Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Millet uzun zamandır Röyksopp,Björk ve son aylarda birazcıkta olsaun Fever Ray tarzı iskandinavların o farklı soundlarına kendimi adamışken aklıma paticik geldi,iskandinav yöresine ait müzik yapan benim bilmediğim grup veya solo performansları için tavsiyeleri bekliyorum P.s. lütfen swedish death metal tarzı metal iskandinavların metal gruplarının yazmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bunların birbirinden farkıo var sen isveçli şarkıcı arıyorsun heralde metal hariç.eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 swedish house mafia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 daha çok electronik arıyorum.. @Fin thanks indeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 knife zeigeist iamamiwhoami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 SNA1L said: knife zeigeist iamamiwhoami (:D sağolasın SNA1L,tam istediğim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Röyksopp diye girdim müzik servisime, şunu verdi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 önerilenleri ben de merake ettimm, bakayım hemmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 www.gnoosic.com tahmin ettiğinizden daha iyi bi site <2 edit: <3'e çeviricektim kıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 klavyede rastgele tuşlara basıp sonuna music ekleyip arat.çıkar bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu röyksopp'la björk ne pirim yaptı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 the naked and famousa sardım bu aralar , yeni zellandalı arkadaşlar ama çok başarılılar bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Drall said: www.gnoosic.com tahmin ettiğinizden daha iyi bi site <2 edit: <3'e çeviricektim kıyamadım açılan sitede 3 bande teoman tool metallica yazdım burak kut ve ibo önerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 teoman'ı koyarsan oraya gnoosic de seninle dalga geçer abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 çeşit olsun dedim, ibo severim gerçi de sonra nilüfer falan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 birbirinden alakasızları yazmıcan olm aynı anda. mesela tool, a perfect circle yazıcan tıklıcan bakıcan neler var, ne bileyim megadeth - metallica - manowar falan yazıp bakıcan aynı anda. tool - metallica - TEOMAN çok alakasız be :( bi de türklerde başarılı olmama ihtimali yüksek zaten sdfg o değil denedim de baba zula dedi lan helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 açtım dinliorm ama he http://www.youtube.com/watch?v=q_-NSAjmryY&ob=av2e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Efterklang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar