Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 1. Go here: http://login.ign.com/prime/promos/warinc/preview/ 2. Click Start your 30 day trial 3. Create an account. Make sure you've got trial selected. 4. Choose PayPal as payment method. Complete the payment process. You'll be charged $0.00 5. Go here: http://login.ign.com/prime/promos/sanctum/index.aspx and redeem your keys. 6. Cancel subscription. 7. ??? 8. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 büyüksün babaaaaaaaaaaaaaaaa ekledim hepsini steam üzerinden sorunsuz biçimde. subcsribe'ı iptal etmeyi unutmayın aylık alıyo yoksa surekli otomatik olarka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben yenilenmeden 1 gün önceye kadar kullanıcam valla beleş ign prime'ı :) güzel beta keyler falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paypal'a kredi kartı numarası vermek istemiyorum ben ama ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 o zaman ekmek yok. bu arada babe wallpaperlarını bile dl ettim hepsini, dandik facebook oyunlarına girdim oynamayacağımı bile bile türk insanı işte ya sonuna kadar sömürmeden bırakmam asdgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sub unutmayın ağlarsınız sonra. rifti unutmuşum 30 lira çekmiş bu ay böhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Silphatos said: ben yenilenmeden 1 gün önceye kadar kullanıcam valla beleş ign prime'ı :) güzel beta keyler falan var yenilenme süresi nerde gözüküyor? ben de sömüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 6. Cancel subscription. nerden yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 moriQ said: 6. Cancel subscription. nerden yapıyoruz ? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 https://login.ign.com/Subscribe/Manage/MySubscription.aspx buradan bi de paypal'da recurring payments var ona da bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hallettim eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 5. de takıldım. verdiğin linke tıklıyorum. Sanctum'sayfasından "get my download code" diyorum "Join Now" felan çıkıyor. Onada tıklıyorum fileplanet'a yönlendiriyor.Üyelik istiyor. Çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 fileplanet'a ign e uye olduğun username ve passwordu kullanarak giriosun ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya ben yapamadım kartı kaydedemedik müşteri hizmetlerine mesaj at diyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 pron var la prime içeriği asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ie den deneyim dedim... yapıyodu tam.. promo code invalid diyo şimdi :/ bi işim ras gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kaynağıma göre ign prime kodlarını indirmiş kıllanıp, sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yok şimdi denedim tekrar kartın bozuk diyo.. koda hata vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hah aldım şimdi keyi ekledim steam'e de oh yeah thanks mate :) IGN Sub. i cancel etmiyor server hata mesajı veriyor. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben bitirdim exclusiveleri onun içip iptal edecem az sonra bakayım ben de olacak mı, olmadı paypal'da "My Preapproved Payments" var profilde, orada duruyor şu an onu iptal edecem direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bi iptal edinde ona göre deneyeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hem IGN den hem PAYPAL'dan iptal ettim ben bakalım. Bu arada Önceden Onaylanmış Ödemeler in yeri çok alakasız bir yerde. Bulmak için baya uğraştım. Aha size link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben auto renewi off yaptım, halen kasım 10'una kadar prime'ım kaldı güzel oldu. paypaldan da cancelladım, o 5 yıl önce de farklı bir yerdeydi recurring payments ismiyle ve yine bulmak için 40 takla atmak gerekiyordu, bilerek yapıyorlar bence asdf. neyse kısa günün karı sanctum+3dlc. paypay beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 e sitim giftse koysanıza sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar