının almanyadan partner firma bulması ?!?) üstün gayretlerle bulduğu balon alman firmanın aslında olmayışı. Bir aylık teslimat süresinin dolması tarih 1 Aralık. Firma olmayan alman firmasından ürünlerin gelmediğini deklare edip paraları iade etmeye başlar. Binlerce üründen gelen milyonlarca liranın faizinden paralar cebe iner ve hayat devam eder. Profit. Bütün toplanan mailler telefon bilgileri vsler satılır. Ayrıca profit. Kötü senaryo, 21 Ekim 2011 tarihinde siparişler biter, paralar hesaba geçer. Firma yetkilileri parayı yurtdışında bir yere transfer eder ve toz olurlar. Paralar gitti. işte o zaman trollface. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ürünlerin hepsine bakmadım da hatalı ürün bilgileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Les paul ve D90 yargılıyor. Edit : Ki musiciansfriend.com da bile 799$ olan bir gitarı o fiyata veremezsin. Anca reklam amaçlı zararına satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 site aşırı iyi o yüzden kesin var bi bokluğu. numarasını aradım, ilk önce aradığınız numara şu anda meşgul diyo, sonra aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor diyo. bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 biri gitsin les paulu alsın 600e ondan alıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yakala.co da ilk ciktiginda bayagi ucuza ipad falan vermisti. Ama acilis gununde telefonla ulasamamak baya killandirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bir hesap açıp hepimiz 1 tl yollayalım les paul için, gelirse abanırız les paullara, ilk geleni de rastgele 1 tl verenlerden birine veririz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ya araştırmacı gazeteci ruhum tuttu. godaddy'den whois arattım. ezio.com.tr uzantılı bi mail adresi vermiş sahibi, http://www.ezio.com.tr ahanda burası. ama diğer şirket kemerci yani nalaka çözemedim. ayrıca bu kemerci olanın da linki eziokemer.com.tr mi ne öle bişi. sakat yani her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 said: who is detaylarından erdogan candan ve cep telefonu detaylarına ulaşılabiliyor. ticaret sicil bilgilerinden grup şirketlerinden 344858 sicil numaralı ezio kemer san'nin sahipleri hasan hüseyin sarıbacak ve mustafa sarıbacak isimli şahısların tc kimlik nolarına ulaşmak mümkün. şirketin eski ismi menzil deri mamülleri. http://www.eziokemer.com.tr bir diğer şirkette 622101 sicil numaralı ezio elektronik pazarlama iç ve diş ticaret limited şirketi. eski ünvanları kemerium deri mağazacılık gibi bir şey. şirketin sahipleri hasan hüseyin sarıbacak ve nurcan candan. tc kimlik noları sicilde var. alışveriş yapacakların haberi olsunda, kimin peşinde koşacaklarını bilsinler. araştırılmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 180 tane ürün herkese hitap eden, kimmiş alamanyada farklı farklı bir sürü alakasız ürünü aynı anda stoğunda tutan, türkiyeye gönderen, türkiyede vergi + gümrük vs'ye taktırmadan ürünü sattırabilecek ? Kaçak gemiyle mi gelecek bu mallar, alış fiyatları kaç ki bu fiyata satacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ben sansimi denemeyi dusunuyordum ama onumuzdeki ay elime gececek urunler cezbetmedi beni hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 maxigenous said: 180 tane ürün herkese hitap eden, kimmiş alamanyada farklı farklı bir sürü alakasız ürünü aynı anda stoğunda tutan, türkiyeye gönderen, türkiyede vergi + gümrük vs'ye taktırmadan ürünü sattırabilecek ? Kaçak gemiyle mi gelecek bu mallar, alış fiyatları kaç ki bu fiyata satacaklar? Yil sonu yaklasiyor. Urunlerin fiyatlari da KDV'siz fiyatina yakin fiyatlar. Haliyle bir sekilde vergi indirimiyle veriyor olabilirler. Ustune bir de urunlerin parasini vadeli odeyeceklerini dusunursen -cogu firma bu sekilde anlasiyor- rahat 20 gunluk faiz ekliyorlar hali hazirdaki paralarina. Zararina vermis olsalar bile aradaki fark bu sayede kapaniyor ve en azindan deli gibi reklam yapmis oluyorlar. Iyi hesap kitapla olmayacak isler degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yil sonu = vergi donemi anlaminda soyledim bu arada. Adamlarin soyledikleri kadar cirolari varsa bir kac milyon liralik zarar gostermeleri ve bu sayede odeyecekleri KDV'den yirtmalari gayet mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar